Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyík.Eddi
csendes tag
válasz
senkihazi66
üzenetére
Nekem evvel a mentéssel volt már gondom, nálam akkor írta felül a másik karit amikor átírtam a nevét.
2 különböző karakter de egy névvel az egyikkel mentesz felülírja a másikat, nálam így szált el egy hunter. -
Gyík.Eddi
csendes tag
válasz
senkihazi66
üzenetére
Nekem ez úgy lett jó hogy a régi típusú gránátokat lecseréltem az újra amit az automatában vettem, és üresre dobáltam a gránát tárhelyét és az automatából feltöltöttem és így elvileg nekem jó volt.
-
Gyík.Eddi
csendes tag
Köszi a gyors választ

Az a táblázat nagyon bejött.
A gyöngyháznál azt olvastam de azért kösz, igazából játékosok véleménye érdekelne hogy talált-e már valaki ilyet. -
Gyík.Eddi
csendes tag
Sziasztok még új vagyok

Az a kérdésem lenne hogy van az a menü a játékban amikor a karakter adatok vannak, és lehet látni hogy a fegyverek használata hányas szintű.Van akinek megvan már a maximum? ha jól tippelek az az 50.
Nekem 32-s a sniper és 42-s Hunter vagyok, fő célom hogy az meglegyen.
Ha valakinek megvan megtudná mondani milyen bónuszokat(mekkora sebzést ....stb.) add.Másik kérdés nem ma kezdtem de még mindig nem tiszta minden, pl láttam a wikin hogy van gyöngyház színű fegyver ez nagyon elkezdet érdekelni és azzon leszek hogy legyen nekem is egy ilyen
, és hogy van-e valakinek olyan, vagy az hol esik inkább vagy valami infó erről a fegyver típusról.
Bárki bármit tudd azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és persze a pt2 vége.