Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
-
joe-ker
senior tag
-
joe-ker
senior tag
Miért akarja a steam újra letölteni a go-t?
Tegnap este játszottam vele,semmi nem lett vele babrálva. Fájlok ellenőrzésére kiírja hogy 2408 file ellenőrzése sikertelen újra le lesz töltve. -
joe-ker
senior tag
Még mindig nem értem hogy bukhattuk el a meccset: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-PPCsS-5vbhX-2CHvW-Ny293-tezYP
[ Szerkesztve ]
-
joe-ker
senior tag
Jó pár aláírás kapszulát vettem meg adtam már el de sosem nyitottam ki egyet sem.
Deadfox miatt megpróbáltam egyet: [link] -
joe-ker
senior tag
válasz infectedmann #66508 üzenetére
De legalább a pályát belátod egy darabig,lehet infózni. Nálam is előfordul néha.
[ Szerkesztve ]
-
joe-ker
senior tag
Az új Major-re kiket érdemes jelölni?
-
joe-ker
senior tag
Csak nálam nem lehet bal kézbe rakni a fegyót? Mindíg abba volt most meg a jobbkezes rettentő furcsa.
-
joe-ker
senior tag
-
joe-ker
senior tag
válasz joe-ker #76091 üzenetére
Helló!
Köszönjük, hogy visszajelzést küldtél be közelmúltbeli versengő eltiltásodról. Továbbítani fogjuk ezt az információt áttekintésre a CS:GO csapathoz.
Tájékoztatunk, hogy nem fogsz újabb választ kapni erre a segítségkérelemre. Bár a CS:GO csapat egyedi kérdésekre nem válaszol, áttekintik az ilyen módon beküldött segítségkérelmeket.
Nyugodtan válaszolj erre a segítségkérelemre bármilyen további visszajelzéssel, amit szeretnél megosztani a versengő eltiltásodról. Bár a segítségkérő jegyek aktivitás nélkül 14 nap után automatikusan lezáródnak, a segítségkérelmedben levő visszajelzés elérhető marad megtekintésre a CS:GO csapat számára, és továbbra is fiókodhoz lesz társítva.
Steam Support
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Az autobuy-t (F1) lehet valahol szerkeszteni,vagy módosítani?
Pár napja az M1 átváltott Famasra. -
joe-ker
senior tag
válasz basaharc502 #77161 üzenetére
A fiam gépén is volt ilyen, egy meccs alatt kibobta 3-4 alkalommal. Tettem bele egy kis ssd-t amire csak a cs-t raktam azóta nagyon ritkán dobja ki 4-5 meccset is megy crash nélkül. Oprendszer is ssd-n van,előtte hdd-n volt a játék. Egy próbát megér.
-
joe-ker
senior tag
Nálam ezzel a configgal fut fagyások,kilépések nélkül.
Windows 10 Pro
B550 AORUS ELITE V2
AMD Ryzen™ 5 5600
KINGSTON FURY BEAST BLACK 16GB / 3200MHZ
Gigabyte GTX1060 Gaming 6gb -
joe-ker
senior tag
Amikor elkezded szidni a csalót és te húzod a rövidebbet.
-
joe-ker
senior tag
válasz MikeWazowski #77698 üzenetére
Szidtam én már Gaben bácsit is. Szerintem az is rátett egy lapáttal.
[link][ Szerkesztve ]
-
joe-ker
senior tag
válasz Tw3nTyFouR #77700 üzenetére
Az a baj hogy nincs visszajelzés hogy kiket bannoltak,nem látod a profiljukon. Elvették az Őrséget ami nagyban hozzájárult pár szemétláda kizárásán.
-
joe-ker
senior tag
Mi történt az Agent skinekkel,pár napja megugrott az áruk.Szinte kivétel nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest