Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Peet210
őstag
Today's record, is tomorrow's motivation
-
Destructo
senior tag
válasz fenergie84 #36687 üzenetére
Engem csak idegesít...
1hete:
-csütörtökree olyan háw lesz h ááá
szerda-csütörtök:
-nem nem píntekkre....
csütörtök-péntek:
-nem nem szombát-vasárnáprá
szeritnem kb soha...Van vagy -15 fok..de háw ilyen hidegben nem is esik,vagy tévedek?
Szerk:
XtremLor:A héten úgy is csak 1x voltam gymben 3 helyett így egy kis átmozgatás kell
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Destructo #36702 üzenetére
itt olyan haúfelhők vannak, remélem 25 perc múlva rázendítenek
9:11-kor:
A legfrissebb számítások szerint kb. 13 óra a Nagykanizsa-Debrecen, 16 órára a Nyíregyháza-Balaton, 20 órára a Budapest-Zalaegerszeg vonalat is eléri a havazás. A szél keleten és nyugaton tovább erősödik, keleten már komoly hófúvások lehetnek. DK-en éjfélig 10-15 cm-es, máshol 5-10 cm-es hó hullhat.
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Destructo
senior tag
Nekem már mind1
fenergie84:uncsimnak van egy ladája 3 misi... csak a kaszni lada...egyébként gyűlölöm az összes kurva ratyituningos lada kutyaürüléket..szörnyen fos mindd...unokatestvéremé ennyi pénzből azt mondom oké..de most meg telematricázta egy csomó hülyeséggel..no komment..
-
pohár
félisten
válasz fenergie84 #36704 üzenetére
lustaaaaa
elvileg Békés megyében már esik a havGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MODERÁTOR
átugrottam a pékségbe, teljesen üres, az emberek sorban állnak, várják hogy hozzák a kenyeret. Apokalipszis lesz itt
qfm: csak ha a kici kinai ki tudja vinni a hótorlaszok előtt
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
izomhod
őstag
boss metal zone torzítópedál eladó
ára: 15.900 ft -
Destructo
senior tag
válasz fenergie84 #36708 üzenetére
Én elektromos hajtás párti vagyok!
Egyébként nem szeretem se az ótókat,se a mocikkát se a foccjit,se a sőrt.. Milyen férfi az ilyen most kérdezed.
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pockhome
senior tag
én nem látok sehol havat vagy csak én vagyok így ezzel?
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
giigz
veterán
Én sem látok havat, de elvileg már jönnie kellene, vagy itt is kellene lennie.
-
Laraxior
titán
válasz fenergie84 #36720 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Destructo
senior tag
válasz fenergie84 #36716 üzenetére
Ilyen ez...
pohár:Én azért ismerem az autók motorok felépítését,javítani is tudom.Amúgy meg van egy 51-es Simsonom! De villanyosba az is patentebb lenne!
-
doktor úr
aktív tag
Megjött a hó.
-
pohár
félisten
válasz doktor úr #36726 üzenetére
itt még niiincs
megyek levágom a körmöm, addigra hátha elkezd esni[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
Blabcsi
senior tag
Vénkert még száraz, csak hideg.
Ha senkinek nem kell havat lapátolnom marad a natgeo.[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Destructo
senior tag
Felsőjózsai jelentés! A HÁW szállinghózása megindult!
,,Minden gátat meg kell erősíteni!"
-
Sanyabá
senior tag
H-böszörményben most kezdett szállingózni a hó.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
_seth_
veterán
válasz Sanyabá #36733 üzenetére
Még elég gyengus Nekem ezután kell még kimenni, buszozni debrecenbe... élmény lesz
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
adam432
tag
Keresek:
-Desktop HDD (3,5") -t, előzetes kipróbálással, 100/100-as, 7200rpm, 500gb+, korrekt áron.
-VGA: AMD 5850/5870 , 6850/6870 videókártyát„Si vis pacem, para bellum.”
-
PindurAnna
Közösségépítő
Berek utcán olyan széllökés kapott el, hogy úgy mentem, mint egy részeg
Szállingózik a hó is...meg nagyon fúj a szélGalaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
lorcsi
veterán
-
Kryczek
aktív tag
Amikor hó van, mindig beszopom, hogy a parabola antennát befedi a hó, és akkor nincs tévézés. Az antenna a ház legtetején van. nincs erre valami trükk ilyenkor? tudom, létra meg seprű, de gondoltam így a 21. században hátha van valami megoldás erre. Komolyan kérdezem, nem kellenek a cinikus "poénos(nak hitt)" ötletek. Úgy értem, hogy valami fűtő cucc mint az autó hátsóablakára vagy ilyesmi. ha valakinek van Használható ötlete ossza már meg velünk!
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
-
pohár
félisten
válasz PindurAnna #36736 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz lorcsi #36737 üzenetére
Azért nem megy olyan könnyen Épp Samyka-val beszélgettem de kapaszkodni kellett
Samy meg lebegett majdnem
(#36742) pohár de szeretem a teát
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
kungzi
veterán
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
fú de jóllaktam...
-
Blabcsi
senior tag
Hull a hó, fúj a szél...
Még jó, hogy nem kell kimennem.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Drughi
addikt
Eladó egy 4hónapos androidos SE. live with walkman telefon
Nemsokára lesz rá gyári ICS.
Telenor függő, hibátlan 100% os állapot, minden gyári cuccával.Pm-ben érdeklődj!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest