Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
főzésre elviszem a vágányzártól névnapi ajándékként kapott csípős parasztkolbászt is aki az eddigi kisszámú írásából nem ismerte volna: ez tényleg ilyen...
-
xuldar
addikt
Gáz van, az autómnak pár napja lejárt a műszakija (sajnos tegnap este vettem észre), így nem tudok azzal menni. Így engem is szállítani kellene. Ugyanígy lorcsit és bobacet is.
Ha valaki 16 óra körül menne ki, akkor beszállnék.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
jani71
tag
Most értem haza, minden elő van készítve(utánfutón az üst+üstház, kaja megvéve,a csülköt odaraktam főni.....asszem lefekszek egy kicsit aludni )
....Hja kérem! Az élet nem egy habostorta....
-
ngabor2
nagyúr
ja, helyszínen fizetők! ha valaki 100-asokba akar fizetni, annak csak örülök de tényleg, gyűjtöm őket (a 20k-sok gyűjtése nem jött össze...)
ha 200-asokban, az se probléma, mert beváltatom nagyszakállú barátommal fizetés után.
no, az anyagi jelenlegi állása:
- műanyag étkészlet: 1234ft
- sör: 13000ft
- kaja: 9430ft
eddig ez 23664ft. a kenyér kb. 2k lesz, és olyan 30-35k ''bevételre'' számítok, ami egy kissé(?) időjárás-függő lesz. egy biztos: nem minuszba jövünk ki. ha fennmarad pénz, akkor én visszaosztás helyett azt javaslom, hogy a köv. tali ''alapjába'' tegyük be. most 100ft-okat visszaosztani elég macerás lenne. tudom, hogy a köv. talin biztos, hogy nem ez lesz az összzetétel, de legalább van kiindulási alap.
viszont hogy ezt az alapot minimalizáljuk, lehet, hogy lesz egy utóvásárlás, ha valaki vállalkozik rá. hogy mit, azt nem tudom, de valami olyasmit, amiből mindenki fogyaszt, vagy mindenkinek jó. a lényeg: ez a pénz tényleg közösen kerüljön felhasználásra. ha egyetértetek, akkor majd ott kitaláljuk, hogy mit, ha nem, akkor visszaosztom a fennmaradó pénzt.
a paintballra is veszek közös innivalót, sört oda nem viszek. sőt, megkérnék mindenkit, hogy paintball előtt/alatt ne igyon alkoholt. utána lehet. -
-
lorcsi
veterán
válasz diablo1984 #5259 üzenetére
ha jól tudom nem Debrecenből jössz
hátha lesz valaki aki a belvárosban fel tud majd vennieladó: vadi új soundcore motion+
-
Slax
senior tag
válasz Antimatrix #5248 üzenetére
Bakker, hát nem lelőtted a poént? Maszkot majd ngabortól kérünk, a többivel rendelkezem.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
lorcsi
veterán
válasz diablo1984 #5261 üzenetére
nekem olyan 16 fele lenne jó, eddig úgy néz ki borosz kolléga ki tud vinni
ha nincs közelebbi vele megyekeladó: vadi új soundcore motion+
-
-
simonzé
addikt
Ember tervez - Isten végez... Bizonytalanná vált a részvételem. Ha tudok menni, akkor is csak egy villámlátogatásra 6 után, de maradni tutira nem tudok. Ej, pedig már igencsak rákészültem... Akik fuvart igényeltek, azoktól elnézést kérek, de inkább mégsem vállalnám, nem szeretném ha bárki hoppon maradna miattam. Ha kimegyek, viszek egy sátrat, meg egy hálózsákot, hátha kelleni fog. Keretes székem, meg fekete fóliám nincs, de ha segít, felkínálok egy tekercs folpackot. Takarni nem takarja az ürítő embert, de legalább a széltől védi, és melegen is tartja az üvegházhatás miatt.
Szóval sajna kimaradok a jóból , mondjuk egy másik jó miatt.I don't fit in. I fit out.
-
Borosz
őstag
válasz simonzé #5273 üzenetére
Én még úgy néz ki megyek. Ha a szél el nem fúj el és nem fog esni az eső. Mondjuk akkor is jó lenne kimenni. Legalább egy pofavizitre.
15:00-kor indulok Józsáról, utasok: Xuldar, Lorcsi, Bobace. Így legalább kényelmesen elleszünk és ahogy elnézem nem sok mindenki kapott az alkalmon, hogy egy metálkék Wagon R+ -ban utazzon.
Na jó pihenést és jó célzást holnapra. Ja és kevés véraláfutást...
[Szerkesztve] -
pisti666
aktív tag
válasz simonzé #5273 üzenetére
ha ijen jo ido lessz akkor ketseges hogy megyek paintballra havazas az ok-é lenne meg hideg de az ne mhogy ha szelle szemben lovok akkor megemet lovom le az ugy nem poén sry all
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
Stavi
aktív tag
hali!
reggel fel 8-8 magasságában indulok nyiregyről autóval... ha van még aki nemtud, de szeretne autóval jönni az szoljon!
bocsi, h cska ilyen későn szolok, de csak most derult ki,h nyíregyről, és nem otthonról indulok...Privátba hamarabb elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu.
-
ngabor2
nagyúr
szeszmentes italok megvéve, itt pihen az udvaron Samy kocsijában. a végösszeg holnap, a pontos létszám ismeretében derül ki. eddig olyan 9k körül van, tehát a tervezett költségvetésen belül.
(aki csak villámlátogatásra jön, az nem fizet. szomorúak leszünk, de csak azért, mert nem tud maradni. a másik jó dologhoz meg gratula, bár nem tudom, mi az.) -
Oly
őstag
Én sem szeretem, ha nem pontosan írják a nick-eket!
Főleg egy olyan helyen, ahol a motor különbséget tesz a nagy-kis betűk közt!
ngabor2: Pedig még a szülés utáni sex-mentes idő sem telt le!
[Szerkesztve]SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Peet210
őstag
Franc vinné el ezt az esőt.Pont most kellett esnie.Remélem holnap nem ragadok bele a sárba és oda is találok, bár az odatalálás a kisebbik gond
Holnap minden kiderül, remélem az idő isToday's record, is tomorrow's motivation
-
Oly
őstag
válasz beencee #5283 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a Paint vége előtt fél órával rád csörgök!
Nem lehet még +/- 2 órára sem meg becsülni, hogy mikor fogy el a pénzünk!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Stavi
aktív tag
ugylatom holnap egyedul utazom...
jó éjt mindnekinek, meek aludni, holnap koran kellesz kelni...Privátba hamarabb elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu.
-
Peet210
őstag
Akkor kb. 16:00-ra lehet menni ki találkozóra?
Estleg előbb vagy később csak, hogy tudjam mégis mikor induljak.
Lesz-e már ott ilyenkor valaki?Today's record, is tomorrow's motivation
-
ngabor2
nagyúr
ilyet még nem láttam: whaskes berúgott!
ja, és úgy tűnik, övé az esmein vándordíj is... ilyen kocsmárost -
ngabor2
nagyúr
no és valami fontos is: akik elsőként mennek ki a ltali helyszínére, azok próbáljanak már keríteni valami cuccost, amire 2 A3 lapot fel lehet tenni ( a lehajtóhoz), meg valamit, amivel egy A4-es lapot a villanyoszlophoz lehet rögzíteni. a lapok megvannak, csak konkrét rögzítési mód nincs...
-
Oly
őstag
Kicsit megkésve, de elindultunk.
Painthez is hozzatok vizet... kezet mosni!
Ha véletlenül nem esne az eső!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
diablo1984
veterán
apropó, a paintballnál lesz szuszpenzor?? mert érzékenyen érintene, ha betalálna a golyó!
-
ngabor2
nagyúr
válasz diablo1984 #5293 üzenetére
nem. de 2 nadrág esetén nem érzed... annyira
amúgy eddig egyetlen lődözésen se volt, és nem is volt rá szükség. -
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #5293 üzenetére
látom mindenki lázban ég már, én is lassan megyek!
-
Hunci
senior tag
Indultam
WoW account eladó 4 izmos 80-as karival , dual speccel ... csere is érdekel
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Itt vagyok Debrecenben, Józsán ....Press any key to continue ...
-
simonzé
addikt
Na milyen volt? Kékül a banda?
I don't fit in. I fit out.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest