Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
77chris77
üzenetére
Szerintem írd meg hogy milyen géped van, mert elképzelhető hogy nem lesz elég erős a FullHD -hoz (sajnos nálam is ez a helyzet).
Esetleg ha valamilyen komolyabb videokártyád van, ami tudhatja a hardveres HD dekódolást akkor érdemes volna kipróbálnod a Media Player Classic Home Cinema -t [link] Bal oldalt a DXVA Support részen le van írva hogyan kell a hardveres gyorsítást beállítani.
Ha ez sem jön be akkor neten kutakodhatsz CoreAVC kodek után, de nem részletezném hol találsz ilyesmit, mert nem tűrik meg ezen a fórumon.
(CoreAVC esetén viszont ki kell kapcsolni előbb az ffdshow -ban a kodeket amit az előző hozzászólásban írtam, mert különben nem a CoreAVC -t fogja használni lejátszásra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(CoreAVC esetén viszont ki kell kapcsolni előbb az ffdshow -ban a kodeket amit az előző hozzászólásban írtam, mert különben nem a CoreAVC -t fogja használni lejátszásra)
wassermann