Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
frame>24
addikt
RMAH:
Pl. a WoT-ban egy jobb premium tankért a cég elkér 7-12000 HUF-nak megfelelő eurót.
Szóval legalább ilyen árakra számítok a jobb itemeknél, illetve ennek simán a többszörösére.
Nagy poén lesz![ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz DopeBob #23483 üzenetére
Ok, nem a legjobb összevetés, de nem is teljesen elszállt:
mert az tuti, hogy a <ríöl máni> AH-ban nem ilyen "+1-2 lightning damage" szintű bigyók mennek majd, hanem szvsz szinte kizárólag lvl 60 kemény rare cuccok meg 1-2 tényleg jó legendary és set.
Te mennyit kérnél valamiért, ami "5 valor buffal" hetek után egyszer esik, aztán lehet, hogy többet sosem?a 250 ojrós max buyout is már sokat elárul...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Amíg megy a dráma (error 300008 fasza, ezzel meg game-et nem kreál, hiába léptem be), szóval lenne egy nagy kérdésem:
wizardnál is működik-e spelleknél a "critical hit chance increased by x%" attribútum?? Tehát hogy nem csak weapon támadásoknál adja-e be???
Mert ha működik, akkor szerintem durva karaktert lehet összehozni crit chance ÉS crit dmg. cuccok gondos összeválogatásával.
-
frame>24
addikt
válasz proci985 #23618 üzenetére
(és @Kashim)
Az jó hír, mert akkor szépen ráállok erre. A wizard area spelljeivel eleve nagyobb az esély criticalra (bár itt már minden class-nak van több hasonló).
Most ütném Butchert hellen, de nem megy a "resume game." Mindenesetre feltápoltam all resistből + még mellé physical res.-ből is, utóbbi dupla erősítést kapott.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz DeckardCain #23647 üzenetére
Aha.
Gondolom azzal a passzív képességgel már normálisan beadja a cooldown-redukciót a nova-ra + diamond skinre.
Elég "melee" vagy te is, gyakorlatilag csak a hydra lő.szerk. hoppá, Jazz most cáfolja...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Sokan még nincsenek tisztában bizonyos item-bonusok igazi erejével, ezért k.olcsón tudnék venni iszonyat jó cuccokat, de semmit sem tudok kivásárolni!!
error mittudomén miHát tényleg járhatna egy achievement az errorokért
(#24536) BorkL : frissítettem is a listát, semmi. Máskor kiírja, hogy "Sold".
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Honnan vannak azok a speckó "dye" ruhafestékek nálad?
Hol lehet ezeket találni?A resistjeid nagyon rosszak, nálam a physical 500, a többi ~350, és lvl 56-on így is szívok jó néhány elittől! (Belial előtt vagyok nem sokkal)
(#24548) ooooobi: AH-ban nem voltak, mielőt kivették a gemeket, + stb.?
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
jah én már nightamre-en shiled-es wizarddal mentem, jöhettek közel a nova-ba + explo blast-ba
de az a savanyú tanulság, hogy egy szint után tényleg kell a vitality is, már hell-en
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Ezzel az összeállítással wizard hell szinten elsőre megöltem Belialt. Aminek azért örülök, mert ez máskor minimum 3 halál volt, és skill-átrendezés is kellett. Itt most minden ua., mint "menet közben" a rendes pályákon.
living lightningban kellemesen csalódtam.
a dmg tök fos, még a magic weapon buff is rajta van (1.5% life), de kell a vitality
gyűjtök mindenféle "bonus dmg to elites" és "reduced dmg from elites" tárgyat, már itt is kb. a kék + sárga monsztákról szól a game.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz D1Rect #25603 üzenetére
Ugye itt az a szokatlan, hogy nem lehet többezres mana-val meg lvl 10+ warmth-al okádni a frozen orbokat úgy, hogy a mana tartályban a szint meg sem röccen. Betették helyette a gyenge signature spelleket.
100-as alap arcane röhej, a cuccok meg ilyen 10-20-at adnak rá max, és egy jobb skill 30-60 arcanba kerül.
Pedig eléggé uralkodnék a terepen, ha pl. az arcane nova-kat szünet nélkül onthanám, de 3-4 egyszerre és szevasz.más: hell vége felé nálam a teleport nélküközhetetlen lett, fracture rúnát rakok bele, és akkor van 2 mirror image is rögtön.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz D1Rect #25618 üzenetére
Még mielőtt átállok én is dps felhúzásra (jelenleg a béka segge alatt van), teszek egy elkeseredett próbát egy arcane(mana) regen "kollekcióval."
Az energy armorból meg a prismatic rúnás all resist verzió attól félek kötelező lesz.
Ez amúgy fake? (Sonja linkelte korábban)
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
kicsit rasszista leszek:
nekem fájó belegondolni, hogy genetikai szinten alig különbözök tőlük...
(launch photos)
-
frame>24
addikt
válasz WayneGace #25744 üzenetére
Az ilyen pici % bonusoknál a lényeg, hogy több tárgyból jön össze az értelmes érték.
Vicces lenne, hogy van 3 cuccod egyenként 20% redukcióval, aztán kész is félisten kari.
Azé' ezt nem lehet, 3-4 cuccból összejön 15-20% (nekem 5%-os van), akkor 60k-ból már levesz 12k-t, ami azért számít. Ugyanez vonatkozik pl. a crit. hit chance-re, nekem most van 24,5% - átlagban minden 4. találat kap egy + 180% bónuszt (jelenlegi cuccokkal).[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
szerintem "illusionist" passive skillel már használható a fracture rúnás teleport...
-
frame>24
addikt
válasz akela91 #26867 üzenetére
Bocs, és hogyan cseréled az itemeket?! Elvileg van weapon swap (jobb klikk a fegyón inventoryban), de fegyver alapesetben(AH kereső) nem is ad MF-t.
Azt meg el nem tudom képzelni, hogy rakosgatom fel-le a ruhákat + stb. harc közben(#26897) Nordic: fasza, akkor itt hell végén nekem kb. véget is ér az egész game.
Unom már, infernón meg fos leszek, nem beszélve az act 2-ős ugrásról. JAH és igen, majd 1.0.3-ban javítják, valamikor...MINDIG UGYANAZ, ez a Diablo: fos drop, szar cuccok, de itt még lvl sincs tovább 60 után, amivel fejlődhetnék.
Abba szerintem szintén hamar beleunok, hogy GF cuccban rohangálok, meg mi az már?![ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Xmodule #26926 üzenetére
Bocs, de ez a kép megér egy kommentet:
hogy néz már ki! Mint egy pézsmatulok!
ezt már néztem korábban is: lvl60 fölött ilyen patás cipők esnek...? vagy ez biztos barbár "feature."
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Mentem megölni diablot hellen (először).
Fasza 5x valor buff, csak siganture spellek az egéren. (meguntam ezt a 100 arcane-t)Minden OK, phase 3, alig van HP-je, erre lerántom az egyik skillt... annyira kiestem a ritmusból, hogy meg is ölt.
Komolyan majdnem szétvertem a klaviatúrát...Hogy tesztelték ezt????! 3 patch kell, mire beteszik azt a ki*szott lock skillbar opciót???
Amúgy 12k dps-sel, 25+ criticallal könnyen ment.
* = ba
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Alább linken egy kínai "profi gold farmolóval" készített interjú.
Többek között szó van az account feltörések mikéntjéről is.Javaslom, hogy ne a videót nézzétek - a fordítógép miatt vontatott - hanem lejjebb ott van a teljes szöveg kérdések-válaszok formában is!
kereső: bot, hack, account, gold, farm
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz radi8tor #27263 üzenetére
pont ezt nem fejti ki teljesen, de US és EU szerveren is párhuzamosan dolgoznak a botok, meg valami többezer dollárt fektettek acc. vásárlásba + lopások, és szerinte így is megéri majd, annyi vevő lesz.
-
frame>24
addikt
válasz radi8tor #27268 üzenetére
Ja, kb.
kínai srác: "Increase sinks and prevent botters And fix farming spots and exploits."
Szóval hogy legyen drágább minden a jatékban (gold sink).
Meg hogy még a drop rate-et is csökkentsék, hogy ő megélhessen a piti hack-üzletéből.Pofám leszakad.
Félelmetes, hogy a PC gaming hova "fejlődött"▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz radi8tor #27274 üzenetére
...valahogy úgy értettem, hogy akkora rajongótáborok / címek vannak, hogy megéri erre is fekete bizniszt építeni.
-
frame>24
addikt
válasz Wolverine #27402 üzenetére
Pontosan így volt. Ezért vontatott az eredeti interjú videó.
Más.
nagyon sokat számít a nephalem valor, már esett miatta használható cucc inf act1-ben is.
(persze ugye minden relatív, kinek mi a jó cucc)
De én most abba a cudar helyzetbe kerültem, hogy pénz nuku, de közeleg a butcher.
Ráálltam sorcival a +life-on hitre, de egyelőre béna szett, kevés élet jön.
Kezdődhet a farm.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Mr.Csizmás #27484 üzenetére
A +int cuccok semmit nem adnak az arcane-re... "+x to max arcane," ezzel a bonus attribútummal lehet növelni...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Hoppá, itt van egy kicsit komolyabb monster affix guide!
kaja után frankón elolvasom
-
frame>24
addikt
válasz Nordic #28462 üzenetére
Teljesen igazad van, sajnos jelenleg kb. ilyen az élet infernón. A tegezeken nagyot röhögtem, tényleg minden kavics alól azok a kék fosok hullanak, úgyhogy a DH-t már most zsigerből gyűlölöm, nem is indítok olyat! Én a meló utáni 2-3-4 h játékot kevésnek tartom, hogy abból farmoljam a zsetont. Ráadásul 1M! Jéézusom, 170k volt a max eddig, a legdrágább itemet is talán 50k goldért vettem. Meg is akadtam a p*csába, nem lesz itt "brief butchering" egyelőre (már ez előtte lévő pályán nehézkesen haladok az elitek ugye).
Persil fórumtárs felajánlotta, hogy segít, neki köszönet, lehet majd rászólok, de soloban akartam lenyomni.
Nagyon kelleni fog az a drop rate növelés 1.0.3-ban.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Erre volt az az elméletem, hogy a játék végén értelmet kap a magic find, de ugye írják többen, hogy kevés. Meg látható, hogy azok nem panaszkodnak annyit, akik már nagyon korán elérték infernót. Ők valószínűleg még emberi áron vettek olyan cuccokat, amik átsegítették őket a nehéz helyeken, és ott már hullanak lvl60+ tárgyak is...
-
frame>24
addikt
Na wizával egyedül megvolt butcher végre.
Igazából jó volt a gear, csak az 1-2 "arcane enchanted jailer desecrator vortex molten" geci elbizonytalanított.
Érződik az act2-es ugrás, de azért nem nyírt ki az első szörny, hanem amikor ilyen nagy böhöm dupla késes forgó monszták jönnek, na azoknál eldobtam a vasat. Ezek egyébként okosan kikerülik az orbot, mondjuk én magam gyorsabban futok nála...
Meg nagyon kell cselezni, és itt még tényleg a fehérek is veszélyesek.De jó lesz ez, a crit hit%+dmg, arcane on crit, LoH build szerintem működni fog.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Djuree #28577 üzenetére
Bocs, még visszafogott harcokban sem. Ezért van az alább írt szett nálam.
Amúgy a critical mass passzív skill nem teljesen rossz nerf után sem, én még beraktam mellé az evocationt, és így majdnem folyton mehet a diamond skin.
-
frame>24
addikt
MIT csináltak a butcherrel??? (inf)
Ma legalább 10-ből 10x halál. Van az a rész, mikor begyújt mindent, és akkor nincs hova menni...
Sokkal szarabb buildekkel legyőztem egyedül, erre ma 0. (wiz)
Én úgy láttam, mindenképp 1/3 hp alatt ill. "halál közel" kezdi az egész padlót beteríteni, tehát dps mindegy (de az is erősödött amúgy - tehát elvileg gyorsabban leveszem a hp-ját)Ha ezt is csöndben buherálták, hogy ne lehessen farmolni, akkor heló, nekem ennyi volt a díszes játék. Kurva ideges vagyok.
-
frame>24
addikt
De baszki, épp hogy növeltem 33% fölé a crit chance-et, a crit dmg-t meg 200% fölé.
Érezhetően gyorsabban ölök mindenhol és mindenkit, mint 1-2 napja.
Alap sebzés kb. maradt.És mindig úgy jött ki, hogy kb. 5-10 lövés kéne, de hiába.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
más kérdés:
a különböző dmg-jű "bleed chace" bonusok stack-elnek egymással? Ennek majd utána nézek máshol is, de hátha addig tudja itt valaki.
-
frame>24
addikt
válasz SSJPeter #29636 üzenetére
Közben megnéztem, hogy a dps valóban csökkent, mert Loh helyett life regen itemeket válogattam össze. Ez a wizának sokkal jobb. A csökkenés kb. 1500 dps volt, ez már elég, hogy kikerüljek a timerből.
Hogy szüljenek sünt!másik, ez az 1.0.3 megszellőztetés, aztán a nagy kuss kezd emlékeztetni a wot-ra. Nem kéne...
(#29640) Cyberbeni: eh? kemény! Köszi! Bár a hydrát kivágtam a skillekből, és most nagyon nem örülök, hogy vmit fel kéne áldozni a drága helyhiányban.
És ez bug vagy exploit vagy feature?
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Cyberbeni #29640 üzenetére
A bleed chance-es fegyó meg exploit címén 1 sec alatt beadja az arcane dynamo 5 töltetét, tudtátok? - folyamatosan mehet a +75% dmg a nagy spellnek. Asszem egy tempbant megér, hogy ránézzek.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Pocok256 #29661 üzenetére
Már megoldva, azóta a "brief butchering" is megvan.
Csak most törékenyebb vagyok.MÁS:
Ha a teleportot lecserélném hydrára, akkor még be tudnék tenni egy signature spellt is, és akkor egy bleed-es weapon + arcane dynamo-val nagyon durva lenne a mészárlás.
(ezek vannak: diamond s., armor, tele, magic weapon, orb-egér-1, hydra-egér2)Csak a waller, jailer, vortex g*cik miatt kell a tele...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz D1Rect #29660 üzenetére
(utolsó bekezdésre)
Egyébként ez mekkora cheat és szar már, hogy ezek a fos új "interdiszciplináris" karakterek a jók??! DH meg Monk, pofám leszakad! A reklám a sok új gyökérnek, az! (bocs, senki ne vegye magára, de...)
Mindig is a barbár és a sorci voltak a tiszta karakterek: odab*sz és kész, illetve odacastol és halál. Erre itt...
nem tudom, ezek után ki akar itt PvP-t, mikor előre lejátszott meccs...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz DopeBob #29693 üzenetére
Ez komoly?!, az én statjaim jobbak, akkor mehetek át: ?
25k dps, ~ 20k hp (de csak a hirtelen cuccváltás miatt), 3-400 resistek!
build: (csak kicsit más, az armor lehet módosul prismatic rúnára, de itt az a lényeg, hogy 6-7 "átmenős" orb kirepül egyben, ami büntet!)
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Hát úgy még HC-bb...!
Amúgy checkpoint-rendszer: ---> gratulálok!!!
Nálam softcore karival nem egyszer volt olyan, hogy ugye nem a városban kezdtem, hanem valahol kinn a mezőn, ÉSh mire betöltött, azt láttam, hogy a karit rég szétszedték a wp vagy checkpoint mellett jamboreezó elitek. (pedig nincs túl szar gépem, adatoknál)Persze a HC karikkal biztos mindig "select mission"-nel kezdenek a fentieket elkerülendő, de ismét grat a fasza feature-höz, és gondos teszteléséjez!
Nincs szar hétvégém, csak kurva debil hibákkal van tele a NAAGY AAA title.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz C4mp3r #29773 üzenetére
De az a dándzsön legalább üres...(ez meg mondjuk azért gáz, mert mire odaérsz, infernón visszagyógyulnak az elitek , jaja)
Akkor is, ilyen nyomi feltételekkel én nem kezdek HC classt!
-
frame>24
addikt
válasz mar_tin #29783 üzenetére
Én wizával azért használok celestial orbot, mert ezzel van egyedül esély az invulnerable-ok ellen, feltéve, ha nincs vortex (a lövés átszáll mindenen). Ranged karinak a vortex vagy waller rosszabb, mint a teleporter.
Még az arcane enchantedekkel van néha gondom, nem elég, hogy a lila lézer kvázi instant kill, de mivel a fő támadásom arcane, ezek meg resistek rá, még sokáig is tart.
Szóval bár nincs gonosz immunitiy, mint a D2-ben, van azért esélytelen helyzet bőven.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz warcat #30425 üzenetére
"-wizardok is megkapják az oboát :+Life on Kill-t javították, nem gyógyít a hydra pakolászása ha jól sejtem"
Ezt hol láttad?
Most olvastam 1.0.3 change listát, nem látok ilyet.
Amúgy nem túl OP szerintem: hydra-spammeléssel nem lehet sebezni, az arcane-t meg eszi gyorsan...amúgy még ez se fájna, csak remélem a bleed chance - arcane dynamo kombót nem bántják.
nekem se kéne ideírnom, hogy ne lebegjen a köztudatban...[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
World of Tanks-ban amúgy kirúgtak a klánból, mert kb. a diablo 3 megjelenése óta be se jelentkeztem... óh de fáj!
-
frame>24
addikt
Csak mondom, hogy a mammoth hydra is jó tud lenni:
ha kb. fél másodpercenként spammeljük, (castolás után azonnal köp, ha van szörny) akkor elég jól be lehet teríteni vele a terepet (a molten "tócsa" megmarad), és csak 15 arcane-ba kerül, látszólag stackel.
Tömeghelyeken, ahol bután özönlő, vagy álló monszták vannak, conflagrationnal megfejelve használhatóvá válik.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Nordic #30946 üzenetére
Szerintem akkor se törölj egy lvl 60 karit, ami ugye itt classon belül univerzális.
Pihentesd kicsit, lehet a DHd-nak esik cucc, ami jól átadható...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Ha "increased attack speed"-es cuccaid voltak, akkor a változás emiatt van. Kb.50%-kal gyengítették ezt a bonust.
Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Horgász topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BMW topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
- MACBOOKOK :)ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest