Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SloWater

tag

válasz Oczu #4834 üzenetére

Valahol kicsit bízok benne, hogy csak átmeneti ez a gond, tegnap este úgy háromnegyed órát játszottam és egyszer sem volt fagyás. Némi laggolás volt, de csak másoknál láttam.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy nálam az oprendszer már vagy 5 éves, és bár karban tartom amennyire értek hozzá, de vannak a játéktól függetlenül is hibajelenségeim. Most, hogy videókártyát cseréltem és tegnap bekerült a házba az új, 8GB ram a hétvégén újrarakom a rendszert és meglátjuk stabilabb lesz a mátrix...

Valahol érthető lenne amúgy a lépés, ha erőforrásokat vonnának el egy kifutóban lévő terméktől, de ettől függetlenül ha így történik a szájbatekert jó #đ}<|$@łĐ]€-at!

Szerintem az üzleti modellt kéne átgondolni, lehet nem kellene évenként kitolni egy újnak nevezett játékot.

Nem vagyok egy Krőzus, a lelkem egyik fele a munkaadómnál, a másik meg a bankomnál van láncra verve, de hajlandó lennék egy méltányos havidíjat fizetni, ha a multi stabil lenne és a radaros, vac bannos csírákat egy étere kitiltanák, vagy... Ha meglépnék azt, amit a Titanfallnál lehetett olvasni, hogy hagyják játszani a csalókat, de csak a többi csalóval ;] hát apám, küldenék nekik hálám jeléül a legjobb, legalább 10 éves szatmári szilvóriumból egy hektóval!

Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés