Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz Flashget #58001 üzenetére
most értem haza és beszéltem a szakikkal,akik húzzák az optikát.nálunk a társasházban úgy van megoldva,hogy emeletenként van egy elosztó doboz a falban,onnan futnak a lakásokig az utp kábelek (vezetékcsatornában,ami felett díszléc is fel van ragasztva).megkérdeztem,az emeleteken lévő elosztódobozokig vezetik az optikát,onnan fogják az utp-t csatlakoztatni és nem viszik be a lakásokba az optikai szálat,tehát gpon-okat sem fogunk kapni közvetlenül a lakásba.ha jól értettem.
lehet egy ilyen megoldást találtak ki,hogy a díszléceket ne kelljen lebontani és újra feltenni.
ezek szerint a tv-t is másképp oldják meg.lehet ott meg a lépcsőházi központi egységet fogják meghagyni. -
veterán
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Flashget #58031 üzenetére
Persze, egészen addig, míg valaki ki nem találja, hogy "új csomag" lesz, amit DIGI2021-nek hívnak, és a régire már nem lehet előfizetni. Akkor annyival emelnek amennyivel akarnak. Hiszen nem emeltek, csak "új" csomag van, aminek ennyi az ára. A régieket meg egyszerűen kivezetik. Megtehetik.
Mi alá kell írás?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Flashget #58103 üzenetére
"Azt csiripelik, hogy az Arena 4 csatorna kapcsan a 2 nagy kozul az egyikkel megegyeztek, hogy szeptember 1-tol HD minosegben bekerul a csatornalistaba."
Úgy legyen....bár lehet nem lesz mit nézni rajta, mert lehet megy a levesbe az NFL szezon
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
-
mzso
veterán
Ó, legyen még vagy 32 sportcsatorna, a mostaniakon sincs semmi...
"1db analog csatorna 5-6db digitalis csatorna elol vesz el savszelt, igy a bovites miatt lassan elkezdi a Digi az analog megszunteteset vagy csak par uj SD/HD csatornat rakna be."
De csak SD-t nem? Ami nem sok semmit ér. Vajon mennyi plusz HD csatorna lehetne ha beszüntetnék az analóg sugárzást és az összes frekvenciát felhasználnák?
Vagy hagyják az egészet a francba és álljanak át valami marha jó IPTV-re a rendelkezésre álló sávszélességgel. Gondolom bőven garantálva lehetne annyi sávszélesség, hogy párhuzamosan mehessen 3-4 UHD csatorna és maradjon belőle netezésre is. (mostani gigabitből is simán kijön.)
-
törölt tag
Székesfehérváron a Discovery Channel már egy hete nem nézhető, de ahogyan a H!T Music Channel sem került vissza az analóg listára úgy a Discovery sem fog. Lassan átmegyek máshova, mert ez a DIGI kábel TV igy nekem sz@rt sem ér...
TV2 Comedy csatornára megint mi szükség volt, amikor egy rendes zene vagy a legjobb ismeretterjesztő csatornákat meg levették.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz Flashget #58652 üzenetére
A nyárinál szokott gond lenni, egy nap alatt állt helyre.
Azt, hogy lesz-e még óraállítás, nem tudom, mert a sok "okos" "vezető" nem képes két kérdésre három év alatt válaszolni.
1. Megszüntessük-e a nyári időszámítást? Igen? Nem?
2. Melyikre térjünk át véglegesen? Nyári? Téli?Ha érted, akkor már elavult.
-
bksgbr
tag
válasz Flashget #58707 üzenetére
Igen, ez így lenne logikus, csak azon lepődtem meg, hogy ezek szerin még csak most vette/veszi át az Inviteles területeket, és ott már FTTH van, amit elvileg az Invitel épített ki, ugyanis ez áll az ÁSZF módosításban:
"K.2. FÜGGELÉK – IPTV SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVEHETŐSÉGÉNEK FÖLDRAJZI TERÜLETE
2020. november 19. napjától Fótnak, Gödnek és Veresegyháznak a Szolgáltató FTTH hálózatával lefedett területe.
2020. november 26. napjától Ajkának, Csömörnek, Dunakeszinek, Szigetszentmiklósnak és Veszprémnek a Szolgáltató FTTH hálózatával lefedett területe.
2020. december 1. napjától Gyulának a Szolgáltató FTTH hálózatával lefedett területe."Jó lenne, ha egy ilyen területen lakó leírná a tapasztalatát, úgy okosabbak lennénk.
[ Szerkesztve ]
-
gahor72
aktív tag
válasz Flashget #58801 üzenetére
Hello!
Nálunk kb 2hónapja barkácsolt a digi "hálózat fejlesztés" címen. Nyitva kellett hagyni a villanyóra szekrényt. De bele nézve nem láttam semmi változást. Azóta semmi hír. Az utca kereső még mindig fttb-t dob fel lehetőségnek.
Kispest, Rákóczi utca ltp.
Mondjuk az 500-as fttb hibátlan. -
bksgbr
tag
válasz Flashget #58878 üzenetére
Az ÁSZF módosítás ezt írja:
Tehát csak a DDigiInvi területen lesznek elérhetők ezek a csatornák csak HD-ben. Viszont ezen a területen már októbertől repültek a duplikált csatornák SD verziói, így akinek csak SD vevőkészüléke van (legyen az tv vagy box), azóta már verné a tamtamot a Diginél, de én nem hallottam, hogy valaki is panaszkodott volna, hogy nem látja a napi Sorosozást az M1-en, mert nem jön be nála.
Egyébként kíváncsi leszek, hogy ezeken a területeken csere lesz ezen csatornáknál, vagy egy kis ideig párhuzamosan fog menni ezen csatornák SD és HD verziója... -
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #58920 üzenetére
A Saphi oprendszeres Philipsen is átrendeződött a lista...
Kiskunhalas/Kelebia körzetben is megérkeztek az új csatornák.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bacusuz
addikt
válasz Flashget #59150 üzenetére
igen(pontosabban dvb-t mpeg-4 tuner), az országot ha magyaron hagyom nem jön, ha finnre állítom jön.
de azért a retkes 4 adóért csak nem veszek boxot
nem értem mi lehet a gubanc[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz Flashget #59150 üzenetére
ja most olvasom a használatiban:
"Automatikus programbeállítás
(Csak Finnország és Svédország esetében)
A DVB-C Auto Tuning (Auto. hangolás) menü a DVB-kábel használatát támogató országok vásárlói számára áll rendelkezésre."ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
mpo
veterán
válasz Flashget #59206 üzenetére
mas van epg-ben es megy a csatornan
A DIGI és a port.hu ugyanonnan veszi a műsort, ami sokszor nem jó.
Ha kíváncsi vagy egy pontosabb műsorra, akkor a musor.tv amit nézz meg.
A DIGI az e-mailre azt válaszolta pár éve, hogy fejlesztik. Hát persze.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Flashget #59209 üzenetére
A port.hu olyan, mint az idokep.hu, másnapra -5 fok, majd reggel -2, majd később +3 a várható aznapra.
A port.hu bármikor átírhatja a műsort (html), a Digi frissítése ennél tovább tartana.
Ha fontos, akkor a musor.tv-t nézem meg vagy a csatorna oldalát.Ha érted, akkor már elavult.
-
Luissimo
veterán
válasz Flashget #59209 üzenetére
tvműsor app.
vagy az animare.hu tv ujság appja.mindkettő teljesen naprakész, én az elsőt használom a mobilon.
jobb mint a papiralapú TV ujságha a digin nem frissül az infó, akkor rászoktam nyomni a Guide gombra ott biztosan a jó műsornév van és onnan nyomok az infóra és már jó atrtalmat ad fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest