Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
valaki meg tudja mondani hogy lehet végteleníteni a köridőt offline botozásnál? eddig ha nem volt berakva bot automatikusan végtelen volt most meg a roundtime és a timelimit sem működik.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
köszi a válaszokat működik
-
marec1122
senior tag
arra valakinek van tippje mitől lehet. jó a netem minden megy normálisan de a csgolounge oldal-ra azt írja hogy kiszolgáló nem található.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
erre valakinek van tippje miért csinálja? [link]. Másik accról van megosztva a csgo
-
marec1122
senior tag
üdv!
valaki meg tudja mondani hogy miért van az hogy be van állítva a -tickrate 128 de mégis amikor offline botokkal indítok servert akkor 64 tickes server megy?
-
marec1122
senior tag
esetleg valaki nem tudja mikor lesz 88 centből 23 a matricák ára?
-
marec1122
senior tag
ohh azt nem kétlem hogy holnap reggel már le lesz árazva. a biznisza dologban hogy 20-30 euro alaptőkével lehet belőle 100 at cisnálni egy ora alatt ha elkapod a pillanatot. igy a pillanat számít. de nem tudom hogy éjfél vagy 2 óra vagy 4 óra
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
az a tény hogy néhány matricát amit megveszel 22 centért el lehet adni 26(23)-ért nagy tételben. Régen nem volt annyi ideig erre lehetőség de most hogy körülményes lett az eladás(megerősítés) jelenleg is van. pl a faze esetében. én most már több órája játszom azt hogy veszek 44 darab faze matricát és eladom 44 centtel többért azaz nyerek rajta + 2 matricát
Nem szabad elfelejteni hogy van egy steam inventory helper beépülő modul chrome hozami legalább annyiban segít hogy felrakja a matricákat piacra nekem csak meg kell erősítenem telefonon
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
válasz GoTReX #55662 üzenetére
Ami azt illeti sztem a köré épült sefteléssel nincs gond. Inkább a szerencsejátékkal illetve azzal hogy a szülőknek halvány lila segédibolyájuk sincs hogy a csemetéik mire költik a szendvics pénzt. Gondoljunk bele abba hogy bár szerinted drága vagy épp felesleges egy skin, mégis van rá fizetőképes kereslet. Nagyjából egy Zsolnay porcelán vázát tudnék hasonlatként felhozni, ami bár számomra semmit sem ér mégis van rá ember aki megvegye. Tulajdonképpen ha valaki odafigyel és nem hisz fűnek fának illetve nem akar nagyot szakítani egy fogadáson teljesen jól el lehet lavírozni ezen a terepen még akkor is ha nem kívánsz másokat megrövidíteni. Kis lépésenként lehet pénzt termelni amit utána szabadon felhasználhatsz játékok vásárlására vagy épp megpróbálhatod pénzé tenni amid van.
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Volna egy problémám. Már szinte mindent megpróbált a szolgáltatóm, de a 60/6 -os netemmel magas a pingem. Ha speedtesten mérek akkor simán megvan a 60/6 és 13-15 pingem van de ah indítom a cs-t a játékban magas a ping. nincs vmi megoldás vagy valami beállítás erre a problémára?
-
marec1122
senior tag
válasz Franklin #58798 üzenetére
ebben sem érzem hogy ez lenne a gond. [link]
helyi szolgáltató val dolgozom ami hátránya hogy kicsik de az elmult 2 hétben legalább 4-5 órát dumáltam a tulajjal telón, mindent mindenhonnan megközelített de neki is mindig normál pingek jöttek ki. Amúgy egy öreg routerem van de az is meg lett pingelve és azzal sincs gond. Megjegezem eddig sem volt. Torrent amit nem használok természetesen de ha használnék kipörgetné mind a 60 megabitet így ilyen szempontból az is jó. (játék közben nem futtatnám)Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
Szisztok!
lenne egy olyan problémám hogy uj win 10 et tettem fel és amikor elindítoma cst szétkapja a mikrofon beállításaimat. és rosz lesz a ts 3 ba a mikrofon hang. van erre vmi megoldás?
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
van egy olyan gondom hogy szinte állandóan laggolok. 60/6 os netem van és a sávszél pörög is és vesztett csomagjaim sincsenek. a ping "kijelzőn" van egy war felirat. az az ami magasabb a többieknél illetve fel-fel ugrál. ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Már többször voltam itt hasonló kérdéssel de nem tudom megoldani a problémát. Internetemmel pontosabban a pingemmel lenne némi gondom. Érdekes módon ha megpingelek valami külső oldalt a példa kedvéért legyen ez az index.hu akkor a pingem kb 15-45 között mozog. Ha felmegyek egy cs serverre akkor ez a szám nem is olyan ritkán felugrál 130-160-ra és természetesen eközben laggolok cs-ben is. Valakinek van ötlete hogy miért okozza ezt a cs és hogy van e bármilyen megoldás? Vagy egyáltalán a cs okozza ezt, bár markánsan csak akkor jelentkezik ha megy a cs.
-
marec1122
senior tag
válasz RexpecT #62607 üzenetére
Ez lett az eredmény, amikor elindítom a cs-t akkor először szétesik a dolog bár nem sokáig, utána viszont időről időre.
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Mivel a telenor ésszerű árúvá tette a korlátlan mobilent szolgáltatást érdeklődnék hogy használ e valaki olyat játéra és mik a tapasztalatok esetleg helységenként eltérően? Mennyire drasztikus a ping/lagg és ilyenek.?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Szeretném áthelyezni a steam mobile authenticator funkciót másik telefonra. Na már most alapból sem tudom hogy kéne(biztonsági kódok megvannak). Azért a többesszám mert 6 acc van azonosítva egy telefonon. Esetleg van vmi magyar leírás vagy esetleg tudtok segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
válasz Cr00py #66362 üzenetére
Köszönöm ha kicsit türelmes vagyok akkor és megvárom a válaszod megúszom a 14 napos tiltást.
Így lekapcsoltam a régi telón és visszakapcsoltam az újon.A kérdésedet illetően pedig nem 6 acc ot azonosít hanem 7-et. úgyhogy sztem elméletileg nincs korlátozva hányat azonosíthat
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
tapasztalta más is, hogy face it en a ping masszívan 89 és lagg van. A telekom és a vidanet szolgáltatóinál is előfodult. Esetleg tud valaki az okáról?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
9600k és 1060 6gb -al mennyire normális a 100 alá beeső fps? 2560*1080. Volt valami "javítás" aminek ezt lehet köszö9nni vagfy újratelep?
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
válasz DrTechnoid #74822 üzenetére
egyébként ez a 60-65 % a sztenderd a kereskedőknél is a csoportokba.Ez egyébként még így is instant 30% spórólás ahhoz képest ha csak simán feltöltesz pénzt és veszel magadnak valamit. én annó ládákba fektettem az időm mondván lesz az még drágább és most 8000 euró értékű ládával kéne valamit kezdenem mielőtt szétcsúszik a piac (ha szétcsúszik), de ekkora tétel meg már a ló túloldala.
-
marec1122
senior tag
válasz DrTechnoid #74824 üzenetére
hát igen én is abból húztam be nagyot, hogy a phoenix és a breakout ládákat elkértem a haveroktól akik törölni akarták (akkor még lehetett) az invetoryból mert csak a helyet foglalta. Csak azt sajnálom hogy nem kergettem tovább mert lehetett volna belőle sokkal több is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Opel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 3D nyomtatás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest