Hirdetés
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Ki korán kell talán PH-s embereket talál! A legnyugisabb estém volt...
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
veterán
Reggelt az uraknak! Én ma már nem megyek dolgozni...
El se hoszem -
buherka
addikt
Jó reggelt az Uraknak.
Ma kiderült, hogy én sem megyek melózni...tehát megyek le a garázsba és adok az ecettel a verdmám hűtőjének.
Remélem nem lyukasztom ki
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
válasz buherka #10858 üzenetére
jah...
mondjuk most szívok! úgy néz ki csak nem bírta az alaplap a vizet. Regglel bekapcsolom a gépet, és nem történik semmi. Vagyis wincsik felpörögnek és ennyi. Kiveszem a memókat, és le se sípolja... aztán kivettem a két vidkarit, és azt sem... szóval vehetek új deszkátEgyébként meg mindenkinek KELLEMES JÓ REGGELT!
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #10872 üzenetére
Szerintem cserélni fogják, már rég szóltak volna, ha kiszúrják a matricás dolgot
Nekem 2000-es fordulattal a LC Power full réz 30 fokon tartja az E4400-est.
4 óra Othos után 56 fok. Ennek is kell az aktív hűtésAmúgy ez: [link] a táp szerinted milyen?
Egy AGP-s konfigot kéne meghajtania.
Abit IS-7 + Prescott 3Ghz
2 GB ram
Ati 2600XT 256 Mb
2 db. DVD író
1 db. vinyó
+4 ventiOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
válasz buherka #10869 üzenetére
hát nagyon úgy fest...
Nembj, lesz helyette másik.. vagy egy 680i-s DQ6, vagy várok, és akkor egy 790i-s valamilyen deszkaAz ecet egyébként nagyon jó ötlet. Mondjuk kocsiba még nem próbáltam, de kávéfőzőbe nekünk is bevált.. És végülis kocsihűtő és kávéfőző között nincs olyan nagy különbés
-
tomyoy
senior tag
válasz buherka #10873 üzenetére
az a táp simán elviszi 12v 15A, de komolyan csak ajánlani tudom az én LC POWER 550W tápomat ami kb 9k(lehet még olcsóbb) /3.3v-5A/5v-40A/12v1 16A és 12v2 18A/.....config az adatoknál! és persze volt húzva is jah és hozá kell tennem hogy megy róla egy autóerősítő 2*120W kb 7-8 A vesz fel, ha elkezd rendesen dübörögni
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
-
veterán
-
kavicssli
addikt
Jól el dumáltatok én meg csak sasolok!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
veterán
válasz buherka #10878 üzenetére
Soroljam? Hátha kell neked valami, én meg odaadom szívesen, mert legalább lesz szabad helyem
Egyébként tavaj tavasszal lomtalanításkor dobáltam ki kb 7 486, P1-es gépet, 2 nagyon régi orosz (!!!) szünetmentes tápot, meg még az ördög tudja mit
Hajrá-hajrá... nehogymá a vízkő erősebb legyen nálad...kvacssli: Ne lazsálj... nyomkodd az billentyűt, és olvasd a kijelzőt
-
veterán
nah.. de eltünt mindenki...
-
tomyoy
senior tag
válasz Pulsar #10882 üzenetére
én is a héten retroztam ki magam keresgéltem a régi pc-s dobozokban és ezeket találtam: Innovision 3dx Rush 6MB,400 as és egy 466 os celeron, egy xce/2000 sis 5595 lapot, rengeteg edo-t, 3com parallel tasking 2 háló k.,audio-pro yamaha ym3812 hangkari eenek a hátulján van egy poti egy rca és egy mono jack ajlzat, meg hasonlók..meg vagy 5 com és párhuzamos port vezérlőkártyát
találtam egy olyan karit is amin két db rca van és egy dsub (com), de nem jöttem rá hoyg mi? rca bol gonodolom hang, processzorán: cgv-2366..oldalán végigi ic mintha memória lenne
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
Huhh...látom megy itt a retro buli.
Kb. hagytam egy 2 órát a savfürdőben. Most lemegyek és megnézem, hogy szedett e valamit ki belőle
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
lakisoft
veterán
JÓ estét az Uraknak! ... végre sikerült a gépemhez tartósan leülni
Mi a pálya?- Árad -
-
Vistaboy
veterán
Szépjóestét mindenkinek!
Már azt sem tudom, mikor írtam ide...
Sikerült egy melóhelyet találnom, ahol csak egy szak van, igaz, az reggel 7-től délután 4-ig. (Egy óra kajaidő-ledolgozással, hogy gebedne meg, aki ezt kitalálta).Úgyhogy mostanában nem voltam éjjeles és nem is leszek egy darabig.
Nektek további kellemes éjszakázást. Reggel még benézek a verseny előtt."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Végra itt a hétvége ... Na meg a Húsvét is!
Hurrá ....
Kellemes húsvéti nyuszikákat mindenkinek!
Press any key to continue ...
-
kavicssli
addikt
Úgy néz ki én is leszek 1 darabig! Lekopogom de egyre jobban avgyok... (kopp-kopp)
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest