Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Nálam jó most (58as ping)
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz vendingo #52562 üzenetére
Na már bent is vagyok, és kárpótáls gyannt első super unique bika dob is Andariel sisakot. Nem nagy eresztés, vitetm mystichez, mert akarom javítani. Melyik a jobb?
-546 vita
-1664 hp regen/sec?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
válasz Rayner #53077 üzenetére
Azért nem kaptál egy darabot sem, mert az legendary craft alapanyag és úgy tudsz hozzájutni, ha leg itemeket zúzol be. lvl61-től felfelé természetesen
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Rayner #53081 üzenetére
3 óra alatt ha nem esett leg, akkor az jó nagy sz*pás Volt amikor nekem is majd' két órát húzta, mire dobott, de akkor viszont jót kaptam. Tegnap is egy órát vártam rá, talán még többet is, és kaptam egy leg övet, ami adn pluszt, többek között +6% dps-t, de kicsit fáj, hogy buknám az immo övet, vele együtt pedig res-t is
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Ha már Mystic. A transmo..izének mi a lényege? Mármint hogy két item ugyanúgyn nézzen ki...na és? A kinézenet kívül valami érdemi előny?
-
GrooveHero
addikt
Jóestét. Nincs valakine pár darab forgotten soul-ja kőcsönbe?
ráér holnap is, mára befejeztem
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Barbinak melyik a jobb, illetve melyik sebez többet?
az earthquake vagy az avalanche?
Elvileg számok alapján az earthquake több sebzést tol ki a 4500%-kal, mint a másik a 4400%-kal, bár én nem is ezzel használom, hanem a fagyasztóssal, az mondjuk látványosan kevesebbet sebez, cask 1600%-ot, de cserébe fagyaszt. Amíg meg mozdulatlanok a srácok, addig meg mehet a hota 1000-rel, amíg van fury.
Tehát akkor melyik a jobb?
Gondolom nem ártana hozzá valami olyan cucc, ami növeli a tűzsebzést mondjuk olyan 10-12%-kal, ez a tulajdonság mehetne mindkét fegyóba, oszt hadd szóljon, mi? Mondjuk jó sok forgotten soul, mire sikerül ilyen rollot összehozni, nem?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz killerjohn #53272 üzenetére
ezeket az értékeket módosítja valamennyire a magic find? Mert ha igen, akkor van egy tippem, hogy nekem miért nem esik...hm..talán azért mert 0 mf-em van? lol
mikro: ezt a lípes csizma örszkvék kombót kifejtenéd kicsit részletesebben?
-
GrooveHero
addikt
a uccsónak csak beadta, köszönhetően a bonusnak, act V riften double blood shards volt.
a kardot is sikerült megcsinálni kövesre:
köszönhetően annak, hogy a templaromnál volt egy leg spear, azt bezúztam és a forgotten soul-ból elsőre beadta a mystic a socket-et
apropó..gatyóba mit tegyek? Két diamondon gondolokodm, elég alacsony a res-em
-
GrooveHero
addikt
A két uccsó leg ma poti volt: Az egyik ráadásul kule-aid, vagyis keresztül lehet menni a azokon a falakon, amiket a waller bossok csinálnak 5 sec-ig...hm nem is rossz.
mikro: olyan imba dolgot találtam, hogy még most is az államat keresem. Adott volt a kard, amibe ma sikerült zöld követ rakni. És a kard ww közben villámokat szór magából, és eszméletlenül tolja ki magából a 1,5-2 milla dps, a másodperc töredéke alatt. Na jó, felsőbb szinteken ez nem nagy eresztés, de itt tier I-en eszméletlenül jó móka. Még a kard hozzá sem ért a mobhoz, már halott. Aztán ha meg annyi hp-ja van, hogy mire odaérek a kardokkal és még ér, akkor kapja a villámok mellett a sima dps-t is. Eszméletlen jó
-
GrooveHero
addikt
ejha...You have been removed from the game...hogy ménem vágta az annya a falhoz az ilyet szülés után...bounty kész, mennék vissza tyriel-hez, erre kidobja ezt az üzit, visszlépni nem tudok, mert nem történik semmi. Bakker, igazán várhatott volna még mondjuk egy percet.
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Immo sisakba milyen követ rakjak? Mehet a lila, hogy több legyen a hp? barbinak lesz természetesen
-
GrooveHero
addikt
válasz SzlobiG #53537 üzenetére
Nekem tegnap 25-jére dobta be. Először sokáig torment I-en próbálkoztam az ár már 400k fölött volt. Aztán mondom megnézem torment II-t, aztán kb 3-jára beadta, de az ár csak 128k volt. Érdekes, azt hittem lesz vagy 500k már. De nagyon jól jártam, a régi fegyverhez képest az új leg zöld kaviccsal 30%-kal sebez többet.
Az új mace nagyon jó kis cucc, 10 killenként tol egy elég durva poison nova-t 1335% sebzéssel. Az offhand kard meg ww közben nagyon durva villámokat tol ki magából, szinte látni sem lehet, úgy tolja a mobokba a 1,5-2 milla sebzést. Tegnap ebéd után beléptem egy kicsit, toltam egy kis bounty-t, és megkaptam az immo sisakot is, így mostmár a 3 ancient barbi is velem van állandóan, így azért lehet pusztítani rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz SzlobiG #53543 üzenetére
Hát eddig t1-et toltam, most kezdek átállni T2-re. A sima mobok mennek, az eliteknél a molten és az arcane lézereknél még gond van, mert ott azért fogy a hp rendesen, de azért megyeget. Kicsit lassan, de a 4-500 milla hp-s bossok is fexenek. Egy riftet próbáltam, act V-ös map, de a mobok act I-esek voltak, mázlim volt. Lehet ma még próbálkozom. Ha a nem nyírnak ki olyan sűrűn, akkor tartós lesz a t2, annál feljebb sajnos nem tudok menni, nem tudom hol lehetne még erősíteni a karakteren. Talán az immo cuccokat lecserélni 70-esre, mert a 4-ből 3 még lvl60-as. Meg a gatyába kéne dobnom még egy royal diamondot, és akkor kicsit több lenne az allres, na nem sokkal. Fegyverekből nem tudom találok e jobbakat, sztem nem. Max ha még sok lóvém lesz, ami most nincs, akkor kimaxolom a zöld köveket, mert még csak royal van bennük. Kéne még egy normális bracer, meg egy patent kis ammu, bár a mostani sárga 95% cd-t ad, nem tudom találok e jobbat. Oszt kb annyi.
sith7: az offhand kardomra nekem is elsőre beadta a socketet, ezzel a mace-szel szórakozott sokat. Már mondtam is partyban asszem Kasya-nak, hogy kezdem rühellni ezt a Mystic-es p*csát
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz SzlobiG #53574 üzenetére
Az a helyzet, hogy nagyon sajnálom ezt az immo set-et leszedni magamról. Más set nincs meg ennyire, talán 2 db van, mindegyikből csak 1db. Ez az immo azért is jó, mert termeli a furyt, ráadásul mivel a barbárok mellettem vannak, ezért alig fogyok ki a furyból, mert ők is termelik nekem, szinte mindíg fullon van, néha csööken, ha eltolok egy két hota-t, de mostmár azt is alig, mert sztem egységnyi idő alatt a villámokkal többet sebzek, ráadásul nem is mindíg critical a hota-s ütés, van úgy, hogy csak 600k sebzést tol ki magából, a villámok viszont az eseteg 70-80%-ban biztosan 1,5-2 millát.
De akkor legyen, kérdezném a jelenlevőket, hogy az immo set helyett mit ajánlanátok?
Mondjuk ahogy írtam a 4 setből 3 még csak 60-as, szóval ha azokból is 70-es lenne, kicsit előreébb tartanék. De semmi garancia nincs arra, hogy ugyanilyen affixekkel kapom a 70-es immo chest armort+kesztyűt+övet.
-
GrooveHero
addikt
válasz zsolt1225 #53553 üzenetére
Jó ez, csak a barbimnak nem kell intelligencia, jó az olyan hülyén is, ahogy van. Amúgyis zabigyerek vót kiskorában, majdnem kitagatták a barbárok közül, oszt mehetett a zasszonyokkal kosarat fonni. Most kezd kikupálónni
-
GrooveHero
addikt
válasz SzlobiG #53587 üzenetére
Nem tudom, én laikusan mindig úgy gondolkodtam, hogy:
van egy chest armor x tulajonsonsággal, mondjuk str, vit, chc, chd, tökmindegy... és még ha van még egy cuccod a setből, akkor + allres, meg még valami.
vane gy öved ugyanabból a setből, amin szintén van x tulajdonság, mondjuk ugyanúgy str, vit, chd, stb...és akkor mivel már két cuccod van, megkapod az előbb említett allrest is. Tehát akkor összeadódik a set cuccokon az str, vit, stb...plusz az allres ugye. Vagy nagyon rosszul gondolkodom? Ezzel szemben a sima leg cuccoknál nincs bonus, csak mindegyik adja a maga statját. Megmondom őszintén, hogy nagyon bejön ez a barbáros cucc, sztem nélkülük nem lenne ekkora arcom
-
GrooveHero
addikt
válasz Rayner #53733 üzenetére
nekem a lifereg és a waller cucc is megvan, egymás után esett mindkettő, kb fél órán belül.
mikro: honnajd van neked 15 milla crit? Nekem eddig olyan 5,2 volt a max. Miben másabb a te barbid az enyémnél? Na persze leszámítva a még mindig 60-as immo set-et, mert az tudom, hogy cserés lenne 70-re, vagy itt többek szerint is más cuccra, monjuk sima leg cuccokra. Egyébként szerinted is? Na meg a braci és ammu is jöhetne már valami új, de mostanság nem tudom mennyi időm lesz játszani..ma semmi, az ziher
-
GrooveHero
addikt
Jóreggelt
Két kérdésem lenne, nagyjából összetartoznak. Tehát adott a két egykezes kard, az offhand kard villámokat szórDe miért is? Azt írja, hogy lightning skills trigger charged bolt. Azt nem vágom, hogy nekem honnan van lightning skillem? Melyik adja ww közben?
A másik kérdés pedig az lenne, hogy a fegyver sima dmg-ét ha villám dmg-re cserélem, akkor nagyobbat fog ütni? Vagy érdemes a másik fegyvert is átrakni villám sebzésre? Mert eddig olyan 2-3 milla crit-eket nyom a villámsebzés, ez T2-n néha már kevés.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz nightmare13 #53835 üzenetére
Hm...köszi. Játékban nem rémlik, hogy láttam volna ezt a kiírást. A weboldal ebből a szempontból sokkal jobb, ott leírja normálisan, hogy melyik skill mennyi % sebzést okoz, játékban pl. ez nincs benne
Egyébként nem szándékosan választottam azt, lévén nem is tudtam a lightning skill-ről, csupán a fury gen. miatt esett erre a választás
a többieknek is köszi a segítséget.
Másik kérdésre esetleg?[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Ok, srácok, köszi a segítséget, este megnézem, lehet nincs bepipálva valami. Izé..akkor visszatérhetnénk még egy kicsit a másik kérdésre? Szóval szerintetek, ha belövöm mindkét kardon a villámsebzést, akkor a ww pörgés közben a lightning skill miatt nagyobbat fog crit-elni? Meg akkor már jó lenne olyan cuccokat összeszedni, ami növeli a lightning dmg-et is, ugye?
Apropó...ha egy fegyverre lightning sebzést rakok, és feltételezzük, hogy növeli a sebzését a villámnak, akkor jobban járok vele, mint ha mondjuk str, vagy más sebzésnövelő lenne? Nem tudom értitek e mit próbálok magyarázni.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Act 3 bounty, stonefront, két super unique, két leg material, 2x ua. 10 percen belül.
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
2 óra alatt 10 leg? Mondok jobbat 8-11-ig 3 leg, loot 2.0, smart drop, meg minden, 3 legből egy mojo reci, 1 templar relic és egy spear...juhhé
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Továbbra is úgy gondolom hogy van valami érdekes dolog ezzel a leg droppal kapcsolatban. Pár napja még esegett rendesen, tegnap előtt pölö kettő is 10 percen belül 1 riftben.
Aztán tengnap 2 bounty és 3 rift, összesen 2db leg. Este mondom tolok még 1 riftet, erre a vége előtt dobott egy set chest armort..valahogy az az érzésem, hogy a szar leg-ek hullanak rendesen, de ha vmi jót akar adni a renccer, akkor kicsit visszafogja magátapropó van egy másik barbim is, a winetu, na ő az a kari, akit sikerült nagyon jókor létrehoznom, még 2.0.1 előtt, amikor még SK dobott dropot biztosra. Aztán változott, után jött Diablo, most meg már Malthael, tehát ő az a karakter, aki mindhárom bosstól kap leg-et. 2-től már kapott, malternél még nem tartok, nem nagyon erőltetem azt a barbit, csak néha ha a fő barbi kap valami jobb cuccot, akkor a régit megkapja a másik barbi, szóval olyan secon hand a dolog, tiszta turkáló van már a ládámban
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Valami nem oké. Nem szórja a villámokat a barbim ww közben, pedig kellene neki. Mármint folyamatosan. Most meg kb 10mp-enként elenged 3at. Volta valami peccs ma reggel, vagy mijarosseb? Má ezt is nerfelték? Mé nem működik? Annyi trötént, hogy tegnap este cseréltem a chest armort, amit már említettem, oszt ennyi.
-
GrooveHero
addikt
válasz warcat #54681 üzenetére
Szal akkor ezt mos bacták el, vagy mi? Ma reggel? Nem vicc, tényleg konstans szórta magából a villámokat, ahogy nyomtam a pörgést. Akkor ennek most lőttek és van cooldown? Tennkjú blizárd.
Apropó kruzédörnél mire érdemes elkölteni a 150 para pontot? Most kezdtem egy új karaktert, mert most kicsit felment bennem a pumpa[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz mikromanus #54684 üzenetére
Hát ami azt illeti elég nagy trauma ért, nem tudom ki fogom e heverni valaha is azt a merázkódtatást, ami most ért, pár perce. Ez a méreg, nem a cián
Na akkor maradjunk a szőke keresztes hölgyeménynél. Mire szórjam el a 150 para pontot? Elsősorban gondolom str...de a többi? flail helyett jobb lenne valami bökő neki? Mármint kard.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz mikromanus #54687 üzenetére
maximus? Circus?
mármint a maximum wrath-re gondolsz?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
sziasztok. Wiz paragon pontokat mire érdemes rakni. Most kezdem, kemény lvl 1 és van majd. 200 paragon pot. Az ok, hogy vit, meg int, na de más? És milyen mennyiségben? Fontos az MS?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Hogy kicsit változatos legyen a sok random után lenne egy szokásos kérdésem. Soha nem volt még wizard karim, még a D2-ben sem, szóval nekem ez most nagyon új. Tudnátok segíteni, hogy mi itt a probléma? Annyit elárulok, hogy olyan sokat nem törődtem vele, csak húztuk Muton kollégával a karikat, így aztán se normális skill, se normális gear nincs, sőt lövésem nincs, hogy mégis milye elementál sebzés lenne a megfelelőbb, melyik a legütőképesebb. Csak fogtam a cuccokat, és amikor láttam, hogy minhárom érték +%-ot mutat, akkor felraktam magamra
Szóval tudna valaki segíteni, hogy hogy is kellene ezt a csajszit megcsinálni? Mármint megépíteni valami jó buildet?ő róla lenne szó:
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Van valakinek fehér diabolic wandja fölösleges? nagyon megköszönném, ha tudna adni egyet.
GrooveHero#2871
-
GrooveHero
addikt
válasz DeckardCain #55957 üzenetére
Azért megpróbálnám
Köszi, elfogadomWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #56110 üzenetére
az utóbbi pár napban fossa a kék itemeket
egyet értek, ez így van. Az utóbbi pár napban tényleg semmi más nem hullik a ládákból, csak kék cucc, meg némi arany.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #56169 üzenetére
nekem esett tegnap este...Kadala-tól elsőre egy set source...70-es
Szal akkor itt a bizonyíték, hogy Kadala is ad 70-es set cuccot.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
persze, hogy feltűnt, de tegnap este már nem b@szkuráltam vele, csak fogtam és a maradék shardot elpörgettem...volna, de elsőre beadta...majd vadászok jobbat, ha lesz shard. De most a T1-et próbálom, ami kicsit még lassan haladós. Nem hogy a dps kevés, de ráadásul még táffnesszem sincs elég, meg allres szinte gyökkető, így azért elég lassú
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. A jelenlegi wizardomat úgy gondolom, hogy arcane-re fogom specializálni. Van is már egy-két cucc, amik megtolják az arcane dam-ot, de az a jelenleg atrophy-mat fire-ről arcane-re átmisztikelem, akkor többet fogok sebezni?
-
GrooveHero
addikt
Na ha már kicsit élénkebb a topic, mint tegnap du., akkor újra megkérdem, bár Muton kolléga már tegnap válaszolt rá Rift közben. Tehát ha nekem vagy egy fegyverem, amin mondjuk fire sebzés van, de a cuccaim között van archon dmg, és archont is akarok építeni, szóval ha a fire sebzést áttolom archonra, akkor többet fogok sebezni? A másik kérdésem meg az, hogy láttam jútúbos videóban archon formban kék színű lézert. Az jobb? Vagy miben másabb? Erősebb? Nekem most piros.
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #56712 üzenetére
Nem, rohadtul nem érdekel a szín, csak nem gondoltam volna, hogy ha a sima módban piros a cucc, akkor a rchon formban is piros lesz. Amúgy chaos nexust használok, azért piros. Szóval akkor a másik dolog meg a fegyver..oké, tehát nem számít, hogy milyen sebzés van a fegyveren. Köszi
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Adott a wiz karakterme, amivel arcane-re gyúrok. Van egy sima sárga amu, ami ad +13% arcane dmg-et.
Most nemrég esett egy egész jó kis haunt of vaxo.mit kellene pörgetni a vaxo-n, hogy több legyen a dmg-em? chd-t, vagy arcane + sebzést?
-
GrooveHero
addikt
válasz Phobion #57001 üzenetére
hú, fincsi dolgok vannak benne, ha minden beválik persze.
pl. garantált leg az első órában, több shard, több cache, 2 goblin, több mani, stb...jó lesz ez. Ahogy látom a crusader szép kis buffot kapott. Awiz archon részét nem nagyon értemWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
én sem értem...archon formban is arcane volt eddig a sebzés nemde? Akkor most a +arcane sebzést a karin kidobhatom a pics@ba? Mert ugye ok, hogy a normál módban is arcane-nel sebzek, de azért archon formban kicsit jobban lehetett sebezni, akkor arra nem fog hatni a cuccok adta +arcane dmg %?
-
GrooveHero
addikt
válasz dobolan #57080 üzenetére
na jó, akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba, tehát amikor váltok archon formra, akkor 3 lehetőségem van jelenleg. Vagy nyomkodom az 1-es gombot, akkor robbanásokat idézek elő, ami tökömtudja hány %-ot sebez.
Vagy a bal click, amivel wave of form vagy mi jön elő, nagyon bejön, általában ezzel püfölöm a nagyobb bossokat, mint rift guardian, stb, mert elég kellemes 20 millákat crit-el jelenleg. Meg ugye van a jobb klikk, amivel meg IronMan-es piros lézert lövök. Akkor most mi is változik?Edge: Direkt nem fire wiz-t akarok építeni, mert már olyan kommersz, mindenkinek az van. Bár hasonló lenne az út a célig. Az össze cucc +fire dam-jét átpörgetni arcane dam.-re, magefist, cinder, stb... Ez volt az eredeti terv aztán hogy mi lesz belőle..az jó kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz ReFleXx #57090 üzenetére
Értem, köszi az infót. Bár nem vagyok boldog, mert akkor nem tudom, hogy mégis mijarossebtől lesz nekem +arcane dmg-em, ha nem ezektől a cuccoktól? Mert ugye olyanok nem nagyon vannak(set, vagy legendary cucc) amik szándékosan az arcane dmg %-ot tolnák. Bár mégnem késő, vissza tudok állni fire-re, de direk nem akartam fire wizt, mert ahogy írtam, mindenkinek az van.
Tehát akkor a kérésem a mélyen tisztelt fórumozók felé. Tudna valaki nekem mutatni ütőképes arcane wiz buildet?
Köszi előre isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest