Hirdetés
Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
Koszonom a szavazatokat, akkor a bal kep marad.
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
válasz Paarthurnax #23372 üzenetére
Mutatos. A MM-ban csinaltattad?
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
válasz werttzui #24250 üzenetére
Reszben kulon, de nem dolgozom kulon az arcon vagy a tobbin. Megfelelo beallitas kerdese, es nem csak a szaturaciohoz vagy vibrationhoz kell nyulni az elenksegert. Curves, brightness..
eastsider: en is neha ugy erzem ;)
Kornel: eladtam. Nagyon szerettem, de ez jobb. Mind azzal keszult igen, illetve a muteremben meg nehany a 70-200 vegevel.
-
Cassidey
senior tag
válasz D4rkm4n #24314 üzenetére
En ugy gondolom, h nekem is nagyon sok tanulni es fejlodnivalom van meg.
Chapel teljesen ugyes volt, ahhoz kepest, hogy ez volt az elso portrefotozasa, DE.. en talaltam ki a stylingot alapvetoen, a lighting setupot, es 2-3 szett kivetelevel en fotoztam eloszor a modellt, amibol tudott kovetkezteteseket leszurni, illetve szabadon hasznalhatta az objektivjeimet es a fenyeket belatasa szerint. Volt olyan koncepcio amit teljesen egyedul csinalt, olyan is, amit abszolut az alapjan amit en, de ezzel semmi gond nincs, mert azert jott, hogy gyakoroljon. Az soha nem fog kiderulni mit alkotott volna ha nem vagyok ott, es nem befolyasolom akar jo akar rossz iranyba, de a technikat, a modellt, a sminket, a stylingot a rendelkezesere bocsatottam, tehat erre ne fogjunk semmit inkabb ha lehet...
Hozzateszem mielott valaki teves kovetkezteteseket vonna le, engem abszolut nem zavar, h hasonlo kepeket keszitett, es az sem esne rosszul, ha jobbakat keszitene/keszitett esetleg mint en, ha ilyen hozzaallasu lennek nem segitettem volna ilyen modon.. es az o erdemeit sem szeretnem elvitatni, megegyszer mondom, hogy ugyes volt. -
Cassidey
senior tag
válasz kricsi81 #24356 üzenetére
Nem igaz.
Feltolthetsz barmennyit, soha nem fogja azt mondani, h nem tolthetsz fel (kiveve ha tulleped a havi x mb-ot, de azt webre meretezett kepekkel eleg nehez). Az utolso 200 feltoltott keped mutatja meg, az azelottieket pedig csak te latod, de ugyanugy linkelhetoek stb. Csak a publikus galeriadban nem szerepelnek..[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
Az en maim.
-
Cassidey
senior tag
Mr.Bean: sztem is iso800 nyugodtan maskor..
-
Cassidey
senior tag
válasz runner 125 #24426 üzenetére
-
-
Cassidey
senior tag
Kb nulla ertelme van "publikalni" erre, vagy nem erkezik reakcio vagy beirja nehany ember, h szep es jo, ami kedves es jolesik az embernek de gyakorlati haszna nem sok van.. ez egy alapvetoen amatorfotos forum, amivel semmi baj nincs, biztosan van aki szeret a dicseretekben furdeni es rakosgatja az atlag szinvonal feletti kepeit, de azert ez eleg unalmassa valhat. En szivesebben toltom az idot olyan kozossegben ami inspiral ill tanulhatok azoktol akiktol szeretnek, pl Ricsike velemenye a legkevesbe sem erdekel es nehogy bantasnak vedd.
-
Cassidey
senior tag
válasz Hydra SR #25051 üzenetére
Es a beszelgetesben most kovetkezhetne a filozofalas mit is jelent a profi szo blablabla.. De meg ennyit is lusta voltam leirni ugyhogy inkabb haggyuk ki.
Valaszolok az erdeklodesre, dolgozom folyamatosan hal istennek, es ha minden jol megy jovore is fogok, de kepet nincs kedvem tenni, mert minek. Amugyis babafoto szezon volt, nem hiszem h kulonosebb erdeklodesre tartana szamot. -
Cassidey
senior tag
válasz Paarthurnax #25068 üzenetére
En sem, engem most az eskuvofotozas erdekel leginkabb, minden mas csak kiegeszites vagy kikapcsolodas, ez: [link] szerintem egesz jol hasznalhato.
Off vege max privi innentol
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
Tetszik az utolso ket kep.
En elkezdtem a gasztroblogom, es rajottem, h etelt fotozni sokkal nehezebb mint gondoltam, pedig tudtam en, hogy nehez... ez meg egesz turheto de a tobbi remulet komolyan.
-
Cassidey
senior tag
válasz D4rkm4n #25622 üzenetére
Nemtudom az miert.
Akkor teszek be kepet ha erdekelnek a velemenyek, mert bizonytalan vagyok, vagy ha kivancsi vagyok reakciokra, vagy arra, h melyik a jobb kettobol stb. Viszont most egyertelmuen ez a melysegelesseg tetszett, ez van.. Am baromi bizonytalan vagyok ebben a kajafotozas ugyben, de tudom milyen iranyba szeretnek menni, meg h kb mi a trend, mert eleg sok "szakirodalmat" forgatok, csak epp azzal a problemaval kuzdok, h nem all ossze ugy a kompi meg a kep ahogy azt elkepzelem, h jo lenne.
kornel: igazsag szerint semmi kedvem fotozni mostanaban, igyekszem motivalni magam vmivel. ezzel meg egesz jol elbibelodok.. meg bosszant h bena vagyok benne.
-
Cassidey
senior tag
válasz D4rkm4n #25627 üzenetére
Nem ertek egyet akkorsem.. a torta konkretan felbe van vagva, nem egy valtozatos etel, tok ugyanolyan a masik fele is mint ami a kepen van. Am nem tudom, kik lesznek az olvasoim, lesznek e egyaltalan mert sajat kedvemre fotozok ra, de ugy gondolom ebben is tevedsz. A gasztrobloggerek jelentos resze komoly amatorfotos, es igen rutinosak mar a kajafotozasban. Amit nesa linkelt, ott olyan kepek vannak amik anyukam szakacskonyveiben, nem tetszenek, nem ehhez a kepi vilaghoz vagyok szokva.
Magyar gasztroblog pl: fozzunkolaszul.blogspot.com/
Ezek a kepek tetszenek, szepek. Bar en a meg letisztultabbakat kedvelem jobban, vagy meg rusztikusabbat -
Cassidey
senior tag
válasz eastsider #25643 üzenetére
Szerintem: kedves pillanat, jo kompi. de a haz engem nagyon zavar, sajnalom h az van ott.. jobb lenne az ures ter, vagy fak vagy barmi mas szinte. (Lehet PS-el megoldhato lenne a dolog. )
Ha mar haz jobb lenne ha nem sarga lenne talan. Szerintem ha raersz butykolj el vele kicsit. -
Cassidey
senior tag
válasz Exfury #26173 üzenetére
Második sokkal bátrabb vágással jobb lehetne, ill ha nem ennyire alexpós. Ilyenkor vagy derítesz (amire gondolom nem volt lehetőség), vagy a modelled exponalod ki helyesen, ekkor persze kiég a háttér, de szvsz inkább vesszen az.
ps.: lementettem a képet, és lecsekkoltam, konkrétan a háttér sem ég ki. +1,75-t toltam rá, ennyivel exponáltad alul. Ill én így vágnám.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest