Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• hali01

őstag

válasz ArthurMiller #2590 üzenetére

Nem vagyok portré szakértő.Ezért nem is szoktam értékelni.
    De!Nem szerencsés a Kebleket kettévágni.Vagy alatta,vagy felette.
    A kép beállítottnak tűnik,mégis olyan mint egy kapáslövés.
    Levágtad a bal vállát,de rengeteg felesleges helyet hagytál a feje fölött.belelóg a haja a szemébe,így takarja az arcát.Ami nem is lenne nagy baj ha a lencsébe nézett volna.
    Így a karja uralja a képet aminek semmi jelentősége nincs.
    Legközelebb próbáld meg a szemeket a felső harmadba (aranymetszésbe) tenni és élesítéskor az legyen az elsődleges fókuszpont.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Hali01

ui:Ha mégis kapáslövés akkor szerencsésebb lett volna fekvő formátumban a szemekkel a felsőharmadban és megmutatni vagy sejtetni,h mit is néz éppen.

[Szerkesztve]

• Jinxx

senior tag

válasz ArthurMiller #2590 üzenetére

Ez az első kép tőled ami nagyon nem tetszik, remélem csak személyes vélemény, de sok dolgot leírt Hali is amit én is leírnék. Pl. tényleg nagyon előtérben van a karja, nagyon világos is, teljesen elvonja a vigyelmet. A haja is nagyon kusza, a szemébe lógó talán még nem is annyira zavaró, de takarja az orrát is, és a száját ami nem tetszik, fontosabb lenne az arca. A bal oldalt is elég kócos, követhetné a váll vonalát, de mivel nem beállított, ezzel nincs mit tenni. Egy nőnek pedig nem áll jól ha az arccsontja ennyire hangsúlyosan kiáll, nem szép, fordíthatta vona a fejét kicsit balra. A háttér sem az igazi, sem a függöny, a karja mellett lévő apró valami sem kellene, lehetne az egész homogén. Nekem a nyaklánc semm illik a hangulathoz. De nem is ragozom tovább, mert az már egy teljesen más (másik) kép lenne.

Aktív témák

Hirdetés