Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok! _NEC DVD_RW ND-3540A (firm 1.01) íróban kéne megírni MBI 01RG40 médiakódú lemezt ( Philips dvd-r nek van szitázva) lemezt, de 1x,2x, 2.4x ajánl fel, éd el is rontjha rendre. Ez firm gond lesz, vagy ez szar lemez lehet?
-
funkygee
aktív tag
Mi a véleményetek a Memorex 16x DVD+R ( CMC MAG.M01) lemezről? ebben lenne írva:
ASUS DRw1814..köszi. -
funkygee
aktív tag
Sziasztok! Olcsón ajánlottak nekem HP DVD-R lemezt, nem tudom merjem e venni az LG GSA4020-as (asszem) írómhoz? Nem tudni semmit a médiakódról . Köszi!
-
funkygee
aktív tag
Omega + DL Freestyle lemezről mi a véleményetek? Nagyon gagyi? Óccsó.
-
funkygee
aktív tag
Hi All!
Megrendeltem egy AD-7220S-t de úgy láttam nincs még hozzá újabb firm. Ez belül Lite-On, akkor ehez nem is fog kiadni az NEC újabb firmware-t? Kicsit parázok, hogy zsákutca ez a drive, lehet el sem kéne hozni? Mit gondoltok? -
funkygee
aktív tag
Nah most erre varrjatok gombot: NEC AD7220S 1.00-ás firme-el. Leszedtem innen :[link] az 1.1-est, és ez van (felül a NeroDspeed aminek látja, stb. Ugyanaz a drive, de nem akar felmenni, aztmondja nem olyan drive )
[ Szerkesztve ]
-
funkygee
aktív tag
válasz Zeratul #2728 üzenetére
Közben csináltam rá egy crossflasht. Felraktam rá a legújabb IHAS322 firm. De vissza is csináltam most eredetire, mert discspeed érdekes eredményeket adott, 1000 mb. ig hagytam futni, de kb ezalatt 60000 PI error, max 20-30 között. Ugyanazzal a firmmel csekkoltam egy korábban megírt lemezt, arra minimáls eltéréssel ugyanazt az eredményt adta mint az eredeti 1.00 firmwarrel.
A Smartburn alapból működni fog ha rakok fel firmwaret? Valahol olvastam, hogy ezt is lehet "nullázni" az íróban külön.
[ Szerkesztve ]
-
funkygee
aktív tag
válasz IRON STORM #2730 üzenetére
Most felraktam rá megint az IHAS322 13-as firm. Gép újraindít, Lemez ír NERO val. A lemez végén PMA frissítési hiba, lemez olvasható, de nem írta végig.
-
funkygee
aktív tag
válasz Zeratul #2733 üzenetére
Olyan 4giga körül kiírta, hogy PMA ... szóval azt amit írtam, CD írási hiba, a lemezt nem lehet lezárni. Majd simán beolvasta intézőben, látszik rajta minden, a nero discspeeddel is tudtam tesztelni, de ott a végének pont 3999 MB állított már be.
2732 hasznos infó volt, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
funkygee
aktív tag
válasz Zeratul #2735 üzenetére
Eltávolítottam eszközkezelőből, újra felismerte, felrakta az illesztőt, megírtam egy ugyanolyan lemezt, és nem volt gond. Mondjuk DVD+R RitekF1601 lemez, Kprobe -al teszteltem, de nem vagyok elragadtatva tőle. De kb ugyanazok az eredmények mint Discspeeddel. Cirka minden a duplája annak amit IRON belinkelt lentebb (2674).
[ Szerkesztve ]
-
funkygee
aktív tag
válasz IRON STORM #2738 üzenetére
Ez a drive upgrade-et jelenti hogy 322 > 422? Itt van hozzá valami: [link] ? OHT HT nem tudom pontosan mit jelent, mitől függnek ezek? Drive v. Firmware?
Köszi. -
funkygee
aktív tag
Maxell TY lemez, nem rossz árban lenne, szerintetek?
[link]
Szitázatlan, de eredeti TY anyag. Ha minden igaz TYG03.
Üdv!IRON: Tudnál valami linket, ha erre jársz, ahol leírják a ihas322 > 422 crossflasht? Felraktam rá egy 422 firm-et, a legújabbat, de villogott, aztán visszacsináltam, Még jó, hogy nem szaródott el.
-
funkygee
aktív tag
válasz fekeandras #2748 üzenetére
Ez a dvd-r mizéria csak itt keleten dívik, egyszer valahol azt olvastam, hogy a +r jóval tartósabb, persze ez relatív nagyon, mert ugye az írás minősége egy dolog, de ki mondja meg, hogy a műanyag mennyi idő alatt öregszik el, stb. Ettől minőségi egy lemez, Én pl. csak dvd+r -re írok. Valószínűleg azért szoktak rá "felénk" a -r lemezekre, mert ugye a dvd másolás hajnalán gondok voltak a booktype-al, de akkor ugye még az asztali lejátszók sem voltak kiforrottak, sem hardver,sem soft tekintetében. Aztán az image-eket elkezdték dvd-r re optimalizálni,pontosan azért,mert a +r nek voltak kompatibilitási gondjai, és azt használta mindenki, mert "arra fért rá". Nekem pl eszembe nem jutna -r re írni semmit. A régi 6-7 éves lemezeim közül (dvd-r) egy rakás halott, ugyanazzal az íróval megírt dvd+r lemezek tökéletesen működnek!
-
funkygee
aktív tag
válasz Zeratul #2759 üzenetére
Azért azt ne feledd, hogy a dvd-r ténylegesen két lépcsőben készül, a másodikban kerül rá a MID, a dvd+r pedig egylépcsőben, eleve MID -el jön, ez azért lényeges különbség. XYZ alapanyagra is lehet rakni verba MID et pl, ha arról van szó, a -r nél, én úgytudom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külpolitika
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SSD többféle, sata 2,5"
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest