Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SloWater
tag
Valahol kicsit bízok benne, hogy csak átmeneti ez a gond, tegnap este úgy háromnegyed órát játszottam és egyszer sem volt fagyás. Némi laggolás volt, de csak másoknál láttam.
A teljes képhez hozzátartozik, hogy nálam az oprendszer már vagy 5 éves, és bár karban tartom amennyire értek hozzá, de vannak a játéktól függetlenül is hibajelenségeim. Most, hogy videókártyát cseréltem és tegnap bekerült a házba az új, 8GB ram a hétvégén újrarakom a rendszert és meglátjuk stabilabb lesz a mátrix...
Valahol érthető lenne amúgy a lépés, ha erőforrásokat vonnának el egy kifutóban lévő terméktől, de ettől függetlenül ha így történik a szájbatekert jó #đ}<|$@łĐ]€-at!
Szerintem az üzleti modellt kéne átgondolni, lehet nem kellene évenként kitolni egy újnak nevezett játékot.
Nem vagyok egy Krőzus, a lelkem egyik fele a munkaadómnál, a másik meg a bankomnál van láncra verve, de hajlandó lennék egy méltányos havidíjat fizetni, ha a multi stabil lenne és a radaros, vac bannos csírákat egy étere kitiltanák, vagy... Ha meglépnék azt, amit a Titanfallnál lehetett olvasni, hogy hagyják játszani a csalókat, de csak a többi csalóval hát apám, küldenék nekik hálám jeléül a legjobb, legalább 10 éves szatmári szilvóriumból egy hektóval!
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest