- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bzoley
veterán
válasz
szab.tam #469 üzenetére
Elvileg létezik első, és második verzió belőle. Az elsőn még külön chip látta el az usb vezérlést, az újban már egychipes megoldást használnak. Az elsőt már nem igen lehet kapni, de a nem is túlzottan lényeges , hogy melyiket sikerül megszerezni. A Dongle H meg egy egészen más típus. Utóbbiból viszont elég sok hibás példány van/lehet forgalomban.
Szerintem írtam, de ha nem, akkor semmi infó.
-
bzoley
veterán
válasz
szab.tam #433 üzenetére
Nem, a harmadik indítás után, amikor a hibaüzenetet kapod, bezárod a harmadik PVR2-t. Majd a másodikban megpróbálod átállítani az eszközt. Azt mondtad, ott van a listában.
[link]micro:
Nem tudom, se Update-et, se Media Centert nem használok, de gondolom, oda lesz írva, hogy Media Center frissítés. Másoknál segített, azt tudom. -
bzoley
veterán
válasz
szab.tam #316 üzenetére
Nálam most teszt jelleggel hasonló módon besegít egy Volar HX(csak az antennák közti különbséget ellenőrzöm vele).
Az, hogy a PVR2 felismeri-e a tuneredet, legyen meglepetés. Ha bda drivert használ, akkor valószínűleg nem lesz gond vele.
A meglévő csatornákat mentsd el, és akkor vissza tudod importálni, ha szükség van rá.
De a PVR2 DTV módban egy másik listában tárolja a digitális csatornákat, ezt külön kell elmenteni. Tehát, ha elindítasz DTV módban egy keresést, az nem fog belepiszkálni az analóg listába. De nem is nagyon kell keresned. Gyorsabb, ha kézzel hozzáadod. Jobbgomb - frekvencia hozzáadása, 610 - majd újra, és 714 (Budapest esetén). -
wassermann
Topikgazda
válasz
szab.tam #288 üzenetére
SZAB.TAM!
Íme az enyém, itt vettem a PH-n, klikk ide:FUJITSU-SIEMENSMég kép: CSOMAG
Mivel a DVB-nél a jel az adótorony előtt van tömörítve, a DVB-T csatolók nem igazán szólnak bele a minőségbe. Inkább az iszonyatosan tömörített jel kicsomagolása okoz gondot egy gyengébb PC-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- Retro játékok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged