Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Ptech
addikt
99%, hogy csak azt az RMAH-t fogod tudni használni, ami a lakcímed régiójában van. Gold AH-t elvileg minden régióét használhatod viszont.
Currency =! valuta, a Blizzard a 'Curreny based auction house'-al az összes pénznem beli RMAH-ra utal egyszerre, nem pedig a pénznembeli különbözőségüket hangsúlyozza.[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Tulbonyolitoda dolgokat.
A jatek global lesz, oda mesz ahova akarsz es azzal tolod akivel akarod.
Viszont ha mar fel teszel valamit RMAH-ba az regiohoz kotott lesz, usa, europa ,asia.
Igy nem kell felni a kinai farmerektol.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
CooLM@$TeR
tag
"Ad1.: Játszhatsz EU-sként US szerveren az US szerver szabályai szerint - Mivel ott engedélyezve van, használhatod az RMAH-t, pay-pal-ra utalással, onnan saját számlára. Attól függetlenül, hogy nálad nincs engedélyezve."
Ezek szerint még mindig nem érted miről beszélnek a többiek.
Te azt írtad gyakorlatilag, hogy ha MO-n tiltva lesz az RMAH, akkor itthoni accal nem használhatod az EU RMAH-t. Viszont a te elképzelésed szerint ekkor használhatnád az US RMAH-t, aminek abszolút semmi értelme, hiszen miért tiltaná neked a saját régiódét, mikor máshova pedig gond nélkül beenged. Teljesen logikátlan lenne és így semmi értelme nem lenne az egész korlátozásnak és saját magának mondana csak ellent. Hiszen a tiltás a magyarországi accra vonatkozna (azaz az itthoni felhasználókra), nem pedig az európai RMAH-ra. Ha egyszer egy szolgáltatáshoz való hozzáférés tiltva van egy országban, akkor mindegy melyik régióban szeretnéd használni, lényegtelen. Kevered a dolgokat.
Ennél érthetőbben tényleg nem tudom elmagyarázni ...
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
Így, a Blizz onnan is bevételhez juthatna, ahol az ország törvényei tiltják az RMAH használatát.
Nyilván, csak egy ekkora piac nem éri meg nekik a küzdelmet. Ha meg itthonról azt mondják nekik, hogy nem lehet, mert ez szerencsejáték, akkor a Blizz nem nagyon fog lapátolni érte..
Reméljük alapból bevállalják, és nem kérdezősködnek utána túl sokat
-
Ptech
addikt
globálisan elérhetővé tenné a RMAH-t.
kamu címet most is megadhatsz, olyat régióban regisztrálsz amiben akarsz, ha parázol, akkor proxy-t használhatsz, csak ha support-tal kell majd egyeztetni, akkor jönnek a gondok.Már miért számítana külföldön szerzett jövedelemnek?
Amúgy is megmondták, hogy rá fognak szállni a netes eladásokra is, mert az is adóköteles.. lenne.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen még SCII hez kellett csinálnom de elvileg blizznél van a bibi ahogy a kolléga linkelte maintrance után javítják remélhetőleg.
Egyébként 275.000 béta kulcsot küldtek szét szóval nézze meg mindenki a battle net accountját hátha kapott ő isMás :
Ha aktiválom a mobil alert et ezekben az esetekben kapok egy smst aminek van valami kölcségvonzata rám nézve nem tudja valaki?-Your account is flagged for suspicious login activity.
-If your password has been changed.
-When security features are added - or removed - from your account. -
-
mephi666
nagyúr
én úgy bezabáltam, hogy fel sem bírok kelni... pedig az első sör már a végét járja és valahogy ki kell menni a hűtőig a következőért... frissítek addig vga-drivert és próbálom újra: error 3003-al nyitottam és elvileg lehet oka a videokártya
egs... vodkát most nem iszok asszem... kevés van már belőle
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
rt06
veterán
nem olvastal dougles adams-t?
az ot reszes galaxis utikalauz stopposoknak c. trilogiaban - ha jol remlik a masodik reszben - fordul elo egy helyen a kerdes, hogy "mennyit kapsz ha megszorzod a hatot kilenccel?", s a valasz (mint minden masra, beleertve az elet, a vilagmindenseg, meg minden kerdeset is) 42Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
warcat
veterán
Normal kb lvl 30 ig, nightmare 45, hell végére farmolással 60. Infernon már maxos kariként lehet csak.
Nem nagy trükk rájönni, craftolhatóak 4-es kováccsal lvl 28 körüli cuccok,és azokhoz is subtle essence kell,az normalban esik,minden nehézségi fokozaton mást dobnak a szétszedett tárgyak.Nem értek egyet a nem kell 20 skeleton kinggel sem,amíg lemész hozzá a szinteken keresztül,az a teljes béta 1/8-a,nem olyan kevés az,ráadásul a megöléséért hozzádvágnak 5000+ xp-t/kör.
EA: It's in the crate!
-
-
szepi79
őstag
vannak olyan játékosok, akik olyan szintre értek el tudásban, hogy a legtöbb gammát szinte azonnal átlátják, mit és hogy érdemes csinálni, a mechanikáját, stb., nekik nem nagy kihívás végigpüfölni a teljes tartalmat; így ők ott keresik a sikerélményt, ami még számukra is értékes, ezek pedig a "világelsős" dolgok, vagy a minél nehezebb feladatok, pl. pucér karakterrel végigtolni a játékot.
és amikor kijön egy új MMO vagy H&S, mindig menni szokott a versengés a kinek nagyobb a digitális farka címekért.
szerk:
(#11775) MegalodonS: biztos vagyok benne. nekem 550Ti van, bétában gond nélkül futott max beállitásokkal, és az még optimalizálva se volt.[ Szerkesztve ]
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
kexksz
addikt
-
szepi79
őstag
nem feltétlen a pénzszerzés motiválja őket. lehet akár a hírnév is. vagy, amit mondtam, hogy a HC gémer annyival ügyesebb az átlagnál, mint te vagy én, hogy neki még a legdurvább nehézségi fok is csak zavaró probléma, és ő is a sikerélményért játszik, ahogy mindenki más.
aki számára ez meló, az leginkább az a kinai munkás, akik aranyat farmol napi 16 órában.
(#11780) persil
Ha azt mondod, hogy a hell végét el lehet szerinted érni ennyi idő alatt, azzal egyetértenék. De szerintem egyrészt több lesz, másrészről meg tök felesleges ilyen konkrét számokat tippelni, mert ugyanannyi esélye van a 10 órának, mint a 120-nak. Nem tudni.
pedig pont ezt mondtam, az első inferfós karakter megjelenését. nem a kipucolását. de ha ennyien értenek félre, akkor hajlok arra, hogy én fogalmaztam szarul.
persze, hogy nem lehet tudni, ezért tippelek. mert móka. valamivel el kell ütni az időt 15.éig.[ Szerkesztve ]
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
rt06
veterán
szerintem nezz utana az esport kifejezesnek (vagy szimplan csak gondolj a sakk-ra, mely a tobbsegnek megterhelobb, mint 10 km-t futni)
"Egyrészről a sport ugye egészséges"
nem, nem az, foleg nem az elsport (a testmozgas lehet egeszeges, megfeleloen folytatva)"Ha, valaki jó valamiben és lát benne életcélt, rációt, csinálni kell. De, nem hiszem, hogy a hardcore jáccás' ide tartozna."
javaslom ezt is attanulmanyozniaz meg, hogy te kit mennyre tartasz, vagy mennyire nezel le, teljesen irrevelans
de ezt itt szerintem le is zarhatjuk, mert ezeket a koroket tobbszor lefutottuk mar a forumon, a s vegere mindig kiderul, hogy szimplan csak tudatlansag all a dolog mogott
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Healbacsi
őstag
A sport egy olyan tevekenyseg, amit barki vegezhet kortol, nemtol fuggetlenul, es szorakoztat. A szamitogepes jatekot is barki vegezheti kortol nemtol fuggetlenul, es szorakoztat.
Az elsportolas egy hobbi sportolo szamara annyit jelent, hogy mivel sportolo igy tudja, hogy a vilagrekord nagyon durva eredmeny, hiszen erzi magan, hogy mennyi kulonbseg van a ket eredmeny kozott.
A szamitogepes jatekoknal a hc gamerek altal elert eredmenyek szinten ilyenek. Akik jatszanak, es talalkoznak olyan problemakkal amelyek fejtorest okoznak, akkor vagy lelassul a jatek (sok ki/betoltogetes), vagy megakad a folyamat, mert az adott nehezsegen nem jut tul. Igy a hobbi jatekos erzi, hogy a hc gamer eredmenye mogott van tehettseg, es tudasAzt, hogy az utobbit ki ertekeli es ki nem ertekeli az tok szubjektiv. Errol filozofusokat kerdezz meg inkabb, ok szakavatottabbak ezen tema koreben.
Mivel egy prohardveres lapcsaladnal forumozunk, igy felvetodik a kerdes, hogy ertekelsz-e egy atom proci/videokari tuning eredmenyt, esetleg leghutessel xGHz-es tuningot.
Ha nem ertekelned, akkor sincs semmi baj, csak annyi tortent, hogy szamodra ez a szubkultura nem jelent annyit mint masnak.En speciel utalok pokerezni, de az ismeroseim havi 2x gyakoroljak. Meg sem huzom le azokat akik szeretik ezt az idotoltest, mert pallerozza az elmet.
[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
"btw... ki a toszt izgat, hogy ki, mennyi idő alatt pörgeti ki akár a normal, akár az össz. nehézségi fokot?!"
"HC-gamerek.. pfejj. Na, ezeket aztán végképp semmibe nem nézem."
Ezek szerintem olyan szintu kiszolasok, amik csak kioktatast erdemelnek. De megint csak azt mondom, hogy kar megsertodni.
Allitottad, hogy a vonat kereke fabol van. Paran leirtuk, hogy ez nem feltetlen igaz, mert ... Erre jon a konkluzio, hogy mar pedig senki se fog teged meggyozni arrol hogy a vonat kereke nem fabol van, mert abbol van, es pont.
Ezek utan meg kikered a kioktatast.
Na most mar en is szemelyeskedtem, nem kioktattam.
Semmi gond azzal, hogy neked mas velemenyed van mint masnak, csak lehet total maskent is talalni. Ha a kioktatas viszont betalalt, akkor elerte a celjat.
-
rt06
veterán
lv1 vengeance, vagy lv1 conviction (remlik, hogy torte a phys immunt is, de nem vagyok teljesen biztos) megoldotta, olyan sokan nem voltak (ha jol emlekszem, csak par szunyog, meg wraith)
zeal pala ftw ^^Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
szepi79
őstag
szerintem elég valószínű, hiszen a dobozos verziós DVDk már jó ideje le vannak gyártva, kezdenek megérkezni a boltokba, ergo ami azokon a korongokon van, annak a verziónak is tudnia kell frissülnie. arra meg nagy esélyt látok, hogy ez megegyezik a DVD-ssel.
szerk: de azért basszus, mennyire unatkozhatunk már, ha egy kérdésre egyből 3 segitő válasz érkezik perceken belül... bezzeg majd ha kijött...
[ Szerkesztve ]
-
BoC1ka
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs