Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok, volt már itt olyan tapasztalata valakinek, hogy egyes pályák (főleg görög) mikor bejön a kép a szivárvány minden színében pompáznak? :-)
Elég agyament, a textúrák szétcsúsznak, rózsaszínű az út, pirosak az emberek - de hogy már több frissítés óta sem javult, gondolom nálam lehet valami gond. (csak tudnám mi...?)Ha esetleg tud rá valaki megoldást, hogy pl. mit állítsak, az nagy segítség lenne, mert nekem fogalmam nincs. Grafikához nem nagyon nyúltam, annyi hogy a felbontást állítottam 3 monitorhoz, amúgy minden a gyári ultrán megy
-
Tomdriver
őstag
válasz PR0JECTNR56 #989 üzenetére
-
Tomdriver
őstag
válasz SpongyaBob #1000 üzenetére
Köszi az infót, szerintem tuti a játék hibája ami a konfigtól függően van akinél jelentkezik, van akinél nem.
Reméljük hamarosan javítják ezt is. -
Tomdriver
őstag
válasz szacsee #1038 üzenetére
Hali, 5760x1080 felbontáson, 60 Hz-es monitorokon 60 FPS-el fut a játék átlagban. A beállítás High, 8xMSAA-val. Ultrán ugyanez már csak 45-50 FPS körül van, úgyhogy én inkább visszatettem High-ra. Nagyon nem variáltam az advance beállításokkal, mindent hagytam a default szerint.
A konfig az adatlapomon van most nem írom be ide, meg az is, hogy milyen beállításokat használok.
-
Tomdriver
őstag
A pCars-al mi a baj? Az most még inkább szimulátor mint ez (bár elég rég játszottam már vele)
Igen, ez a bajom nekem is a Dirt sorozat készítőivel, hogy korábban is az árkádos csili vilit, nagy durranást kedvelők irányába mentek el és úgy látszik most is úgy gondolják, hogy ezen a piacon fognak tarolni inkább, ami a piaci érdekeket tekintve igaz lehet, de sajnos mi meg RBR óta nem kapunk egy normális szimet rallyra.
Nekem itt nem csak az irányítással van bajom, henem a pályák építésével. A valóságban nincs olyan Monacoi vagy Görög pálya, de Német aszfaltos se, amin szinte az egész pálya hosszában nincs szám méter egyenes és sok helyen 20 méterenként kell visszafordítózni. Ez nonszensz...
Öreg vagyok én már ahhoz, hogy folyamatosan a kézifékkart ráncigáljam.A Finn pályacsomag a Walesi-hez hasonlóan megtöri ezt a sort, de itt is-ott is megint túlzásba vitték a szintkülönbségeket, Wales-ben folyamatosan le-föl liftezel, itt meg folyamatosan ugratsz néha akkorákat, hogy egy MTZ futómű sem bírná ki, nem hogy szegény Subarué. Ilyen pálya is ritka a valóságban, a 12-ből ha csak 3-4 lenne ilyen nem bosszantana, de így?
Kb 10 perc urán ráutánok az egészre emiatt, de ez az egész lehet csak az én egyéni hisztim, más jól szórakozik...
[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
válasz PR0JECTNR56 #1052 üzenetére
-
Tomdriver
őstag
válasz PR0JECTNR56 #1095 üzenetére
Szép, gratula!
Van ezekre valami template? iRacingbe skinezek rendszeresen, lehet itt is ki kéne próbálni.
-
Tomdriver
őstag
válasz N€T0X|N #1237 üzenetére
..és ha itt és most leírom, hogy több mint 10 év rally versenyzői pályafutással a hátam mögött én is azt mondom, hogy a Dirt rally fizikája bizony nagyon elmozdult a valóságtól (sose volt igazán a közelében, de sajnos egyre rosszabb), akkor nekem sem hiszed el?
Én örülök hogy élvezitek és legyen is így, csak a magam részéről már elég volt abból, hogy RB után nem képes (vagy inkább nem akar) senki összehozni egy olyan szimulátort, amiben újra előjön a valóság érzés úgy, hogy beleborzong a hátam. Sajnos nincs pénzem sem időm és 5x-en túl már lehetőségem se, hogy újra versenygépbe üljek.
Ezt az érzést veszik el így tőlem és sokaktól, akik szeretnék ezt az érzést kipróbálni.[ Szerkesztve ]
-
-
Tomdriver
őstag
válasz csabi0805 #1385 üzenetére
A legutóbbi frissítéskor javítottak az ffb-n is úgy vettem észre, egész jókat lehet menni azóta. Fizikára Ogier autója jön be leginkább, de lehet csak azért mert gyárilag elő van feszítve a futómű és nem kell bajlódni annyit a beállításokkal.
Svéd pályák? Hát azok ilyenek, csak sok a hófal, a hosszú nyújtott kanyarokat hiányolom.
Végül is most érzek végre fejlődést.[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
válasz SpongyaBob #1488 üzenetére
Én meg törölném a Crimsont is és a legutóbbi Catalystot tenném fel, mert ezzel és a korábbival is elég sokan szívtak és konfig függő, kinél milyen nyügje jön elő.
Legalábbis egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
Skineket lehet letölteni valahonnan? Steam műhelybe csak setupokat láttam.
-
-
-
Tomdriver
őstag
válasz Skeleton01 #1695 üzenetére
Szerintem egy a nézőpontunk csak nem értjük egymást.
Ez szimulátornak készült és függetlenül attól hogy most ki, minek nevezi, szerencsére beletettek olyan effekteket amivel szimulátor szintre akarták emelni.
De ez csak megfelelő vezérlővel jön elő. A gamepad nem ez a kategória, még ha élményt is ad. Ezért írtam, hogy komolytalan.Persze lehet menni jó időket sőt jobbakat is, mint a kormányosok - nem erről beszéltem. Nektek akarok jót amikor azt mondom, próbáld ki kormánnyal. Hogy ki és mire áldoz az élmény érdekében persze a magánügye.
Nekem van gamepadom és kormányom is, gamepadot akkor vettem mikor kipróbáltam a BF4-et, mert mégsem akartam kormánnyal... -
Tomdriver
őstag
Sebastien Loeb Rallyt próbálta már valaki? Úgy látom még nincs topikja.
-
Tomdriver
őstag
válasz dragonfx #1723 üzenetére
Nem tudom setupban van e erre lehetőség itt, de told rá jobban az első kerekekre a fékerőt, akkor nem tör ki a hátulja. Ne nagyon, csak érzéssel, hogy kanyarbejáraton fékkel még azért beforduljon.
A gázadáskori instabilitás a hátsó kerék hajtás és a sok lóerő miatt van. -
Tomdriver
őstag
válasz SoulReaver #1931 üzenetére
'Viszont amikor a visszafordítók vannak, ott ez nagyon sok időt elvesz :/'
...kézifék.
-
Tomdriver
őstag
válasz SoulReaver #1933 üzenetére
Semmiképpen ne nyomd a gázt, hanem inkább vedd el és fékezz a lábfékkel, majd kanyarbejáraton rántsd be a kormányt és vele egy időben a kéziféket is. Amikor a kocsi hátulja fordulni kezd, engedd el a kéziféket és csak akkor adj gázt. Összkerékhajtásnál bátran, hátsó kerék hajtásnál csak játszva, nehogy túlpörögj. A valóságban a kuplunggal is játszani kéne, de ez nem a valóság.
Hogy ez dfgt kormánynál is működjön a kormányváltóra tedd ki a sebességváltást és a váltókart magad felé húzva állítsd be a kéziféket. Meglátod egy kis gyakorlással menni fog és szűk íveken is gyorsan tudsz fordulni majd.[ Szerkesztve ]
-
-
Tomdriver
őstag
-
Tomdriver
őstag
Tudjátok esetleg, H váltó módra van lehetőség? Valahol olvastam róla de játékban nem találom, nincs rá opció?
-
Tomdriver
őstag
válasz Ventur@ #2220 üzenetére
A kolléga gondolom úgy értette, hogy jó lenne szinesíteni a már egyhangú pályákat, ugyanúgy mint rallycrossban ezek is unalmassá válnak egy idő után. Minden helyszínnek megvan a maga feelingje, Mexikó, Ausztrál vagy Polsi, mind más és más.
Szóval több tartalom kéne minden téren, beleértve a kocsikat is.
Sajna én továbbra is szkeptikus vagyok a fejlesztést illetően, de persze kíváncsian várom a januári bejelentést csak ne azt jelentsék be, hogy nem lesz több tartalom. -
Tomdriver
őstag
Nem reklámnak szánom, de iRacing beújított a rallycrossal, további pályák és autók várhatók.
Most elég kedvezményes áron lehet kipróbálni ezt a simet.Kíváncsi lennék a fórumtársak véleményére a játék feelingjét, kocsik fizikáját illetően.
(Ígérem több helyre nem írom be. )
[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
válasz milapsy #2398 üzenetére
Nagyon nincs is lehetőség rá, ma Mo.-n hamar feljelent a túrista-kiránduló, természet és környezetvédő, vagy erdész-vadász társadalom ha letérsz a közútról és kicsit gyorsabban mész. Arról nem beszélve, ha ezt nem lezárt pályán csinálod, balesetveszélyes is.
Az meg külön röhej, hogy hivatalos rally futamok előtt kijelölt időben, max 40-el döcöghetsz végig a gyorson hogy felírd az itinert. Elismerésem a mezőny minden tagjának, hogy ezután tűrhető tempóban és többségük kicsúszás nélkül fejezi be a versenyt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ukrajnai háború
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs