Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
őstag
válasz Intruder2k5 #23894 üzenetére
Értem, hogy nem látod, hogy törölve lettek volna, de akkor valahol az adatbázisokban történt valami, ami mást is érinthet most vagy máskor.
Nem voltam felkészülve arra, hogy naponta lementsem a képernyőket a hozzászólások számával, viszont azt gondolom, hogy központilag készülnek mentések.
278 közösségi hozzászólás 0.25-ös szorzóval 69 szakmai hozzászólásnak felelt meg, a 271 (előbb tévedésből 272-t írtam) csak 67-nek. A lényeg, hogy súlyozva 3961 hozzászólásom volt, vagyis 39 kellett volna a következő ranghoz, majd hirtelen most 50-nel több kell. Ezt nehéz elnézni, mert elég feltűnő.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
csendes
őstag
válasz Intruder2k5 #23894 üzenetére
Meglettek az elveszett hozzászólások, pontosan nem tudom, hogy melyik napon kerültek vissza. Ahogy ebben a témában szó volt róla, át lettek lett helyezve szakmai hozzászólások a közösségi hozzászólások közé, de legalább már megvannak.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- NASCAR
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest