Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
horvathkrisz
addikt
na ne mondd már, majdnem dobtam egy hátast miko megláttam!
[OFF]UE3-as ez a játék vagy nem?
mert UE3 élsimításáról annyit, hogy Ghost Recon Advanced Warfighter-hez ma töltöttem le az 1.35-ös peccset, és belekerült az Anti-Aliasing, pedig tudtommal az az első ilyen motoros gamma.
gondoltam csak szólok...[/OFF] -
snecy
senior tag
válasz horvathkrisz #352 üzenetére
na ne mondd már, majdnem dobtam egy hátast miko megláttam!
Az te vagy
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
feka007
veterán
válasz horvathkrisz #351 üzenetére
Az első lcd panelem egy 21 ms-os Fudzsicuszímensz volt, na azzal már tényleg volt blőr.
-
Gyusz
őstag
válasz horvathkrisz #352 üzenetére
A legutóbbi hozzászólásom óta nem hiszem, hogy átálltak volna a saját fejlesztésű motorról Unreal Engine 3-ra, de talán kérdezzük meg a fejlesztőket személyesen. A GRAW meg pláne nem UE3-at használ, szerintem a Rainbow Six Vegas-al kevered.
-
Gaboman
nagyúr
Megnézem majd amit mondasz!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
A Demoban amikor a nagy kapuhoz érsz ott hogy kell áttjutni,mert elakadtam vele ott!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gyusz
őstag
Csak a GRAW 1-hez létezik 1.35-ös patch. A GRAW 2 pedig jobban futott nálam mint az első rész, az UE3-as játékok pedig elég siralmasan mennek a gépemen és látvány se olyan kiemelkedő. Szerintem nem UE3-as a második rész, bár tudom, hogy annak ígérték, aztán a fene tudja, hivatalos információt még nem találtam róla.
-
Vistaboy
veterán
Bár már nem új, de azért aki nem látta még, annak hasznos olvasmány.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Gaboman
nagyúr
válasz Johnny Cage #364 üzenetére
Jó kis játék lesz ebből szerintem a hangulata az tetszik,csak tényleg el ne legyen rontva azzal hogy össze,vissza kell majd öldökölni a sok,sok egyszerre ránktámadó ellenfelet,ne Painkillerre hasonlító legyen!
Bár én igazán a Dark Messiah szintű játékokat kedvelem,remélem ez is élvezhető,félelmetes lesz,kb AvP szintű szorongást már jó lenne újra áttélni,mert azt még egy játék sem tudta visszaadni idáig.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Dr. Romano
veterán
Nah feltettem én is!
Mostanában nem igazán érdekelnek a játékok, de mindig kipróbálom a legújabb demókat, hogy megnézzem mennyire állja még a sarat a konfigom.
A játék indítás után 1024-et állít be és max grafot (kivéve AA és MBlur). Ez már tetszett, hogy optimuzmussal indult a demó így gondoltam nem lesz itt semmi gond (bár azért gyanus volt a menüben lévő stabil 9 fps )
Gyors játékindítás és.... hát mégis van gond; az átlag 10 fps körül volt (azonban tényleg szép a játék!)
Gyors elő a RivaTunert GPU fel 350-ről 470-re RAM 666-ról 820-ra.
Azonban még így sem volt az igazi, így hát marad a 800x600+max. Így már pont játszható a dologAzonban érdekes, hogy a Shadow vagy a Shader részletesség levétele High-ról Low-ra szinte alig jelent valami gyorsulást (pedig ezek általában igencsak gyorsítanak, főleg a shadow), de a képminőségen láthatóan rontanak...
Majd holnap még húzott procival is kipróbálom.Jah igen, a történek meg az összes többi is érdekel a játékban, de most csak a grafig jutottam el
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Johnny Cage
addikt
válasz Dr. Romano #366 üzenetére
Itt a proci is kevés, meg a VGA is. Nekem szintén 7300GT-m van, de a tiedhez képest egy jócskán feltuningolt gddr3-as kártya (770/1400). 1024x768-ban HIGH-on (kivétel a motion blur: OFF) tökéletesen játszható. Mivel az enyém is olcsó VGA (17e Ft-ért vettem fél éve), s a procim is csak 1.8Ghz-es (bár két magos), nyugodtan kijelenthetjük, hogy jól optimizálták a játékot.
-
Dr. Romano
veterán
válasz Johnny Cage #367 üzenetére
Félreértés ne essék, én nem mondtam hogy nincs jól optimalizálva.
Szerintem is jól megvan csinálva, hiszen az én öregecske konfigom is vígan tolja 800x600+high-on, ami számomra elég jó.
Már az 1024+high is kezd elérhető közelségbe kerülni 500/880-on a vga + 2400Mhz-n a CPU. Így már csak robbanások alatt szaggat be durvábban.A 770 GPU-t hogy érted el?
-
Johnny Cage
addikt
válasz Dr. Romano #368 üzenetére
A Galaxy alapórajele 500. Soft tuninggal kábé 680-ig viszi, pencil moddal még 800-ig is, bár azon már szemetel a kép. A 770 egy stabil beállítás.
-
Prosector
addikt
Néha nevetséges,h a gyártók mit adnak meg minimum konfignak. Elindul rajta a játék,de az élvezhetetlenség határát súrolja. Nem mondom ,h mindig így van,de nagyon sokszor.
-
Pala
veterán
válasz Dr. Romano #368 üzenetére
milyen fps értékeket kapsz kb. 800x600 high-on?
-
Dr. Romano
veterán
válasz Johnny Cage #369 üzenetére
Köszi!
Sejtettem hogy voltmod van a dolog hátterében. Szép teljesítményEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dr. Romano
veterán
Egyébként a játék fut egy 9800-as kártyával? Tehát megy ps2-őn?
-
Eagle16
addikt
válasz Dr. Romano #375 üzenetére
Szerintem nem. X800-al is próbálták egy másik fórumon, és azzal se ment, nem adta be a menüt...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Narim
tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy arról már van infó, hogy lesz-e multi része a játéknak? Esetleg coop módban végigvinni? Mert az nagyon ütős lenne
Erről tud valaki valamit?Köszönöm.
-
Narim
tag
válasz Johnny Cage #379 üzenetére
De kár...
Azért szerintem a hangulat megmaradna egy coop módban is, például. Elég izgalmas egy horror-játékot ketten vinni, éjjel, csupán mikrofonos összeköttetéssel -
mad1
veterán
megjelenesrol tudunk valamit?
Ne szemetelj ! = Steam
-
Vistaboy
veterán
Elméletileg Október 26.-án jelenik meg Európában.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Hack3er
őstag
Ma játszottam a demójával, nekem nagyon tetszik, ha lesz valamilyen épkézláb gépem akkór beszerzem egyből.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Johnny Cage #387 üzenetére
Eredményez is egy -10Fps-t sajna, de tényleg marha jól néz ki.
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Dr. Romano #390 üzenetére
Hát, azért a sebesség ha a duplája lenne, akkor jobban rásütném ezt a jelzőt. Szerintem annyit nem ér a kari, mint amibe került, de nagyon hülyén néz ki a videokari piac manapság.
-
Gaboman
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
válasz Johnny Cage #392 üzenetére
Semmelyik. Pár hónap múlva hátha jönnek valami jók, vannak is már pletykák, ha sok pénzt akar költeni kártyára, akkor most a lehető legrosszabbkor teszi. Legalább november elejéig megéri várni, lsd. 8800GT topic, meg rv670.
Az a baj, hogy ebben az árban jobb nem nagyon van most, de a helyzet változni fog, mert már egy éve piacon van a gts majdnem.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Johnny Cage #397 üzenetére
Akkor nagyon nem egyszerű a helyzet, mert lehet a 88gts320 ára jót fog esni november végéig, illetve várhatóan nem is lesz hamarosan kapható.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Johnny Cage #398 üzenetére
Igen úgy értettem!
A kép kicsikét fűrészfogasnak tűnik,van rajta élsimítás?
Mennyi FPS-el megy ekkora felbontásban a GTS 320-al?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest