Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz adalbert1 #300 üzenetére
Nerm hiszem - ha tényleg ilyesmit akartak volna, akkor ultiznak vagy snapszeroznak, mer' ugye az átlag magyar ''paraszt'' nem pókerezni szokott...
Kalandor, abban ugye azért egyetértünk, hogy a Kellyt és Budot imitáló két gyerkőc borzalmas?"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
adalbert1
veterán
-
KMan
őstag
jovo heten megprobalom megnezni.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Yeti910331
aktív tag
Megin jobb volt egy fokkal. Ha ez így megy tovább, akkor kb még 10 rész múlva már egész jó lesz ez a sorozat.
Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
adalbert1
veterán
válasz Yeti910331 #304 üzenetére
Én csak a második és a harmadik részt láttam, valami fejlődés tényleg felfedezhető, a szereplőknek jobban magukra kell találni... De pl. ami peggy-nél tök természetes gesztikulációnak tünt, az ennél a csajnál ritka idegesítő tud lenni.
-
KMan
őstag
na lassan kezdodik.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
doc
nagyúr
én az uccsó kb. 1 percet kaptam el, de elég is volt...
mondom a páromnak:
-ez a nő Qrva irritáló
-melyik?
-mindkettő
annyira szarok, hogy az már minden képzeletet felülmúl. semmi természetesség, rettenetesen görcsösek
Szervét elég laza, de még mindig nem annyira mint Ed O'Neil... -
Dictator^
veterán
de miért nézitek még igy is? első rész után eldöntöttem hogy kalap szar, azt is csak kiváncsiságból néztem meg, gondoltam hogy ratyi lesz-
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
peterszky
őstag
Én úgy álltam már az első részhez is, hogy jó szar lesz. Talán ennek köszönhetően, eddig az összes részt megnéztem.
Nagyon jókat nevettem a tegnapi rész alatt is, ahogy az Editet szivatja a Sanyi az valami eszméletlen ( mint az eredeti ).
jöhet a kőzáporWhat else you gonna do on a Saturday?
-
Wolverine
félisten
Lol... Ez a ''Menjünk ki Al bácsiékhoz Amerikába'' szíven ütött...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
veterán
tegnap leültem már végig néztem még egyet. hát szánalom de láttam egy ismerőst is benne
a csajszi barátai között volt egy srác na azzal egy suliba jártam, meg ismerem is, majd mondom neki hogy mekkora szar a sorozatॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
bambano
titán
Mostanában mikor adják a magyar rémrendest?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
brazilok
csendes tag
Eza a film nagyon jo sorozat .Semék ország nem tudja jol utánozni pl Magyar.
Hajrá Ronaldinho
-
fiftee
csendes tag
Az egyik legjobb rész az amelyikben elmennek medvét vadászni az erdőbe!nekem azt tetszett a legjobban!tele volt nagyon jó beszólással!
[Szerkesztve] -
doc
nagyúr
minden részben vannak nagyon komoly beszólások
nincs is kedvencem, de van jópár jelenet ami gyakran eszembe jut
ilyen pl.mikor Al-t megkeresték a Dodge-tól hogy le szeretnék filmezni ahogy az autója kilométerórája átfordul 000000-ra, persze az utolsó pillanatban sikerül félre az egész. Bármennyire is imádom a karakterét, nem szoktam sajnálni Al-t, de ott majd' megszakadt szegényért a szívem -
brazilok
csendes tag
Nekem az utolso rész tecet amikor beszélgetnek,hogy kinek mitecet meg minden kinek be mutatja az életét meg,hogy igazábol,hogy megy meg,hogy nézki Pegi.Nagyon kool.Ezt a Cool TV-én látam már egy kicsit régeben.
Hajrá Ronaldinho
-
brazilok
csendes tag
[Szerkesztve]Hajrá Ronaldinho
-
mexx0407
tag
hello mindenkinek !!! 6-Évad megvan full DVD Egy rém rendes család !!
Én is csak ajánlani tudom!!! -
G@ben
addikt
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy az eredeti kiadásnál az első évadban mi található a CD-n? Sajnos az hiányzik, de ahogy néztem, minden rész megvan, így valamiféle extrára tippelnék.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Szabesz
őstag
Nem tudjátok, hogy mi a címe annak a számnak amire Al szokott ''álmodozni''? (remélem sikerült átadni, h melyikre gondolok - minden esetre elég sokszor előjön a sorozat alatt)
Nem a Steppenwolf - Born To Be Wild-ra gondolok...¯\_(ツ)_/¯
-
Grass
aktív tag
Hány évad volt a ebből a sorozatból?
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs