Hirdetés

Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    (#46758) Sir Riccio: hát ő nem az a kimondottan modell alkat. Szerintem az utolsó képen a legszebb, kibontott hajjal. Általában mindegyiken tetszik a látható, értelmezhető, de kellően mosott háttér. - A többi kérdést már feltették, te meg válaszoltál rá.

    (#46756) End-ru: ne foglalkozz vele, hogy croppolni kell. Először én is azt hittem, hogy az az igazi, ha kitöltöm a képet. És amikor megtörtént, benne volt a sokkk munka és ott óbégattak a megjegyzések: túl szűk, kicsit több kellene jobbról, meg hasonlók. A madár fotózás amúgy is action fotózásnak minősül, és így javallott a középső, legérzékenyebb, legjobb fókuszpontot használni, és utólag kivágni a kellő részleteket.

    (#46754) End-ru: Bravó. :C

    (#46744) Fejo: Faintos. :R A jobb oldali feketeségért kár... De nagyon szép-

    (#46742) forceberg: Faintos. :R

    (#46727) End-ru:
    "Ezt nem igazán vágom. Akkor szerinted még tolhattam volna a színeken?" - mint a linkelt tájfotókon. Ha megnézném az eredeti képeket, a 95%-át olyan laposnak találnám, mint a sicc. Kiszínezte a felhőket, naplementét csinált a nem naplementés képből, némelyiknél kicserélte az eget, stb... (mondjuk ez az utobbi csak sejtés a részemről...). Valami hasonló a te képedet is sokkal jobbá tette volna. ;)

    A gyíkos kép meg nagyon faint. Most én vagyok teljesen irigy!

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Aktív témák

Hirdetés