Hirdetés
Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
En nagyon szerettem az utcan candidokat loni.. Az a tapasztalatom, hogy az emberek tobbsege latja, h mit csinalok, az emberek nem hulyek. Nezzetek, tobb kepen is latszik, h ram/felem nez az alany. [link] Ill azt sem varom meg, h odajojjenek, ha latom a testbeszeden, hogy nem szeretne, hogy lefotozzam (elfordul, csunyan nez), akkor tiszteletben tartom. Engedelyt nem kerek, de teny, h valojaban kellene. Viszont ha valaki megkeresne, hogy szedjem le a kepet, akkor szo nelkul megtennem.
-
Cassidey
senior tag
válasz Slowman #28803 üzenetére
Ha legalabb harom ember van a kepen, es nem emelsz ki senkit, akkor igen. De ha celzottan elkezded az embereket fotozni, akkor ahhoz engedelyt kellene kerni, ill jogaban all megtagadni. Gondolj bele, mi lenne ha azt mondana neked vki, az utcan setalsz, jogaban all lefotozni. Nem.
-
Cassidey
senior tag
válasz D4rkm4n #29128 üzenetére
jeezusom nem ezt mondtam, hogy ne menj ha nincs fekete hatter, azt mondtam EN miert nem szeretem, miert szeretek mast. hozzafuztem valamit ahhoz amit mondtal, ezt hivjak beszelgetesnek. amugy minden ilyen versenyen hasonloak a korulmenyek, masmilyen nem is lehet logikus oknal fogva.
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
válasz D4rkm4n #29212 üzenetére
Tag blendevel mosol hatteret, az nem noveli a zaridot, viszont kicsi lesz a melysegelleseg. Igazából nem tudsz háttér témában mit tenni, mert ez adott, és hozzatartozik ezekhez a versenyekhez mint ahogy a kezilabdahoz is a csarnok pl.
En ilyen tancos kepeket fotoztam meg tavaly - nagyon elveztem amugy.
-
Cassidey
senior tag
válasz D4rkm4n #29339 üzenetére
Rosszul hasznaltad ki a fenyeket, nezd mekkora orrarnyekot csinalt neki a nap, nagyon zavaro. Ha ilyen kellemes fenyekben fotozol inkabb probald nappal hattal allitani, talan meg szep flare is lesz. Modellnek elonyosebb lett volna egy kicsit mas fejtartas, allat picit fel es fejet megdonteni a te iranyodba. Vagy szukebbre vagtam volna, vagy meghagytam volna a mellet. Szemet jobban kiemelnem, es a hajanak a voros fenyet, probalkozz meg ezzel a lannyal szerintem.
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
wuhuuuuu
-
Cassidey
senior tag
Sziasztok!
[ Szerkesztve ]