Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Nem rég kezdtem a játékot. Lehet majd lesz pár kérdésem nézzétek el, hogy kezdő vagyok Szép napot mindenkinek!
-
Atish19
őstag
Valahol olvastam egy updateről. Tudja valaki esetleg, hogy mikor lesz esedékes?
-
Atish19
őstag
Én is a tanácsotokat kérném.
Jelenleg van 1db zöld guardianom 8% Resource
1db Piros Masterpiece Troop damage 28%
2db Lila idol mindegyik 7% gbe
1db Piros guardian 10% troop health
Most pedig elkészült egy piros 9% troop damages guardianom. Szerintetek cseréljem valamelyikre vagy törjem össze? -
Atish19
őstag
Melyik védelmet érdemes fejleszteni először? A támadóerőm már elég jelentős a szintemhez képest és zavar, hogy minden este 2-3 kiskínai lealáz és benyúlja a nyersanyagom
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
válasz KillHates #2668 üzenetére
28 vagyok most. Az a gond, hogy semmi nyersanyagot nem bírok felhalmozni, mert valami kicsi sárga tuti benyúlja. A sculptorhoz meg már 320000 fa kell a hajóhoz meg már 3500000. Természetesen minden HQ fejlesztés után az első a vault, de az a baj ezek NEM! alszanak most 3-al is veszekedem resource basekért. Elfoglalom biztos, hogy 20percen belül újra az övé azért a boom cannonon fullra húzom legalább az had védjen
-
Atish19
őstag
Köszi a válaszokat akkor nem próbálkozom
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Aktív tagokat keresünk 25 fős klánba. Jelenleg 20an vagyunk. Az elvárások csupán heti 20 intel. 200 victory point és operation részvétel.
Klán neve: HUN
Task Tag: #Q9P90PY[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
válasz torreador22 #2717 üzenetére
Woodot kidobnám. A többi szerintem maradhat. A 34%GBE most nagyon jól jönne folyton csak res. rewardot ad masterpieceből
-
Atish19
őstag
válasz torreador22 #2729 üzenetére
Youtubeon nézz videókat. Sokat lehet belőle tanulni. Bentimm1-nek van jó pár warrioros videója érdemes megnézni őket én sok fogást onnan lestem el.
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Aktív tagokat keresünk 25 fős klánba. Jelenleg 20an vagyunk. Az elvárások csupán heti 20 intel. 200 victory point és operation részvétel.
Klán neve: HUN
Task Tag: #Q9P90PY
Bármilyen információért nyugodtan írhattok itt privátban. -
Atish19
őstag
Sziasztok! Akad még pár hely! Nincsenek nagy elvárásaink. Csupán vegyél részt az op-n és hozz heti legalább 20 intelt
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Inaktivitás miatt sajnos meg kellet válnunk pár tagtól így újra akad pár szabad hely
A követelmények továbbra sem változtak. Csupán heti 20 intel, OP részvétel. A családias jó hangulat már adott Bármi egyéb kérdés lenne elértek akár itt is privátban További Victory pointban és Intelben gazdag szép napot mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
válasz turikoczka #2765 üzenetére
Hacksaw ment. De már kiléptem a sok inaktív miatt Bekerültem egy jóval erősebb klánba. Itt foxtrot megy stabilan.
-
Atish19
őstag
Konkrét összefoglalót nem találtam. Fórumon csemegézgettem ki amit tudtam. De szerintem ezzel az updatel fel fog borulni a balance. Csomó plussz védelem, de a támadásokat nem igazán erősítik. Szóval részemről már nem várom.
Ateszpapa: Jövőhéten elvileg változhat updatenél a matchmaking. Talán akkor javul a helyzet szerintem várd ki.[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
Warrior rush és az only zooka ezután halott stratégia lesz. Szerintem nem gondolták ezt át rendesen. Pedig fejlődni ezekkel lehet legjobban. Én legalábbis ezekre álltam rá. Hogy őszinte legyek azon gondolkodom mivel fogok ezután fejlődni szerintem állhatok át heavy zookára. 18-as hq meg lesz jövőhéten ha minden jól megy akkor rápróbálok esetleg a scorcher+tank kombóra.
-
Atish19
őstag
válasz torreador22 #2810 üzenetére
Tudsz építeni prototype weapon-t illetve lesz hammerman evented.
-
Atish19
őstag
válasz Dragster72 #2840 üzenetére
Én még most is warrizok. Hozzáteszem sikeresen és nem riadok vissza a shieldesektől sem lvl47 vagyok 670vp-vel ami szerintem annyira nem sz*r most lett meg a 8. hajóm ami ugyan még csak 13, de így már stabilan tudom ütni terror 7-et
-
Atish19
őstag
Mennyi PSC-d van? Nekem 1db 66-os Master. Napi szinten boostolom térképtakarításhoz, de update óta a napi 4-5 helyett örülök ha 1 cry-t kapok. Ezzel éppen hogy tudom fedezni a napi 7 boostomat. Sajnos gyorsabban fogy, mint ahogy pótolni tudom, így nemsokára szűkös idők fognak rámköszönteni Viszont elértem a 701-es vp határt így már 7 shardot kapok minden nap ami talán kihúz a szarból
-
Atish19
őstag
Lvl 48 vagyok 18-as warrival és 20-as Landingokkal 750+ vp-nél és boost nélkül esélytelen takarítani, mert itt már 10ből 9 ember shieldes. Bár ez ugye az update óta fennálló dolog. 650 körül még vígan takarítgattam boost nélkül is, de op miatt akkor is gyakorta boostoltam. El kell kezdenem húzni a korcs-tank kombót, mert a tf társaim unboosted simán letakarítják a térképet így 900-1000 vp szinten rengetek púdert megspórolhatnék csak hát csak a korcsot felhúzni lvl8ra több, mint 1 hónap szóval ez attól is függ, hogy milyen troopokat használsz leginkább.
-
-
Atish19
őstag
válasz andrew01 #3012 üzenetére
Simán eltudnék képzelni egy rendszert ami vp szint szerint skálázza az esélyt a sculptornál. Ezt úgy gondolom, hogy minél magasabb a vp szinted annál nagyobb esélyed van rá, hogy jobb szobrokat kapj. Skálázódhatna mondjuk a vp reward szintekkel együtt. Ráadásul ez adna még egy kis motivációt az embereknek, hogy növeljék a vp-t.
-
Atish19
őstag
Mi is keresünk 1 aktív tagot 10 fős Taskba. Tinder és néha Foxtrot van terítéken. Az eddigi legjobb helyezésünk top 76. Az elvárások:
-Heti 70-80 intel minimum
-Aktivitás és note szerinti támadás minden OP-n
-Támadó szellem (csak piros és lila szobrok)
Cél: Top50
Task Force tag: #2ULJY9VJ -
Atish19
őstag
Nem hülyeség!
Ui.: Ti nem érzitek úgy, mintha kevesebb crystalt osztana a gép? Mióta berakták ez kutyánmajomrákot a napi 4-5 cry (boostolt psc-vel) helyett már akkor is örülök ha 1 db villan. Kicsit bosszantó, mert vészesen fogy a púder. Úgy tudtam stabilan tartani 140 körül a darabszámot napi 9 boostal, de most veszettül fogyok és ma már 100 alá fogok kerülni -
Atish19
őstag
Akkor van igazán értelme ha napi 1x takarítasz kb ugyan abban az időpontban. Addigra sok takarítani való összegyűlik és PSC boostal takarítod le őket. Volt, hogy t6 3 cry-t adott meg volt már, hogy t1 is 2 cry-vel indított. Nyilván ezek szélsőséges esetek, de például ezzel a taktikával a napi 9 boostom biztosítva van és 100 körül stagnál a púderem.
Szerk.: Az én PSC szobrom csak 69%, de pl haveromé 75 és neki már igaz lassan, de stagnálás helyett gyarapszik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest