- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Aktív témák
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
Larry303 #4632 üzenetére
Mivel min2t teszteli, miért ne lenne jó? Az biztos, hogy kemény dió...
És ahogy írtam is, sztem a hőmérséklet összefügg az Orthos stabilitással.
Mivel a túlhajtott és jobban melegedő eszközöknél is stabilitást befolyásoló
tényező a hőfok.
Most, mivel ilyen meleg van, ez sztem nem mérvadó, amennyiben a többi
teszt esetén nincs gond, illetve a rendszer működés közben nem bizonytalan,
nincs semmilyen rendellenesség.
Egyébként elsőnek a Memtest86+ volt, amit RAM tesztre javasoltam. -
szasanyi
félisten
válasz
Larry303 #4457 üzenetére
Más (jobb) hűtőm nincs, és
is tervezek másokat vásárolni. Főleg nem egy teszt
erejéig - mert, hogy nincs rá garancia, hogy az tuti jó lesz, és deresre hűti a CPU-t.
Vízhűtés? Szegény ember léggel hűt...
Mind1, így meredt, mert egyébként nincs gond. Majd nem nézegetem a hőfokokat. -
VinoRosso
veterán
válasz
Larry303 #3631 üzenetére
külön külön elmennek. A Geilnek az ajánlott feszültség 2,4V ez rá van írva, a beállított fesz 2,45V droppal együtt talán még annyi sincs a valós. Külön külön mennek ezeken a feszeken, sőt az A-datának 2,6ot is adtam ( a valós olyan 2,5-2,55 körül lehet ) és így járattam sokáig amig nem jöttek a geilek, semmi baja nem volt, alig melegedett, rádásul még húzva is volt, + hűtés is volt neki az arcába. Először mentek 830 körül párban 1:1 ben 2,45-tel 3-3-3-11en, aztán kivettem az A-datákat, mert el akarom adni őket, mivel csak 1G-s kit, és nekem még kéne hely +2G-nek, aztán meg vissza kellett tennem, mert kevés volt a 2G a gépben. Amikor visszatettem már nem ment úgy mint annak előtte, szinkronban nem hajlandó elindulni, aszinkronban minden úgyanúgy megy. Mi a túróért nem megy?
-
mcwolf79
veterán
válasz
Larry303 #3129 üzenetére
1500-1600 között szokott lenni a Winrar.
Nem tudom,hogy miért van ez. A régebbi ''konfigom'' (ASUS P5W DH+6600 C2D+ Corsair XMS2 675) kb. 3,06 Mhz-es procival 850-re állított rammal ment olyan 8000 körül ugyanezzel az Everesttel.
Az Everest verzióját passzolom,fejből nem tudomHa jól rémlik,akkor 3.50-es,de ez nem 100 %.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
válasz
Larry303 #3097 üzenetére
Hogy mi?
Ha a proci szorzóját visszaveszed mondjuk 7-re, akkor a procid nem lesz korlátozó tényező, hiszen 500-as FSB-n is csupán 3.500MHz-en fog futni. Viszont a RAM-ok ezen az FSB-n már 1000MHz-en lesznek, és értelemszerűen tovább is tudod nézni, amíg ismét bele nem futsz a proci végébe, de akkor még mindig visszateheted a szorzót 6-ra.
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest