Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo666
tag
Hello!
Igen. Ez így van. Dell külön árulja a kábelt és a töltőt magát. Azért tudom, mert egy dell gépekkel foglalkozó helyen dolgozm, és gyakran találkozom dell-től érkedő alkatrészekkel.
Így sajna ha kell akkor különk kell őket megvenni. Ha kell segítség dobj egy mail, és meglátjuk mit tudok segíteni.
Egyébb iránt mennyibe kerűl egy ilyen táp a srácnál?
Megragadom az alkalmat, hogy belépjek a klubba.
D610 1,6 Dothan, 2*256/533, X300 vga, DVD-+RW... -
gergo666
tag
válasz small devil #133 üzenetére
Hello. Álltalában az FN gomb lenyomásával lehet állítani a fényerőt az általad említett gombokkal.
-
gergo666
tag
válasz Atlantis #170 üzenetére
CPU típusa Mobile Intel Pentium M 730J, 800 MHz (6 x 133)
Alaplap neve Dell Latitude D610
Alaplapi lapkakészlet Intel Alviso i915PM
Rendszermemória 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)
Videokártya ATI MOBILITY RADEON X300 (64 MB)
3D gyorsító ATI Mobility Radeon X300 (M22)
Hangkártya Intel 82801FBM ICH6-M - AC'97 Audio Controller [B-1]
Optikai meghajtó _NEC DVD+-RW ND-6500A (DVD+R9:2.4x, DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:8x, CD:24x/16x/24x DVD+RW/DVD-RW)
Hálózati kártya Broadcom NetXtreme 57xx Gigabit Controller
Hálózati kártya Intel(R) PRO/Wireless 2200BG Network Connection
Modem Conexant D110 MDC V.9x Modem
Modem Szabványos 33600 bps modem
USB eszköz Dell Wireless 350 Bluetooth Internal Card
Azt hiszem minden lényegeset leírtam. Remélem segít. -
gergo666
tag
válasz Hydra SR #1005 üzenetére
Ezt már én se bírom szótlanúl. A memória cserére se mondható példáúl, hogy olyan eyszerű móka cserélni minden esetben. Cserélj példáúl két modúlt egy D610-ben. Meglátod, nem mind a két modúl a kis ajtó alatt rejtőzik.
Nem azt mondom hogy nehéz, meg hogy mindent szét kell kapni hozzá, de kell a cseréhez talán 5 perc is avatatlan kezeknek.
Aki nem érez magában elég műszaki érzéket, az ne vágjon bele, hagyja szakemberre. -
gergo666
tag
válasz Hydra SR #1017 üzenetére
Te mentél bele a szétszedésbe, illetve annak nehézségeibe. Az meg hogy kinek mi nehéz, illetve ki mennyire áll neki notebook-ot szétszedni mindenkek saját döntése, feleősége.
Elég lett volna csak az a válasz a kérdésre, hogy nem speciális a ram. Csak a típus(ddr, ddr2) és a sebesség számít. -
gergo666
tag
válasz MekkMaster #1377 üzenetére
Ha jól sejtem valamiféle konfig összeállítást jelenthet azon a helyen, ahhol nézte a gépeket.
Más értelme nem igazán van. -
gergo666
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Van egy D610-em, és az eladásán gondolkodom. Ahhoz kellene a segítségetek, hogy szerintetek milyen áron lehetne reálisan eladni...
A config a következő:
Dell D610
Cpu: 2.0/2M/533 dothan
Ram: 2*512/533 DDR2
Vga: Ati X300 64MB
Display: SXGA+ (1400*1050)
HDD: 80Gb Toshiba 16Mb puffer
Optika: NEC DVD+-RW ND-6650A
Megkímélt állapot, szinte új akku, magyar billentyűzet, gari majdnem 2 év van rá, de az upgradek miatt 1 évet tudok rá biztosítani.
Kiváncsi vagyok ki mit mond rá.
Előre is köszi.
[Szerkesztve] -
gergo666
tag
Köszönöm a felméréseket.
A gari kérdés tisztázódott akkor, igen a lényeg, hogy a gyári konfig igen csak más volt, mint a mostani. A delles garanciából még 670 nap van hátra.
Az árat illetően kicsit csalódtam. Azt hittem közelebb van a 300-hoz. Ilyen viszonyok között viszont érdemesebb megtartani.
Egyébb iránt minden gyári cucca megvan. (doboz, cd-k, stb) -
gergo666
tag
válasz bubuskA2 #1536 üzenetére
HI!
Persze, lehet venni olyan áron is, de az olyan is. Hasonló configokat nem adnak ilyen árban. Valami bukta mindíg van benne. Jó a proci, de nem ér semmit a vga vagy valami ilyesmi. De az áfás dologban egyet értünk. Meg persze a sulinet is jó, de ott se kapsz ilyesmi gépet ennyiért... Sajna.
Azért egy notebook esetén igazán nem mind1, hogy 1, 2 vagy netán 3 év garival tudod megvenni. Arról nem is beszélve, hogy milyen szolgáltatásokat kapsz hozzá. És azért ilyenekben a Dell még még kicsitny hazákban is igen csak az élen jár. -
gergo666
tag
válasz waccamár #1544 üzenetére
Szia!
Én azt mondanám a témával kapcsolatba, hogy memória biztos jól jön, a kijelző hasznos, de a proci legalább olyan fontos. A vga annyira azért nem szempont, hacsak nem gondolgozól valami garfikus dolgon is, ami igényelheti, vagy netán a munka közben játékra is szánod a dolgot. Egyébb irán szerintem az elején 1Gb memóriával ki fogsz jönni. Aztán majd egyszer lesz mit fejleszteni. -
gergo666
tag
Szia!
Nem tudok mindegyik szervizről, hogy hol milyenek dell ügyben, de a humansoft-nál igen jól szervezett a dolog... De azért az elmondható, hogy a dell igen csak megköveteli a szervizpatnerektől a színvonalat. Szerintem bízhatsz benne. Inkább mint egy Asusban vagy HPban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest