Nagyon finomat készítettem az előbb, ugyhogy megosztom veletek is
Padlizsános sült hal fokhagymával (saját recept)
Tengeri halfilét kiolvasztottam, beszórtam kevéske kotányi halfűszerrel, ráraktam pár cikk félbevágott fokhagymagerezdet, kukoricacsíraolajat alá, és be a sütőbe. Már rotyogott, mikor egy másik kajcsiból megmaradt pár szelet vékonyra felvágott, besózott padlizsán. Beszórtam ezt is a halas fűszerrel, és ráraktam a halszeletekre. Pirosra-ropogósra megsütöttem.
Fűszeres- kukoricás rizzsel tálaltam. Kukorica nélkül igazi diétás kaja. A padlizsántól nagyon finom, különleges ize lett a halnak. Ajánlom kipróbálni. Hamar elkészül.
Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.