Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Én tudok jó fogorvost...
És Ő azt mondta, ohgy nem ajánlja a fehérítést, mert tönkre teszi a fogat.
Egyszer OK, de többször már nem...
Ha kell a cím, akkor privi!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Zethepolee
aktív tag
Valaki tudna segíteni GPSMaster elérésében? Főleg telszám kellene. Köszönöm előre is! Üdv Tirpákiából!!
-
ToRR3nt3
senior tag
Az ETR-ben hogy a csudába' tudok kurzust felvenni? Azt írja nem alkalmas, bejelentkezésre vár...
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Zethepolee
aktív tag
válasz Zethepolee #1103 üzenetére
Nem tudtok segíteni GPSMaster elérhetőségében?
-
beencee
őstag
válasz Zethepolee #1110 üzenetére
Ment privi.
-
Zethepolee
aktív tag
Köszönöm az infót!
-
werszomjas
addikt
PDA-hoz valo weboldalak vannak?
hogy akkora legyen mint a kepernyo nekelljen huzgalni.üdv
-
simonzé
addikt
válasz werszomjas #1113 üzenetére
www.origo.hu Itt egyből egy méretre szabott oldal jön be a PDA-n.
I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
válasz werszomjas #1113 üzenetére
Különben a a gyárilag telepített Explorernek a menüben van egy funkciója amivel egyoszlopossá alakítja a weboldalakat. Ilyenkor csak lefelé kell görgetned, a PH esetében vagy 4 képernyőnyit, mert a baloldali menüoszlopot mutatja először.
-
arpeen2
senior tag
Legyek ura nincs meg vkinek DVD-n? Privi ha igen pls.
-
Oly
őstag
Érdekes ez az új motor...
Most még nagyon szarnak tűnik!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
bobace
addikt
Szandi egyben vagy? Láttalak Tv-ben, mi történt?
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
simonzé
addikt
Bakker! Jelzi, hogy kaptam egy privát üzenetet. Rákattintok, felsorol nekem vagy 400 nevet, amik közül mindegyiknél 0 új üzenet szerepel. Ráadásul eddig a legfrissebb üzeneteket láttam legfelül, a régebbieket lejjebb, na most nem. Nincs is erre lehetőség.
Nem vagyok egy nagyon régimódi ember, de a régi motor tetszett. Ez meg nagyon nem. Remélem még kalapálnak rajta, van mit!I don't fit in. I fit out.
-
izee
őstag
S754 pcie-es lap gyorssegély formában érdekelne Elvileg elromlott a lapom Ha vki legalább csak abban tudna segíteni,hogy ennek megfelelő lapban kipróbálhatnám a konfigomat különös tekintettel a vga-ra is, az nagyon nagy szívességet tenne nekem. Ha valaki tudna segíteni felajánlom örök barátságom neki...
Egyébként pedig használt s754 pcie-t tudó lapot keresek használtan (esetleg újan), illetve egyéb olcsó megoldások iránt érdeklődöm, aki ki tud segíteni az alaplap(szinte biztos hogy ez a hiba) nélkül maradt konfigom újraélesztése ügyében.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Oly
őstag
válasz simonzé #1125 üzenetére
Az irány jó, de pl a sorbarendezés választásának lehetősége tényleg hiányzik
Van olyan is... A privik feletti beállításokban...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
szandisas
őstag
Szandi egyben van kb... megvagyok, csak nincs netem már lassan 2 hónapja, és bizonytalan az új net kötése is. Suliban , ha nethez jutok néha felnézek.
Szombaton: mentünk nyiregyen, és betámadtak minket, de ezt láttátok... arconcsapott valaki, betört az orrom, meg a szám, ezért volt véres a fejem. Az arckifejezésem szerintem kifejezte ( elég élethűen) hogy szembefújtak paprikagázzal 1 mérterről.. elkapott egy biztonsági ember, mondta, hogy hív mentőt, de végül elengedett... 20perc- félóra vakság után már kezdtem emberként kinézni. a meccs szar volt, az orrom még mindíg fáj, és a kezem még néha csípi a szemem, ha hozzáérekaláírás
-
ngabor2
nagyúr
no, 1 nap különbséggel ide is betesztem, hátha akar még valaki vizipiát, vagy alkatrészt rendelni.
-
xuldar
addikt
Peccs: ma már nem, csak holnap, mert elfelejtettem behozni a cuccot, otthonról meg mire felmegy 128k-val...
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Antimatrix
senior tag
válasz simonzé #1120 üzenetére
a régi motor "külseje" nekem jobban tetszett
az új elégge össze viszza van de is mint minden arra megy el hogy az "üzletelők" tudják ki mit mikor kinek mit irt és vica verza
ezt látom "legnagyobb fejlődésnek" a priviket
a többi kis híján katasztrófa hogy akit nem ismersz hogy döntöd el hogy Debreceni vagy milyen városi mig bele nem mész a topicjába azt nem sejtem..
környéken lcsak az ismerős nevek segítenek a tájékozódásbana "részletes kereső nem működik" szerintem a legnagyobb szemétség a fejvesztők részéről amit idáig tapasztaltam
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
pisti666
aktív tag
válasz Antimatrix #1134 üzenetére
hát a mit se mondjak furcsa szokatlan majd megszokjuk v it haggyuk
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
pisti666
aktív tag
válasz ngabor2 #1139 üzenetére
akkor hirtelen felindulásból csinálni kéne egy baráti összejövetelt most már van telom tudok hivni is számomat majd beírom adatalapra mondjuk egy péntekis kis öszeröffenés ????
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
ngabor2
nagyúr
no, átkerültek hozzám a képek. nem túl széles kifele a netem, úgyhogy szépen egyessével lehet jönni a címért, aki leszedte, szintén adja tovább. nem akarom még egy szerverre feltenni, macerás. bár lehet, hogy az lesz végül...
-
ngabor2
nagyúr
mivel eddig egész pontosan 0 kérés érkezett hozzám a képek tekintetében... ezért szerintem felesleges torrentezgetni. ráadásul feltöltöttem egy szélesebb sávú gépre, csak még nem tettem ki, hogy mindenki elérje. majd este.
mod: lehet leszedni. -
simonzé
addikt
Az miért van, hogy a bunyó mindig focimeccs után van? Kézilabda/kosár/hoki/röplabda/vizilabda/amerikai foci, stb meccsek után még nem hallottam verekedésről, pedig asszem ott is indulatok vannak, meg van ahol agresszió, de csak a pályán. Itt meg van hogy a verekedés közben kitör egy focimeccs.
-
simonzé
addikt
Bajom van: Linux-szal játszadoztam, fel is telepítettem az Ubuntut 1 pendrivera, ment is szépen. Később leszedtem, de sajnos a két részre pertícionált pendrive linuxos partícióját nem tudom eltüntetni. Sem Linux alatt, sem win alatt a Partition Magiccel. A PM látja a két partíciót, de egyikkel sem hajlandó foglalkozni, mert nem HDD.
Tud valaki segíteni?(Tudom, Linux topic... de nekem helyi és gyors segítség kellene)
-
Oly
őstag
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Oly
őstag
mp3-at nem lehet linkelni?
Mod: Sikerült. De a MOD-ra új hsz-t csinált.
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
ProdyG
őstag
Hi, szükségem lenne nekem egy jó kis 8-10 táblás adatbázisra, meg a hozzá tartozó cuccokra (függvények stb....). Ja és Oracle-ben legyen fejlesztve (PL/SQL-ben). Minél bonyolultabb, annál jobb. Mindegy, hogy mi csak igényes legyen. Diplomamunkához kéne, átalakítanám meg átírnám, csak kellene egy alap.
Fizetek érte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs