Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz SheriffHUN #2601 üzenetére
Simán beszáltam! Nem a kedvencem a görög, de ha menni kell, akkor csapassuk neki!
Wales!"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Egyelőre élveztem a görög részt!
Igaz, volt egy forgásom, de nem volt vészes, pár másodpercet vesztettem de újra a ringbe szálltam.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
rumkola
veterán
Üdv mesterek!
Megvettem, de nem indul.
Kint marad a fia logó, és ott marad a végtelenségig, de a háttérben hallom a hangot, mintha menne a menü.
A gépem jó, minden más fut.
Gondolom .ini-t kellene buherálnom. Mi a megoldás?
köszi -
nagyúr
válasz rumkola #2604 üzenetére
Üdv!
C:\Users\neved\Documents\My Games\DiRT Rally\hardwaresettings
Innen törölj ki mindent és nézd meg úgy.
Milyen gép?
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
rumkola
veterán
válasz Sub-ZeRo #2605 üzenetére
I7, GTX1060, WIN10 gyári
azt már megcsináltam, igazából mindent megpróbáltam de az AMD logó előtt kimerevedik
ha rögtön indítás után alt+enter-t nyomok, akkor kisablakban megy, de fullscreenen azonnal kilép
most rájöttem, hogy alt+enter után gyorsan a teljes méret ikonra nyomok akkor úgy megy, hogy a windows tálca látszik, de amúgy fullscreen
megvan: nvidia control panelben mindent visszaállítottam alapértelmezettre, így jó
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Én már oldalról figyellek titeket! ...
-
PuMbA
titán
Elég sok már YouTube-on a szivárgás: [link]
-
nagyúr
Ez egy fél árkád, fél szimulátor játék lesz...
Kár érte. Inkább egy jó kis car pack-et adtak volna ki az egyhez, jó sok új kocsival... Mert ez a 2 siralmas lesz.
Szerintem![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem videó alapján nagyon árkádos irányítást mutat.
Meg ha az árokba belemegyek 110-el, akkor lehet hogy eldobod a verdát ami normális is. Meg megvannak azok az árkok amikbe bele tudsz menni hogy jobb kanyarsebességet érj el.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Sub-ZeRo #2612 üzenetére
Ha megjelenik meglátjuk. Nagyon várom, mert a DR igaz, hogy jó, de az, hogy elrepülök, ha 1db kis bukkanóra rámegyek nem valami jó és a finnországi légpárnás verseny sem kerek A videó alatt a feltöltő csávó azt írta, hogy jobb, mint a D4 és a Dirt Rally kezelése, mert a D4-ben túl egyszerűre vették a figurát, a DR-ben meg ugye eltúlozták a dolgokat. A verseny előtti gumi választás lehetősége és a gumi kopás pedig megdobhatja a dolgot. Reméljük, hogy igazak a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Neked akkor nem jön be a szimulátor irányítás. A D4 inkább árkád lett, még annak ellenére is, hogy lehetett választani, a dirt 2 meg felesbe lesz.
Hát igen a finn ilyen sajnos. Még a régifelvételeket is ha megnézed yt-n, lásd Petter Solberg reckrdját az egyik finn pályán.
A dirt rallyba viszont ez hiányzik. A gumi választás. Berakhatták volna.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem nem. Az emberek többsége nem akar szimulátorral játszani mert rohadt nehéz. Lásd az 1-et, meg a Richard Burns Rally-t. Ez csak fél szimulátor lesz, hogy többen tudják élvezni és többet adjanak el.
Elsőre grafikára (ami a wrc sorozatra emlékesztet) meg az irányításra gondolok, mert ha minden kanyarba bele lehet repülni padlón, az nem szimulátor.
Majd ha kijön meglátjuk, de ez nem lesz sim szerintem."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Tomdriver
őstag
válasz Sub-ZeRo #2617 üzenetére
Szerintem nem. Az emberek többsége nem akar szimulátorral játszani mert rohadt nehéz. Lásd az 1-et, meg a Richard Burns Rally-t. Ez csak fél szimulátor lesz, hogy többen tudják élvezni és többet adjanak el.
Neeeee... !!! De hát ilyen fosból sosem elég? Nem hiszem el, hogy a szim. közösség nem tud nyomást gyakorolni ezekre...
-
SH4D0W2011
őstag
Ti most komolyan néhány videó után ezen sírtok? Majd meglátjuk, milyen lesz a játék, ha megjelenik.
-
nagyúr
Az 1-ben még sok is. Lásd walesi szakaszok. Lásd Richard Burns rally angolt. Ott esőben igen durva, míg az 1-ben ugyan úgy mész mintha szárazon mennél. De hozhatnám példát a német szakaszokról meg a francia ?! talán. Na ott esőben csúszik az rbr. Úgy hogy itt még tapad is a felület.
-
PR0JECTNR56
addikt
Én is várom a 2.0-át, megjelenéskor kipróbálom, aztán azonnal kiderül mit tud nyújtani az elődhöz képest.
-
DummyBoy
senior tag
Nagyon jó szim a Dirt Rally, de azért messze nem tökéletes!
Viszont mivel nagyon régóta nem jelent meg rendes Rally Sim, ezért egyfajta túlzott imádat veszi körbe.
Egy Szimulátor nem attól lesz szimulátor, hogy nehéz, hanem attól hogy valósághű. És a DR-ben azért vannak olyan dolgok, amihez nem kell autóversenyzőnek lenni, hogy felhúzd a szemöldököd.
A D4-ben pár dolgot csiszoltak, ezáltal egyszerűbbé váltak, ami miatt pedig nekiálltak a DR fanok zúgolódni (persze lehet túltolták, de nem értek a lovakhoz), és ezt nem értem igazából, mivel engem nem az mozgat, milyen nehéz valami, hanem hogy mennyire valósághű.
Szóval remélem a DR2 valósághűbb lesz mint az 1, és máris boldog leszek és nagyon bízom benne, hogy nem fogják csak azért lebutítani, hogy "nehéz" legyen.
Life is shor...
-
RpPRO
őstag
válasz DummyBoy #2630 üzenetére
Kinek mi a valósághű. 120-szal bevenni egy derékszögűt, az nem az. Az árkád. Lásd NFS. Ott aztán a grafika, meg a csilivili a lényeg. Sokszor használod a szimulátor szót. Ha valós fizikát szimulál, akkor az nehezebb lesz. Tudnál mondani könnyű szimulátort?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Ciccuka
veterán
-
DummyBoy
senior tag
Szerintem a valósághűségnek pont nem szabadna szubjektívnek lennie
Az hogy elhiszed-e a valósághűséget, az más kérdés.
Attól nem lesz valami valósághű, mert nehéz. Nem azt mondtam, hogy könnyűnek kell lennie.
De itt egy élő példa: Anno Rise of Flightban (Első világháborús repülőszim.) gyanús lett az emberkéknek hogy az egyik gép elég érdekesen viselkedik bizonyos szituációkban, pedig pont arról volt híres, hogy azokban jó.
Hosszas kutatás után kiderült, hogy a gép játékbeli alapbeállítása nem olyan mint valóságban volt, ezért viselkedik úgy. Találtak rá megoldást, és ezután sokkal stabilabban lehetett vele repülni az adott szintukban.
Később a devek ezt ki is javították.
Könnyebb lett, de valósághűbb is.
Persze ott is volt ellenpélda, volt olyan gép, amit bődületesen nehéz volt stabilan repülni, de ott az volt a valósághű.
Nem baj az ha egy szimulátor nehéz, de azért legyen az, mert a valóságban is olyan, ne pedig azért mert a fanbojok úgy szeretik!
Hehe, Skoda 120L-en tanultam anno vezetni xD
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
RpPRO
őstag
válasz DummyBoy #2635 üzenetére
Lehet igazad van, csakhogy ez egy autós játék fóruma, így pontosítom kérdésem: tudnál könnyű autós szimulátort mondani? Másrészt az emberek kb. 0,0000001%-ának van valós tapasztalata repülőgép vezetésben, így összehasonlítani is ők tudnák az általad említett játékkal. Tehát megint csak visszajutunk oda, hogy kinek mi a valósághű. Talán már te is csapattál autóval, így azzal könnyebb egy Dirt fizikát összehasonlítani.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
DummyBoy
senior tag
Nem számít a technika, szimulátorokról beszéltünk.
Ha most megkérdeznénk, hogy hányan vezettek már első világháborús repülőgépet, majd azt hogy hányan csapatták végig Finnországot egy group B Audi Quattroval akkor nem hiszem, hogy nagyságrendekkel eltérő válaszokat kapnánk
Nagyon megfogott téged ez a könnyű szimultátor dolog, csak nem értem, mert sehol sem írtam olyat, hogy egy szimnek könnyűnek kell lennie.
Azt írtam, hogy a valósághűség az nem függ a nehézségtől. Főleg mivel a legtöbb szimulátorban lehet az AI erősségét állítani, ami a kezdők (közöttük az enyém is) egyik legnagyobb problémája volt eleinte, és az bizony semmiben sem befolyásolja a játék fizikáját.
De ha már fizika. Bár nem száguldozok az erdőben hétvégenként, azért előfordult hogy olyan szituációkban, amit még és is simán abszolválok az utcai autómmal, DR-ben úgy repültem el mint a győzelmi zászló... És nem 120-as derékszögű kanyarokról beszélek természetesen, és nem is Kővári Barnáék Trabantjával csapattam.
A szubjektív valósághűségről mindig egy régi Battlefield-es vita jut eszembe, ahol emberünk nagyban hőbörgött, hogy mennyire nem valósághű a játék. Mondtuk is neki, hogy ennek a játéknak nem az a célja, hanem a szórakoztatás, ha valósághűséget akar akkor menjen ArmA-zni. Erre ő kifakadt, hogy próbálta már, de az szar, irreális, milyen hülyeség már az hogy 300 méterről eltalálják, aztán elvérzik és meghal ...
Life is shor...
-
nagyúr
4wd hun liga pipa. Az utolsó szakaszon lett grimbusz, de így ott 2. lettem egyelőre. Összesítve első vagyok. 😁
-
guftabi96
addikt
Jimmy Broadbent: My First Impressions Of DiRT Rally 2.0
Nem néztem még végig, de az első pár perc alapján: aszfalton még mindig nem stimmel valami, többi felületen viszont jelentős az előrelépés.#KeepFightingMichael
-
nagyúr
-
D.Va
senior tag
válasz Sub-ZeRo #2641 üzenetére
Na akk rákeresek, megvan az Assetto is... Bár gondolom hogy azért a fizika nincs hozzá Ladásítva, gondolom valamelyik másik Assetto-s autónak a fizikáját rakták be a Ladához... bár végülis az se rossz ha egy E30 motorral szerelt Ladával driftel az ember...
Jövő hónapban kezdek Ladát építeni szal nagyon rá vagyok kattanva a témára
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
Ezt én is meg tudom erősíteni. A hó/jég az oda való gumikkal brutál tapad (sőt, még nő is a surlódás a csúszás sebességévell, ami külön plusz). Ami nehézzé teszi az a hófalak és hogy nincs "hely" tévedni. Ha meg neki/ki megy a pilóta a "csőből" akkor a fizikától függöen durvul a végkimenet a játékban. Ott modellezni kell az amúgy szilárd pálya képlékenységét, valameddig. Elég ingoványos talaj...
De a lényeg, hamarosan a polcokon és lehet tesztelni, hogy mindez hogy sikerült a DR 2.0-ban
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
D.Va
senior tag
Sziasztok, légyszi ne haragudjatok ezért az egy "OFF" posztért, de hátha pont itt találok segítséget...
Ismer valaki személyt/műhelyet Hajdúbihar/Szolnok megye vonzáskörzetében aki Lada tuninggal/építéssel vagy Lada Rally-zással foglalkozik komolyabb szinten?
Aki nem az is segíthet egy megosztással, facebookon THX!
[link] -
levberta
csendes tag
Hali Srácok!! Bertalev83 vagyok. Grat az időkhöz mindenkinek!! Elég szoros a bajnokság!! Ki hogy áll a mostanival? Nekem még hátravan Wales, de úgy szétvertem a kocsit a Finn ugratókon, hogy nem sok jót fűzök hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest