- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickyy
senior tag
Szvsz a skill nem függ össze azzal,ki mennyit,hány évet játszott. Nyilván valamivel több rutinja lesz és a mapokat is ismeri.
Szerintem teljes mértékben a hozzá állástól függ a dolog,valaki 1 év alatt lehet "skillesebb" mint valaki akár 4-5 év játék után,ha komolyan veszi a dolgot.
-
trickyy
senior tag
válasz
Phvhun #10233 üzenetére
Szeretnélek megismerni és személyesen is tanácsokat kérni,egy autogrammot szeretnék ha van rá lehetőség.
Amúgy teljesen egyetértek! Sz@r géppel mondjuk élvezhetetlen a játék és folyton arra figyel az ember,megint laggolok,stb. Ha pedig minden "zökkenőmentes" sokkal jobban tud koncentrálni az ember.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
b.bettina91 #10232 üzenetére
Szia nem akarok illúzió romboló lenni, de ha nem veszel egeret, alá egy padot és egy jó fülest, akkor ne nagyon álmodozz arról, hogy egyszer high leszel.
Igazából ezek olyan dolgok, hogy csak akkor tudod a különbséget megtapasztalni, ha neked is olyanod van. Ha megnézed a konfigom láthatod milyen külső perifériáim vannak. Ezekkel már lehet profi szinten cod2-ni. Egyedül az egerem elavult egy kicsit, mert már van DA v2. (namindegy)
Nekem sem volt mindig ilyen a gépem ill. egerem fülesem stb.. Jól játszani lehet, de majd, amikor elkezdesz cb-ni és olyan játékosok ellen játszol, akik pálya végéről (kis túlzással) hallják, hogy te mire mászol és pontosan betudnak mérni, majd elmegy a kedved a játéktól, hiszen nem egyenlő feltételek mellett megy a harc. A fix 250 fps meg teljesen természetes dolog. Persze 125-tel is lehet jól játszani.
Amúgy szerintem a hirtelen fps meg ingásaid vírusírtó miatt lehet vagy pedig a folyamatoknál lehet valami zavaró dolog. (velem legalábbis előfordult) és proci limit.
Ha szeretnél profi játékos lenni, akkor arra bizony költeni is kell. Tudom szar dolog, ha nincs rá pénz ezzel én is így voltam nagyon sokszor és sokáig, de ez olyan dolog, amit el kell fogadnod.
Próbálkozhatsz cb-vel persze, bajod nem lesz, de tapasztalaton kívül mást nem nyersz. Maximum párszor lesz sikerélményed és a közepestől erősebb ellenfelekkel sosem játszhatsz. (de persze ezek nem törvényszerű dolgok, csináld és játssz, élvezd aztán jutsz ameddig jutsz.)
A statokról meg annyit, hogy, amit pubon lősz azzal ne foglalkozz, sőt még, amit pcw-n lősz azzal sem a hajadra kenheted az egészet, mert a cb teljesen más. Tapasztalatból mondom.
A phvhun-nak meg nehogy megvegyétek az origijét mer tele van vírussal és cb-n 3x bannolták, nézzétek meg a logjátNa ennyi lenne és sok sikert.
-
Phvhun
őstag
válasz
b.bettina91 #10232 üzenetére
A skilled low, és igenis van értelme a drága cuccoknak, de mindenképp érdemes kikérni a profik véleményét ( mint pl én ), hogy miből mit vegyél.
Szerintem a tapasztalat és a hardveres körülmények 50:50%ban befolyásolják az eredményedet, és a játék közbeni élvezetet.
Mondom ezt kb 4 év codozás, plusz előtte 1-2 év q3 után.
Mondjuk most kb eljutottam arra a pontra, hogy már lecsúsztam a csúcsról, meguntam a játékot, élvezetet nem nyújt, az időt rabolja, ezért most be is fogom fejezni.
Esetleg ha nincs eredeti játékod, az enyém eladó ( cod2 ) .
Nagyképűség miatt nem beszólni nekem !
-
b.bettina91
csendes tag
válasz
milanovics #10231 üzenetére
Hát élvezni élvezem a játékot, azzal nincs baj. Még akkoris jól érzem magam, amikor éppen nem megy valami jól.
Egerem egy 3000 ft-os virágmintás miniegér van, füles gyanánt egy szintén 3000 ft-os noname headset, amikor épp nem az 5.1-en nyomom a játékot. De emg is vagyok elégedve ezzel a cuccal. Hülyeségnek tartom hogy ilyen olyan razor gamer egér kell a jó játékhoz, mert ha egyszer nekem ez áll kézre és ez a kényelmes, a megszokott, akkor nyilván ezzel vagyok a legjobb, és érzékenységet meg hasonlókat ezen is szépen testre lehet szabni hogy kényelmes legyen. A fülessel meg megintcsak megvagyok elégedve, nagyon szépen kiadja a hangokat, és a 3d hangzást is.
Sajna anyagiak miatt nem is engedhetném meg magamnak a drága gamer cuccokat, ettől függetlenül nyilván nem ítélem el azt aki azzal játszik, ki mit tart előnyösnek.
Mindenesetre a hozzászólásodat és hogy időt szakítottál rám, köszönöm. -
milanovics
tag
válasz
b.bettina91 #10230 üzenetére
Mindenki kezdi valahogy.
Olvastam hogy nem gondolkozol játék közben. Tulajdonképpen ha megtennéd biztosan javulna a játékod. Másrészt nem mind1 mennyire vagy "skilles"? A lényeg hogy jól szórakozz. Ha viszont komolyan (versenyszerűen) szeretnél játszani akkor ahhoz idő, türelem és sok-sok gyakorlás kell. És az sem mindegy ki ellen játszol jól. Szóval szerintem nem kell ennyire túllihegni a skill témát.
Gondolkozz és szerezz egy jó fülest + egeret ha nincs még.
Személy szerint én sosem lettem átlagosnál jobb játékos pedig annak idején sokat játszottam aktívan. Ennek ellenére nagyon élveztem
-
b.bettina91
csendes tag
ha már itt vagyok, lenne egy másik kérdésem is. sokszor hallom hogy ilyen skill olyan skill. tudom hogy van low, low+, med, med+ és high skill, ilyeneket szoktam hallani. nayjából azt is tudom mit takar ez. Az érdekelne hogyan dönthetem el hogy én melyik kategóriába tartozok?
kb másfél hónapja játszok, azelőtt régebben kiakasztottam a cod2-őt, a négyet és az mw2-t persze easyn, ezen kívül nem játszottam hasonló játékokkal soha. a kezdő statjaim kb 10/30, 20/40 és hasonlók voltak. Mostanában már szinte mindig pozitív a statom, átlagban mondjuk 40/20, 50/30 körül. a legjobb statjaim 77/41 és 72/30. godolkodni nem igen szoktam játék közben, inkább a megyek-lövök stratégia a jellemző, és simán berontok 5 ellenség közé egymagam, kilövök vagy lebasholok 1-et 2-őt 3-at mikor hogy, aztán kinyírnak, és utólag rájövök hogy talán egy nade jobb ötlet lett volna. a lövéseim általában találnak, persze van hogy nem elsőre, és nem sok a headshot. sajna ha van is, inkább csak véletlen, mert lövök és úgy sikerül...ezen tuti javítanom kéne csak nem tudom hogy. a közlekedésemben illetve támadáskor használom és időnként kombinálom a gyorsfutást, guggolást és ugrást, illetve próbálok cikkcakkban közlekedni hogy nehezebben találjanak el. a hasalás nem igen jön be, az túl lassan megy ezért nem is igen használom az ilyen lehasalok-rádugrok kombinációkat mert sosem mennek. a gránátokat jó sok rátartás után szoktam eldobálni, de ígyis csak mondjuk 10-ből 5 talál, mert sokszor totál random sikerül elhajítani és nem célzottan. tudom hogy van még mit javítani, főleg stratégia terén, biztos kevesebbet halnék ha átgondoltabb lennék.
az érdekelne hogy szerintetek akkor én skill szempontjából melyik kategóriába tartozok? mert szerintem sajna a lowba...de ez lehet az önbizalomhiányom jele is, ezért kérdezlek titeket, hozzáértőket. illetve érdekelne, hgoy szerintetek ennyi játék után ez jó eredmény-e, vagy másfél hónap alatt már többet kellett volna fejlődnöm? lehetek én valaha is high skill kategória, illetve pro? vagy inkább a süllyesztő? illetve adhatnátok tippeket hogy min lenne érdemes javítanom, mik azok a "fogások" amiket alkalmaznom kéne hogy jobb legyek esetleg.
nyugi bírom a kritikát, szóval csak őszintén.
az xfirém kill3r911017 ha gondoljátok ott meg lehet nézni a statjaimat screenshoton kb 2 hétre visszamenőleg, mert az előző xfirémet feltörték, szóval ez új.
a véleményeket előre is köszönöm. üdv.
-
b.bettina91
csendes tag
válasz
RootRulez #10227 üzenetére
hát nem az igazi. 250-es maxfps-nél 170-180-on ugrál folyamatosan, de kb félpercenként egy pillanatra leesik 10 köré. és ez a leesés zavar..mert ha ezek nem lennének, akkor 125-ön szépen akadna szerintem. azt mi okozhatja hgoy időnként annyira leesik? és csak úgy spontán...nincs épp bombázó vagy füst, csak úgy leesik.
-
-
RootRulez
félisten
válasz
b.bettina91 #10226 üzenetére
anti aliasing-et vedd offra.
texture settingsben meg közepesre a dolgokat. -
b.bettina91
csendes tag
Hali. Nekem az fps-emmel vannak gondjaim.
a gépem:
intel p4 3 gb proci
nvidia 7300gt 256 mb ddr3
4x 512 mb ram (tök egyforma mind a négy)
windows xp sp 3
17" LCD monitora játék beállításai: (angol játék szal csak angolul tom leírni, kivéve amit tudok hogy mi)
felbontás: 1280x1024
képfrissítési ráta: 60Hz
aspect ratio: auto
texture filtering: bilinear
anti aliasing: 2x
renderelési mód vagy mi: directx 7
sync every frame: no
optimize for sli: no
soften smoke edges: offtexture quality: normal
texture resolution: normal
normal map resolution: normal
specture map resolution: normalA max fps 125...átlagban akad is, de pár másodpercenként meginog, és leesik 70-90-re, illetve ha sikerül belerohannom egy nagyobb bombázásba, mint például ahol ég is minden, akkor kb 10-20- ra leesik. Pedig azt hallottam hogy ilyen configon ilyen beállításokkal a 250 fps-nek is akadni kéne, de a 125-nek mindenképp állandónak kellene lennie. javítsatok ki ha tévedek.
Mégis mit állíthatnék át, vagy mit tehetnék, hgoy legalább a 125 meglegyen állandóan? persze ha jobb lenne sem lenne baj, mert manapság a 125 már elég szánalmasnak számít.
Sajna a gépre nem tudok költeni egy fityinget sem, mert 19 vok, meló nincs, a szülők meg nem valami jól állnak anyagilag.
a textúra beállításokat ha lentebb veszem normálról, nagyon csúnya a játék, ez vonatkozik a felbontásra is... 1024x768-ban szörnyű. op rendszerben is 1280x1024 van állítva ha ez számít. de ha más mód nincs hozzányúlok ezekhez a beállításokkhoz is,csak javasoljatok valamit, mert szerintem ez nem normális teljesítmény.
a válaszokat előre is köszönöm, és bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett a dolog, csak gondoltam ha mindent leírok könnyebb válaszolni. Üdv.
-
Phvhun
őstag
Eladó eredeti cod2-m.
Cb-n regelve volt, de nem nagyon kezdtem vele semmit.
Sehonnan nem vagyok bannolva, nem volt soha semmi gond, stb.. -
cashback
őstag
Ahola nép.
Látom még most is nyomjátok keményen.
Én meg nem.Nah de már sírok a röhögéstől és csak az elmúlt 20bejegyzét néztem végig.
sakto... szerintem valami véres és futós módot szedjél le, az a biztos.
bubo11... driver probléma, mint ahogy azt Mr Potter is felvázolta előttem
emre... ablakban való futtatás? kemény dió... Google? [link] -
emre
veterán
figyu fingom sincs mit akarsz azzal a vérrel meg futással, de ha mod kell itt megtalálod
-
emre
veterán
Üdv!
Ablakban hogy tudom futtatni a játékot?
Már próbálkozok egy ideje de semmi nem jön össze -
bubo11
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam felrakom a cod2-t nosztalgiázásból. Kb másfél éve hagytam abba, akkor még XP-n játszottam. Most felraktam ismét a gémet + 1.3 patch+PB, ahogy azt kell mindent.
Windows 7-em van 32-es.
Betölt az adott pálya, de már térfél és fegyó választásnál sincs semmilyen kép.
Az iránytűt megjeleníti, de semmi mást. Egy nagy feketeség van a képernyőn.(ugyanúgy hallom, ahogy lövöldözök, dobom a granyót,de nincs semmilyen kép)
Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni, nagyon szeretnék már ismét codozni
(esetleg az integráltat akarja használni, miközben ott a 9600-asom és maga a vindóz azt használja? nincs ötletem)Ezért kérném a segítségeteket. Előre is köszi.
-
sakto
őstag
Sziasztok
Milyen modot kell letöltenem hogy a szeromon legyen vér és futás mod ?? -
Motaba78
addikt
sziasztok
kérdésem lenne, ezt a játékot a korára való tekintettel nyomjátok még neten, illetve lehet találni jó szervereket hozzá ?
-
-
erikke17
őstag
Őőő nem értem mi ez amire gondolsz. Ja szánalmas a magyar pub játszok pl 1st zom egy kis fun mp_7thpark Springfield fal mellet lövök fényerő maxon direkt lövök mellette mert tudom hogy zombik ott mennek meg lehet lábakat látni e én WH-zok a lényeg hogy fél perc múlva meg el vitte jdk.exe-val a PB azt aki dumált nekem -.-
-
Ice!?
őstag
szánalmas ez a magyar pub.
előbb le akartam vezetni picit.. nagyjából adta, erre vmi faszparaszt átírta a nevét ice :dddddddddddddddddddd-ra, és onolta a bindesvéhát.erikke17: ase.. ugyan úgy van console felület. fél perc kb egy ban.
-
erikke17
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest