Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nem vissza, csak él.
pistike: a helyszín már 90%, majd ha biztos lesz, a Főszervező elmondja.
a főzőcske helyszínét pedig most kérdeztem, eddig nem tolonganak az ötletekkel, pedig ami van az eléggé sovány, és nem ideális.
de azért ismét megkérdezem: senkinek nincs rokona/ismerőse a vízműnél? a vízmű üdülőja a nagyerdőn kifejezetten ilyen összejövetelekre való, de csak vízműves veheti ki, és ott is kell lennie. -
Oly
őstag
Ha sikerülne a kastély, mint Paintball helyszín... lehetne ott is főzni... Nem?
Mikor sötétedik március végén?
Ha ránk jön a szürkület, összapaolunk és átcaflatunk egy vendéglátói egységbe.SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz diablo1984 #4607 üzenetére
2 másik hely szervezés alatt... ha meglesz valamelyik, szólunk. csak az a baj, hogy nem látnám, hogy más is szervezkedne
-
-
Oly
őstag
válasz diablo1984 #4609 üzenetére
Akkor én mit mondjak?
130 km-re Debrecentől szervezkedek...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Oly
őstag
Fejlemény:
Paintball:
12 fegyverrel tudnak jönni Répáék. Ár változatlan. (ha jól tévedek 15 Ft/golyó)
Egyéb költség nincs, de azt kérte, hogy a saját fegyveresek is tőle vegyék a lőszert!
Ezt még át kell beszélni vele...
Kaja:
Jani hamarosan kalkulál egy árat. Babgulya lesz. Eldöntöttem!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Oly
őstag
válasz ngabor2 #4613 üzenetére
ha olyat meg lehet vele beszélni, hogy minimum 200 golyót vegyenek tőle a saját fegyveresek, akkor részemről oké.
Ezt nem értem...
Csak azért mondtam, mert miért fizessünk mi is annyit, mint aki az ő fegyverét használja...
Pár forint kedvezményre gondoltam! Bár nekem mind1. Ha neked jó úgy, akkor nekem is!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Oly
őstag
válasz ngabor2 #4615 üzenetére
Pistikére van itt egy doboz 2-3 éves összeért kő kemény golyó!
A parti végén mindenkinek töltünk be 100-100 db-ot és pistikét gatyára vetkőztetve elengedjük!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
ngabor2
nagyúr
válasz diablo1984 #4618 üzenetére
ha 13mm-es, akkor jöhet.
mod: nem 13, hanem 17. ki hazudta nekem azt, hogy 13-as az átmérője? -
Quentin Ruby
senior tag
Valaki megy Pestről??
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Oly
őstag
válasz Quentin Ruby #4621 üzenetére
ktg3 akart nagyon...
pussy_cat is tett rá utalást nekem.
Körbe kérdezősködök majd.SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Quentin Ruby
senior tag
asszem ő akart venni tőlem egy hangkarit 3000ft-ért és nem akarta elvinni csak úgy hogyha nálam kipróbáéja.viszont nekem nem volt gépem addigra,erre mondta hogy vigyem el hozzá és akkor kipróbáljuk...erre mondtam neki hogy ennek egy bizalmi dolognak kéne lennie és ha nincs meg ez,akkor inkább hagyjuk...
na mindegy
Nagyon baba lenne ha körbenéznél..
nagyon erősen gondolkozom hogy lemenjek vonattal és bulizzak egy jót...
de olyan jó lenne ha lennének Pesti csókák akik jönnének így az utazás egy kis előbuli lehetne.
baba hely Debrecen...CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Oly
őstag
válasz Quentin Ruby #4624 üzenetére
Speed(R)-t is megkersheted!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Whaskes
senior tag
válasz Quentin Ruby #4626 üzenetére
Ceglédi átszállásal jönn valaki?
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Oly
őstag
válasz Whaskes #4627 üzenetére
Ha már cegléd... Ha szépen megkérlek, Cegléden át tudnál venni nekem egy 15k-s cuccot?
Továbbá aláírásodról jut eszembe...
Ajánljatok már valami jó egyéni avatart... Mi lenne nekem a jó?
Hetek óta ezen rágom magam...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Whaskes
senior tag
átveszem ha kihozza az állomásra a srác.
Neked egy Olymutos avatar lenne a legjobb.
[Szerkesztve]|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Oly
őstag
válasz bambano #4630 üzenetére
Összes férőhely: 120 fő
Cím: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 50.
Tel: (52) 430-303
Osztály: II. osztály
Fekvés: Nyugodt
Nyitott férőhely: 100 fő
Nyitvatartás szezonban: I.01.-XII.31.:11.30-24h
Nem is rossz!
Hétfőn meglesem!
Persze főzni nem ott fogunk!
[Szerkesztve]SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
#PeTeY#
aktív tag
'Reggelt!
Tegnap beszéltem a fickóval a kastály ügyében. A paintball helyszínre az 100%, ha a mellett döntünk/döntöttök. Annyi van, hogy esetleg ő is kinézne pár haverjával és lövöldözne egy kicsit, mert még sosem paintball-ozott. Én barom viszont a főzést elfelejtettem megkérdezni. Fogalmam sincs, hogy nem jutott eszembe, de nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Jövőhéten utánajárok rendesen.
Viszont eszembe jutott mégvalami. Egy barátomnak vagy egy hétvégi háza (értsd: lepukkant viskó) a Fancsikai tavaktól nem messze a Panoráma útnál. Egy rozoga faház van ott, ami szerintem kinyitva sem volt egy ideje, viszont ami részünkről érdekesebb lehet, hogy egy hatalmas füves terület pár gyümölcsfával, kerítéssel körbevéve az erdő közebén. Gimiben rengeteget jártunk oda szalonnát sütni, grillezni és persze lerészegedni. Én legutóbb 1,5 éve lehettem egy grillezős kan-partin. Van áram (zenének, magnót hozni kell), víz (bár ezt elég nehéz összehozni, és talán már a szivattyút sem találnám meg) és persze mellékhelyiség is, hétköznapibb nevén pottyantós budi. Nincsenek ugyan luxus körülmények, de szerintem bográcsozni ideális. A kijutás okozhat gondot, mert egy kicsit messze van, de többféleképpen megközelíthető. A Vámospércsi úttól van bicikliút, onnan kb. 30-40 perc. A bánki busszal (talán a 9-es? régen tömegközlekedtem) is lehet menni, így a leszállástól egy jó 15 perces kényelmes séta a hely.
Szóval Oly ha Debrecenben jársz jövő héten, akkor kinézhetünk oda, és ha Ph!-talira alkalmasnak találod a helyet, akkor megkérdezem havert, hogy ránk meri-e bízni egy napra.
A másik dolog. Tegnap, hogy beszélhgettünk ismerőssel a paintball-ról felvetett egy ötletet.
El kéne menni Kunmadarasra lődözni. Ismeri közvetve a polgármestert (egy barátjának a barátja) és tudna egy jó helyszínt. Egy hatalmas terület tele többszintes épületekkel. Ott lehetne igazán kommandózni. Ott már akár komolyabb játékok is szervezhetők a meglátása szerint az egyszerű mészárlástól kezdve a túszmentésig bármi.
Március 10-én lesz ott rally (asszem ez a csóka is indul) és mondta, hogy délután lehetne rendezni egy ilyet. Megígértem neki, hogy felvetem itt, mint lehetőséget előtalira. -
Whaskes
senior tag
válasz ngabor2 #4633 üzenetére
A Csillag presszó is az Kecskeméten. Mégis mindig felül tudtátok magatokat múlni.
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
pisti666
aktív tag
latom szertnek ph-sok nagyon XD na mindeggy nekem lehet ugrott dolog csaladi okok miatt szoval ijb aki ki arat loni sry all
[Szerkesztve]Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
Whaskes
senior tag
-
xuldar
addikt
válasz pisti666 #4636 üzenetére
Van Isten! (Pedig ateista vagyok)
Kár, hogy nem jössz, annyival is többen lettünk volna.
Petey: én nagyon támogatom az erdőspusztai bulit, 4 főt tudnék is szállítani. Ha 3-4-en autóval megyünk, akkor szinte az egész banda ki tudna menni. Márciusban még a szúnyogok sem zavarnának minket.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Oly
őstag
Én is tudnék vinni 7 embert (2x fordulnék).
Csak az a kérdés, ki hozná be őket... mert én szeretnék majd ünnepelni!
ngabor2: Láttam én már korábban elkészülő terveket is! Jobb felkészülni időben!
De nyugi... Nem leszek olyan post-gyűjtő, mint LeC.
3 hónap alatt majd 4ezer hsz... érdekes!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
simonzé
addikt
válasz diablo1984 #4607 üzenetére
WC? Két éve még az egész kastély egy nagy WC volt hajléktalanoknak. Ha nekik jó volt...
Helyszínügyileg ajánlanám a Nagyerdő közepén lévő sütögetőhelyek valamelyikét. Ilyenkor még nincsenek kullancsok, bár közmű is csak alig... Vagy van pl. a csónakázótó felől a Biogal irányába haladva is ilyen sütőhely vagy 6 paddal+asztallal. Sajnos nem tudom megígérni, hogy én is ott leszek, de 2db 5l-es flakonnal hozzá tudok járulni a vízhordáshoz.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Avatarnak egy címert ajánlanék: Egy hosszúhajú kék Opel Kadett kombi áll egy hatalmas 20000-es előtt, a csomagtere tele van DVD-vel, és a lámpája helyén flexibilis nyakú USB-s lámpák vannak.
Asszem van is ilyen avatar a választhatók között. Vagy ezt csak álmodtam?I don't fit in. I fit out.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest