Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel.
tag
válasz darvinya #1627 üzenetére
Igen elmondta az orvos, hogy ez magánügy de aztán tovább folytatta, hogy én mit képzelek, hogy az állam fizeti a drága gyógyszereimet aztán ennyit nem vagyok képes visszaadni, hogy legalább beoltatom magam.. nagyon önző vagyok azt mondta és még, hogy azt akarom, hogy meghaljanak az idősek. Ezek után már én is kicsit bunkó módon viselkedtem velük aztán adták a gyógyszert és ki is küldtek egyből
Nem tudom, hogy éppenhogy csak szinten tart bár lehet igazad van.
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz darvinya #1623 üzenetére
Én is elég nehezen szedem össze magam a hashajtás és a vizsgálat után.
Volt olyan, hogy a kocsiba alig tudtam be-ki szállni annyira fájt a hasam oldala.Még nem kértem időpontot dokihoz a szokásos ambulanciára. Tavaly októberben voltam utoljára.
Ha eljutok tuti mondani fogja a tükrözést. Én meg az MRI -t fogom neki mondani próbáljuk meg.CBD -t mostanában nem szed senki? Lassan legalizálhatnák itthon is a füvet
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
vans?
őstag
válasz darvinya #1665 üzenetére
A recepcios hozta a kontrasztanyagot, nem a portas bacsirol van szo.
Edesanyam rontgenorvos egyebkent, szerinte a kontrasztanyag surusege lathato a felvetelen, legalabbis mindenkepp feltunik, ha nem megfelelo a suruseg, es emiatt egyszeruen azt irjak ra, hogy nem ertekelheto.
Megbeszelem majd a dokikkal, mi legyen.
hábm bábm
-
törölt tag
válasz darvinya #1690 üzenetére
Már hogy? Pont azért szedném most a 4-est mert nagyobb dózis. Van még 2-esem ha az kell.
Rendeltem csili szószt is néhány hete, az is biztos jót tett... Egy nyalintás után éreztem hogy marja a nyelőcsövem. 95%-át ki is dobtam, de azt az 5%-ot se kellett volna megeszegetni belőle...
Hát most nekem is rá kellett jönnöm hogy ront Egy-két alkalom nem lett volna vészes, de ez vagy 5x volt most zsinórban minden héten legalább egyszer. Sok volt így.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darvinya #1692 üzenetére
Van hogy kicsit csípős kajától még jobban is vagyok. De ez a csili rendesen kikészített másnap, pár napra rá meg azt hiszem ittam rá... Óvatosabbnak kell lennem.
Gugliztam kicsit, és azt írta egy csávó, hogy ha rosszul van, bever fél liter vodkát és másnapra jól van Inkább kihagyom ezt a kúrát
-
vans?
őstag
válasz darvinya #1717 üzenetére
En csak napi egyszer megyek vecere, igy sem gyogyul.
koszi mindkettotoknek. Remelem azert lesz megoldas, muteni nem akarjak a Crohn miatt (nincs biztositek, hogy jobb lesz), meg en sem nagyon akarom az esetleges inkontinencia problemak miatt...
operativ kezeles kell, sok folyadek, kremek, ulofurdo, mozgas, stresszcsokkentes (hahh) akarmi... az ordogi kort kell megszuntetni a fajdalom - gorcs - fajdalom vonalon. ja, fajdalomcsillapito se hasznal
az orvos szerint ha a Crohnra talalnank megfelelo terapiat (ami ugye 1 ev alatt meg nem sikerult), akkor ez is javulna esetleg.
hábm bábm
-
törölt tag
válasz darvinya #1753 üzenetére
De ha nem kaptam el hogy érezteti? Múlt héten kaptam oltást, lehet az kavart be kicsit? Elég rosszul voltam aznap este meg másnap, lázas érzet meg fáradtság, fájtak a csontjaim. De már bőven elmúlt.
Meg volt a családban egy haláleset, lehet ilyen tudat alatti stressz meg idegesség is benne van. Minden esetre nem örülök.
-
eddie17
addikt
válasz darvinya #1763 üzenetére
Ez nem hangzik túl jól.
Ennyi küszködés után végül, hogy derült ki? Addigra látszódott a teljes gyulladás?
Nekem egyelőre annyi történt, hogy a 3 hónappal ezelőtti súlyom több mint 10%-a ment le, akaratom ellenére, de érzésre az energiám többet, ez tény.
Láz és hasonló más gyulladások nem jelentkeztek, csak a beleimmel volt baj.
Bár a gyomrom az már régóta "gyenge", szóval alapból hendikeppes az emésztőrendszerem. -
-
törölt tag
válasz darvinya #1779 üzenetére
Ugyanaz a hatóanyaga a Cortimentnek és a Budenofalknak, előbbinél mégsem rémlik ilyen. Bár annak idején egy két hetes Normix kúra rendbe tett, pedig végigszedtem utána a Budenofalkot is.
Lehet nem is a Colitistől megy a hasam? Nem tudom idegesít már az egész.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti75
senior tag
válasz darvinya #1801 üzenetére
Ugyan ilyen tüneteim voltak nekem is, és a családban ismerős körben többeknek is.
2hete durva orfolyás gyengeség, hidegrázás, enyhe hőemelkedés, első két nap még tartottam magam, majd 3nap fekvés egy hét után felirattam antibigyót, az pár nap alatt rendberakott. Ja volt 2 napig hasmenés is, már izgultam hogy megint a crohn, de aztán lenyugodott, hál istennek már 7éve nyugiban van.
Kívánom, neked is csak ennyi legyen! -
zsolti75
senior tag
válasz darvinya #1821 üzenetére
Lehet hogy még nem talált magára az imunrendszered szeptember óta.
Én nem nagyon nem szeretnék többet szteroidot, csak ha nagyon muszáj. Jópár kúrán túl vagyok már, tönkretette mindenem.
Volt hogy a kúra közben kaptam be influenzát, na akkor mondta a doki, hogy gyorsan leépítjük, minden másnap -4mg.
Én a hagymát eszem mint a ropit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest