Hirdetés
Aktív témák
-
amadeus30
csendes tag
ki mennyit ad érte???????? pübe ajánlatokat még ma átvehetö
Alaplap neve MSI 915P Combo-F (MS-7058) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
CPU típusa Intel Pentium 4 540, 3200 MHz (16 x 200) ht virtuális 2 mag
2x 512 m3 ddr400 memo duálba mennek
Videokártya NEC Radeon X600 Pro 128mb/128bit dvi/svideo/vga
igen jó hangkártyávalreative Audigy Platinum hd (SB0090)
Optikai meghajtó _NEC DVD_RW ND-4551A ATA Device (DVD+R9:8x, DVD-R9:6x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
Lemezes meghajtó WDC WD2500JS-00NCB1 ATA Device (250 GB, sata II)
rengeteg elölapi és hátlapi kivezetés kártyaolvaso minden fajta wifi is van benne
350w fsp táp +2+4+6 pin csatlakozás 3 sata csati a házon alul kék ledes megvilágitása van -
bobace
addikt
Keresek DLD 500+-os mélyládát zárt ládában. Vagy keresek olyat, aki készít zárt ládákat jó minőségben.
Ja a téma autóhifi[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Abri
senior tag
Cooler Master Gladiator 600 ház eladó 14 000Ft
a ház karcmentes.
a ledes venti kicserélve egy Revoltec AirGuard 14cm esre
Dobozában minden cuccával várja új gazdájátAkit érdekel tudok hozzá adni plusszban:
pár hetes Scythe Slip Stream 140mm 800rpm ami 1800Ft
Új Scythe Slip Stream Jyu 120mm 800rpm ami 1600Ft
a + 2 venti 3000 Ft
opcionálisan választható még hozzá Scythe Kaze Q 3,5" ventivezérlővel +3200FtÚj SILICON POWER 16GB SATA2 2,5" SP016GBSSD650S25 eladó 11 000 Ft
2 év Ipon garanciával32Gb USB3.0 Adata N005 pendrive eladó (AN005-32G-CGY) 12 000Ft
A-Data N005 USB 3.0 32GB AN005-32G-CGY
fél éves, semmi baja
1,5 év garancia -
sto1911
veterán
Kicsit offolnek: negy evszakos vagy teli-nyari gumit erdemes inkabb venni?
-
csapee
őstag
Van itt valaki, aki benne van autóalkatrész nagykerben. Vennék jó minőségű olajat, szűrőt etc.
Csapee
-
bobace
addikt
válasz sto1911 #25455 üzenetére
Attól függ mennyit mész az autóval egy év alatt. A legjobb ha van külön téli-nyári szet, de ha kicsi a pénz és 10-12k kilométernél nem mész többet, akkor meg téli. Én a négy évszakost hanyagolom.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
kungzi
veterán
sziasztok
otp junior bamszamlam van. raraktak 5000ft hitelkeretet. ezt keszpenz felvetellel
fel tudom venni? csak, hogy tudjam nehogy felvegyemelore is koszi
-
Cybertrone
veterán
-
fenergie84
addikt
Eladó hűtők és kiegészítő!!!: [link]
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó olyan adaptere amibe mikro sd kártyát tehetek és sima sd méretű kártya lesz belőle?
Vagy esetleg eladó micro sd kártya adapterrel együtt? -
kungzi
veterán
válasz Cybertrone #25461 üzenetére
köszi, akkor vigyázok nehogy felvegyem
-
Weißturul
senior tag
válasz Cybertrone #25461 üzenetére
hm, az nekem most jól jönne
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
baleee89
aktív tag
Nincs valakinek eladó 1156 i3 procija?
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
rayoliviero
veterán
HD 4830/4850-et keresek
-
NSiS
tag
Lenne egy állítólag rossz Chieftec GPS-450AA-101A tápegység, a kérdés pedig az, hogy valaki tudna-e esetleg segíteni letesztelni?
Továbbá van egy halom lomom:
SMC 7004VBR Router ( teszteletlen)
Hibás Gigabyte GeForce 7300GS 128Mb
LG CED 8080B CD-RW
SATA Mobil Rack fiók keret nékül
2 bluetooth headset
TMC vezetéknélküli egér
Sector régi asztali PC hangfal 2.0Sört vagy 1-2 db 256Mb-os SD Ramot elfogadok. Ha valakit érdekel dobjon egy pü-t és ha megyek Debrecenbe akkor beadom az egészet (külön nem).
-
Weißturul
senior tag
válasz doktor úr #25468 üzenetére
nyamm nyamm imádom a császárszalonnát, élmény fogyasztani a mezei szalonnával szemben
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Big_Leslie
tag
Akciós memóriák:
Kingmax DDR 400 512 MB-os új bontatlan,garanciás 4db van eladó 2k/db
ha bármi van pü-ben írjatok!üdv L.
-
Borosz
őstag
-
aktív tag
Motorola Defy-re keresnék fóliát vagy tokot, ha valakinek van írjon. Köszönöm!
-
Scoobyka
addikt
iphone 3gs-hez nem tud valaki valami jó hátlapvédő fóliát vagy hátlapot vagy gumitokot? lehetőleg olcson jót...tehát árbajnokot amit debben meg is tudnék venni akár ma akár holnap.
[ Szerkesztve ]
-
Theodor B
csendes tag
Sziasztok!
Erre a kérdésemre sehol nem találtam választ.
A kérdés: Miért van az, hogy egy Genius SW-HF 3000 5.1 hangfalrendszer állandoan nyomja valamelyik rádióadást?
Ha be vagy ki van kapcsolva a számitógép, teljesen mindegy, a rádió adás szól. Nem hangosan de lehet hallani, és nagyon idegesitö egy idö után. Ez az 5.1-es rendszer nem képes önálloan fogni az fm rádiokat, mégis ezt teszi. Miért? Várom a megoldásokat. -
-
fenergie84
addikt
válasz Theodor B #25477 üzenetére
Én ilyen témában full laikus vagyok, tehát amit leírok, azt ennek fényében kell elolvasni
Szerintem tutira nem tudja fogni a rádióadást, mivel nincs benne tuner...
Ha ebből indulok ki, akkor az első amire gondolok, az az, hogy a hangfal közelében van valami amiről "átveszi a jelet", gondolok itt rádióra, hifire stb... -
trl_master
tag
válasz fenergie84 #25479 üzenetére
valami ilyen lehet, amire Te is gondolsz. Nekem a Darabos utcán volt ilyen, hogy a 2.1-es hangrendszeren szólt az MR1, de csak akkor, ha ki volt kapcsolva a gép, de ugye csatlakoztatva volt hozzá.
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
ati012
őstag
válasz Theodor B #25477 üzenetére
Üdv!
Én is találkoztam ezen problémáva, Fagyi fórumtárs privátjából idézek:
A hiba jelenség oka az, hogy a szgép össze van kötve az erősítővel.
Így a zajként jelentkező "adás" vissza fele is utat talált.
Legalábbis sztem, mert nállam is fordult elő hasonló jelenség és a szgéppel összekötött eszköz hangját hallottam rajta. Ha teljesen felcsavartam a hangerőt akkor, eléggé érthetővé vált.
Leginkább ez sztem a UPC-s felhasználói körben fordul elő. mert az upc földelése a hálózati földeléssel ,"bummol" egyfajta zajt keletkezik. Ha a szgépről néztem filmet és a bejövő koax kábel bármelyik komponensbe is volt bedugva , csak lecsatlakoztatva nem volt zaj. Elég zavaró volt és piszok mérges is voltam sokáig míg rá nem jöttem.A te problámáddal is találkoztam, hogy az erősítőbe bekötött komponenes hangja "viszzaszivárgott" az out csatornán! Ez sztem a "minőségi" alkatrészeknek és mérnököknek köszönhető. De a szgép nem hifi és azon csak kényszerből hallgasson vagy nézzen az ember bármit is.
amadeus30 Tudom hogy neked is kell a pénz, de 24/50!!!
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
lánynak való színes, mintás egeret keresnék a héten
max 3k-ig
pl. MS 3000, M310, 3500
Logitech mx185
m305vagy ehhez hasonlót a jobb márkák közül
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Borosz
őstag
-
ati012
őstag
xBOX 360 fehér színben eladó!
2 db gyári, vez.nélküli joy-al
4 db tölthető elem + töltő,
256os mem.kártya
Legújabb flash van rajta!
Egyéb:
12v 16,5A
2006. 04. 11.
509451461505
77187351509451461505Ár: 35.000 Ft
72 centis Sony CRT TV-vel: 42.000 Ft! -
mongo
tag
Keresek a héten notebookot 55ezer körül.
Minimum elvárások:
2x2GHz proci
2GB ram
160GB HDD
WIFI
DVD író
jó akkumulátor
Az ajánlatokat privátban várom -
dbius
veterán
Eladó lett 2*2GB DDR3-1066 noti ram, bővítés miatt. Samsung chipekkel, CL7-es, Lenovo FRU-val (Lenovo laptopokhoz gyártott, de nyilván más gépekhez is jó).
Ha érdekel valakit kérem keressen privátban.
-
A.S. Perish
csendes tag
A Föld egy hangyafarm és isten egy gyerek egy nagyítóval!
-
Theodor B
csendes tag
válasz fenergie84 #25479 üzenetére
Köszönöm a sok értékes hozzászólást. Valóban volt (mert miután elolvastam a hsz-t levettem) a mélyládán egy kis óra, ami tudja fogni a rádiót. Miután levettem lássatok csodát.... nem szól a rádió a hangfalakból. Kollégáim mondták, hogy irjak ide, mert itt sok okos ember van, és valóban. Köszi mindenkinek a hsz-t.
-
br.rak
őstag
Sziasztok!
Ps2-höz eredeti Sony táp 8,5V/5,65A
Eladó 7 lemezes külső SCSI CD-Rom Nakamich MBR-7 Made in Japan
Két darab Check Point UTM-1 EDGE X SBX-166LHGE-5 SofaWare Embedded
Terayon TJ720X kábelmodem
Régi MS tracball egér laptop melléMagyar menüs kártyaolvasós Humax DVB-C Set Top Box távirányítóval ideális Digikábelhez
Asus Tiger M8 hibrid analóg/digitális TV tuner/digitalizáló
Medion CTX953 szintén hibrid analóg/digitális TV tuner/digitalizálóDobozos TPLink TL-WR642G router
Dobzos La Fonera FON 2100A "router"
SMC Barricade vezetékes routerHuawei E160 3g modem
USB All in One kártyolvasó + kábel
Voodoo 2 8MB PCI
Voodoo 3 3500TV AGPPasszív ASUS PCI-e 7300gt
AGP-s TNT2 32mbP3 coppermine mag 1ghz 133 mhz fsb
celeron 466 ppga
celeron 366ppga
P3 500 Slot1 FSB100AMD Athlon 600mhz + hozzávaló alaplap
SD ram 3 db 256mb pc 133
SD ramok (32/64/128)Eladó 2x512 mb ddr400 kingmax bagy csere 1gigásra
Keresek 512mbos ddr400-as cl 2.5 Geil ramhoz olcsón párt, vagy eladnámhátlap kivezetések
4USB-s
2USB + SATA kivezetésSony Ericsson BT-s headset HBH-PV703
Br
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Keresek:
- min 512 DDR2 notebookramot
- notebook HDD-t
- 17"-os CRT monitort, 1024-ben vagy eggyel felette tudja a 100Hz-et. -
aldebaran
őstag
Most azt hallottam, hogy a vadi új laptopnak (packard bell) az aksiját ki kell sütni (akár 50%os töltöttségnél) miután hazahoztam a MMból, majd utána kell elkezdeni 8 órán át tölteni.
Ha ezt nem csinálom, utána nem fog tölteni az aksi.Ez tényleg így van?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
qfm
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest