Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rambo4ésfél
senior tag
Hali!
Asus TV FM Card Sztereó, komolyabb fajta TV tuner kártya hatalmas dobozzal, távírányítóval, és sok körítéssel ez lehet hogy majd fog kelleni nekem csak most nincs pénzem de ha még 1-2 hónap múlva is meglesz és eladó lesz/remélem akkor már olcsóbban / megjegyzés ez még nem tuti tehát ha vkinek kell akkor csak hagy vigye
Most fejlesztem a vízhűtésem és most elment arra a pénzem -
Antimatrix
senior tag
Az iiyama-ba milyen képcső van?
mennyi gart adsz rá?
hány éves a monitor?
1024*768 mennyi a Hz?PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
lorcsi
veterán
ok. akkor ha a papírok , az állapota meg minden rendbe van kell...
(3 nap viszavásárlási garit is vállalsz...pl. ha vmi akármilyen nem egyből észrevehető baja lenne, De ne legyen...)
5k...
pl.átvét: szerda valahol a városban....
telszám : adataimnál....eladó: vadi új soundcore motion+
-
ngabor2
nagyúr
Ez tud egyessével tölteni? Mennyi idő alatt nyomja tele a 2400mAh-s akksikat? Ha az elsőre ''nem'' a válasz, vagy a másodikra ''>3 óra'', akkor sajna nem jáccik. 12-órás, 4-akksis, 2-csatornás töltőm van, de a csengőbe 3, az egyik órába 1 akksi kell, és természetesen nem egyszerre merülnek le.
-
Antimatrix
senior tag
a video érdekelne távvezérlő van hozzá?
mennyi gart adaz rá?
a Roadstar mp3 discman az bolti akkor mennyi gar van rá?PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
Követetkező jelentkező lehetek?
megvenném én is a videot de mivel janati megelőzött
igy ha nem viszi csak akkor viszem elPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
_seth_
veterán
A videoton hangfalakról tudsz képet adni?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Tsabi5
csendes tag
Hello!
Valószínüleg érdekelne pár cucc amit hírdettél!
Az egyik lenne majdan a Cooler Master Real Power 450W, ez garanciális még?
Honnan vetted? Adok értek 14k-t, mivel jelenleg már 20 körül van az ára újonnan, ezért szerintem reális.
Asus TV/FM tuner is érdekelne 9-ért!
Ha nem jelentkezik hamarabb a cuccokért senki sem, akkor elvinném, ha jó neked.
Ha esetleg csere érdekel, akkor tudok adni Gigabyte 7N400Pro2 alaplapot a tápért, ha kell újonnan 22k körül van az ára (Tower).A pénz nem boldogít, csak ha van!
-
Rick
tag
mint fentebb írtam, én ennyiért kapom, és 500ezerért kell vásárolnom, hogy ennyiért hozhassam. Számításaim szerint még erre 10%ot kell hogy tegyek, ha 100ezer alatt kérsz cuccot, 7%ot, ha 200ezerig, és 5%ot, ha 200ezer felett vásárolsz. De ahogy végignéztem, lazán olcsóbb vagyok így is mindenkinél...
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest