Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz mikromanus #13275 üzenetére
"MP0? Az mi az? Vagy "No monster power" vagy MP1 van csak, nem?"
A kérdés jogos, de nálam az mp0 = no monster power. Amúgy meg legalább mi grammar nácik tartsunk össze!"Az xp-> kill sebesség összevetés..."
Szándékosan írtam, hogy nem teljesen jó az összevetés, csak sarkosan írtam, mert a kolléga panaszkodott, hogy haverja mp0-án többet talál, mint ő mp5-ön. Innen meg egyértelmű, hogy a másik többet öl, ezért a több drop.
Nem magamról beszéltem, én kurva jól elfarmolgatok mp3-4-en, partyban meg kulcsozni mp5-6on szoktunk
Btw valszeg menni feljebb is, nem próbáltam."Sok DPS mellett, az "MP0" és az MP1-2 is simán 1 hit - 1 (vagy több) kill."
"Aki MP5-ön elég jól halad, annak nem érdemes a haladását "MP0-hoz" hasonlítani."
Ezzel teljesen egyetértek, de az ő esetére csak az a magyarázat, hogy valójában nem halad olyan jól mp5-ön, mint a haverja no monster-en.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz mikromanus #13275 üzenetére
Szrk idő lejárt...
"Kivéve a templart, de az meg komolytalan alak nehéz terepen"
lol"vag yitemekból CC effekt"
Ha ilyet teszek rá, azt én is megkapom? Mert ezt nem tudtam, de, ha így van, akkor mindenképp érdemes rajtuk összeszedni valamennyit."Szerintem MP0-n akkro is mindent ki lehet velük nyírni, ha te csak állsz és nem csinálsz semmit. "
Nekem a monk mystic ally-a tetszik, az is megöl mindenkit mp1-en is egyedülEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest