Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orvil
tag
válasz dragonfx #18375 üzenetére
pont annyi a sulya papiron. persze a v8-al is lehet trukkozni, uj map, stb, de az max es sajna tenyleg max 30-40 LE meg kb ennyivel tobb NM. aztan jon a compressor, ami mar dob par 100 lovat, de az marha draga buli, ugy a kocsi fele ara kb ha minosegi a cucc es jo helyen rakatod be (ezert van csak uj map es nem full comp nekem ).
-
orvil
tag
válasz Gebriel #18382 üzenetére
coupe-ba szerintem tiszta sor az evi 30k, hova a csába menne vele valaki tobbet, cegesbe pedig ritka. havi 2500km azert mar nem keves privatba.
aztan lehet hogy kicsit feljebb van, ugy 250 korul de 200 feletti kocsiktol megijednek, igy gyorsan lepattan a jelzes erteku 200 ala picivel -
orvil
tag
válasz moszka #18418 üzenetére
a hangsuly azon van, hogy 15 eves kocsit nem fog senki karbantartani, majd hulye lesz kinti szervizkoltsegek mellett. az uj kocsival semmi gond, ergo 15 eves kocsit megint csak attol fogsz megvenni, akinek annyi penze van hogy gyalog hazamenjen ...
csak egy pelda:
spanom mk4 GTD-je pont 10 eves, ujan vette 0km-el. full-full a kocsi, sportulestol elkezdve minen lehetseges gyari extra. 170ezer merfold benne, februarban muszaki.
hibak:
- szelvedon hajszalrepedes
- vezermuszij csere (vizpumpas buli)
- fekpofak elol-hatul cseresek
masik spanom szervizeben protekcioval ramondtak par100 fontot, ez meg inkabb el fogja adni, de nem kolt ra.
szoval par100 fontot zsidrak kolteni, inkabb vesz ujat 20onX ezerert .... na ilyen a kulfoldi gondolkozas.a fenti urnak aki 7kiloert akar bmw-t venni: csodak nincsenek, ennyiert nem fogsz megbizhato kocsit talalni az altalad kivant parameterekkel, ha megis talalsz valamit es minden sz@r pont nalad jon elo (Murphy torvenye) akkor megint csak 1 arc leszel, aki fikazza majd a markat.
-
orvil
tag
válasz Mr.Csizmás #18420 üzenetére
az a kocsi sosem jut el a hirdetesig, mar aznap 10en varnak ra, ez tapasztalat
-
orvil
tag
válasz Mr.Csizmás #18422 üzenetére
ehhez nem art sok embert ismerni es a kp sem sértés
-
orvil
tag
válasz Mr.Csizmás #18424 üzenetére
nagy hiba! lángos a fejre, es ugrott a penzed. nezni ures zsebbel kell menni, max kis "foglaloval", a teljes osszes soha ne legyen nalad, vagy legyetek min 3-an.
-
orvil
tag
válasz Mr.Csizmás #18429 üzenetére
eloszor azt erdemes megnezni, nincs-e valami sár a kocsin, azt nemetben nemtom hol lehet, otthon az okmanyirodaban megmondjak, mert hiaba van adasvetelid es fizetted ki, ugrik a kocsi vagy fizethetsz meg tobbet. hirtelen nem ugrik be, mi is a pontos neve ennek a jateknak, mikor a torzskonyv a tulajnal van de van valami sár a kocsin, ki tudja mi a neve ennek, a belugyes adatbazisban is bennevan ha jol emlekszem ....
-
orvil
tag
válasz Mr.Csizmás #18431 üzenetére
a biztosito nem all szoba veled amig nem a tied a kocsi, max ajanlatot kapsz toluk de infot nem, erre vannak jo kis sms-szolgaltatasok 3euro es megmondja hanyadik tulaj, mi az eredeti szin, meg rengeteg info, de nem erre gondoltam, hanem hogy van e a kocsin valamilyen "terheles" rajta.
-
orvil
tag
válasz Mr.Csizmás #18433 üzenetére
hiaba csak egy kamu totalcar kerdes meg par forum hozzaszolas de tanulsagos.
5000 euro az 5000 euro, meg 50 euro is penz hiaba 25 eves a kocsi ha ennyibe kerul akkor ennyi.
pl otthon havertol kolcsonkersz 500ezret es a kozjegyonel lepapirozzatok, hogy a kocsi a fedezet, gondolom ez sem a forgalmiban, sem a BM-nel nem kerul be a nyilvantartasba. aztan neked kell a penz, eladod a kocsit es lelepsz, az uj vevo pedig kifizette a kocsit, de hoppa, tartozas van rajta, most mi lesz? neki papirja van arrol, hogy ....
nem az a lenyeg hany eves a kocsi, hanem hogy full vadidegen embertol fogod megvenni, akit eletedben nem lattal, eloadhatja neked a meset es mivel nem lattad soha igy jo esellyel megeszed.
ugy latom benned az a kep dereng, hogy majd valami 60 eves oreg bacsi kitolja a kocsit a garazsbol amiben van 100ezer km es ujan vette meg 85-ben. igen, vannak ilyenek is 1 evben 1x, nem te fogod megvenni, hidd el foleg nem 5ezer euroert.
hiredetesben leirtak 80%-ban nem felelnek meg a valosagnak, a tulaj el akarja adni, es mindent megtesz ennek erdekeben, ez tiszta sor, fenyezi a kocsijat, elhallgat dolgokat, stb ...
mikor majd a kezdben lesz 5ezer euro szerintem el fogsz azon gondolkozni hogy:
- honapokat (esetleg eveket) guriztem meg sporoltam ezert a penzert most meg vegyek erte egy olyan 25 eves kocsit, aminek bizonytalan az eloelete, nem latok bele a motorjaba meg ugy egyatalan biztosan kolteni kell ra meg vagy sok100 esetleg 1000 ojrót, biztosan kell ez nekem?
- ha gond van hova futok, van szerelom? a helyi szerviz oradija 70euro/ora, vajon atb@sznak? (igen, at fognak nem kicsit mert ebbol elnek)tudom, tudom, elhivatottsag, meg minden, de eloszor legyen a kezedben a penz plusz meg legyen a szamlan mellette hogy ne gatyasodj le kozvetlen a kocsi vasarlasa utan, ez a nehezebb feladat, majd a kocsivetel sem lesz konnyu.
mellesleg egyik kocsinak sem tesz jot, ha garazsban all, az autonak az a jo, ha hasznaljak, persze esszel.
bocs ha negativ szinben tunik fel a tema, de meg van mit tanulnod, es inkabb itt olvasgasd meg probald elkepzelni, mint elesben ...
-
orvil
tag
sms nincs, csak webes, de marha draga (gondolom sokat ker a BM)
probaltam csinalni de diszkreten tudtomra adtak hogy nem kellene, pedig az egyik rokonom eleg magasan ul de meg igy sem. gondolom valakinek mar van ra terve es kozelebb ul a tuzhoz. ott bukik a buli, hogy BM adatbazist kell lekerdezni ... meg az ado .... a befolyo osszeg fele elmenne adoba, aztan meg fizetni valami allami szervnek a lekerdezesek utan, serverek, serverterem, stb, es mire megterulne pont ramnyitnanak a jobb kapcsolatokkal rendelkezok ... jo pelda a netrisk, nincs vetelytars, a srac MO egyik leggazdagabb embere, lehetetlen ranyitni ugy igazibol.
sajna ittkint kismillio sms oldal van, kb vagy 50, itt mar eselytelen ....
£1.5 - ert kapsz 1 sms-t amiben benne van hanyadik tulaj, milyen biztosito kategoria (abbol derul ki hogy torott, kistorott, fullosan vege, stb), eredeti szin, meg csomo hasznos dolog apropenzzert, de itt van is piac, veszik az autokat rendesen, en is vagy 40-et kuldtem mikor kocsitvettem ....[ Szerkesztve ]
-
orvil
tag
meg is van, webes:
"Amennyiben társaságunktól megrendeli az online származásigazolási szolgáltatást 2,900 Ft + áfa díj ellenében, úgy a gépjármű eredetiség vizsgálatát megelőzően információt kaphat a gépjárműről."
occso
"Mindezt 2.900,- Ft / gépjármű áron, pár munkanapos határidővel tudja Önnek biztosítani. Írásos igazolást adunk Önnek arról, hogy a gépjármű okmányaiban szereplő adatok megegyeznek a gépjármű származási helyének gépjármű nyilvántartási adataival, a gépjármű elidegenítési tilalom vagy körözés alatt áll-e."
es gyors
valszeg van emberuk az okmanyirodaban azert ilyen olcso
[ Szerkesztve ]
-
orvil
tag
tegnap este edzes utan ablakok lent, szaguldozok a varosbol kifele palyara erre a korforgo elott valami iszonyat hangos turbulefujas es a brutal durrogas lassitasnal, egy fenycsik elszaguld mellettem .... ugy 70el mentem a korforgoban, szoval kepzelhetitek a masik sebesseget, el sem hittem ...
na, irany utana, nezzuk mi az ... masik nagy korforgo vegen lampa, mitsu evo nemtomhany kek, nagy szarny ,bukocso ... nem az a hulyegyerek tuning, es nagyon morcos hang ...
sikerult beallnom pont a vonalhoz o pedig beszorult egy masik kocsi moge, nalam az elony. korforgo vegen visszaforditos kanyar, ott max 40 aztan ami a csovon kifer, kb 160ra eleg hamar aztan hallom a hangot ....
viiiiiiiiiiii - csatt - viiiiiiiiiii - csat - viiiiiiiiiiiiii - csatt, fenycsik eldurrant mellettem de nem kevessel nyomott le, mintha alltam volna ....
utana megint nagy korforgo, abba is olyan sebesseggel belecsapodott mar nekem fajt. kipu langolt minden valtasnal es gurgulazott mikor fekezett .... 700LE .... azzal a hanggal a fejemben aludtam el, ocsem .... :-D -
orvil
tag
válasz Casanova* #18487 üzenetére
az, hogy irkalod hogy ez a modell szar mert gyenge, az a modell szar, mert xy, meg ez meg az. altalaban akkor illik tanacsot adni (foleg kezdonek) ha van mogotte par ev tapasztalat, sajat kocsival nem a haveromeval!!!!!
belinkeltel itt egy 2 millas csodat, amire a legy sem mer raszarni, de az elso fekvorendornel leszakad minden, es folyamatos szervizt igenyel. nem ugy van, hogy a sracnak meg jogsija sincs, es nemetben akar kocsit venni?innen mar csizmasnak is szol: lehet elsonek nem egy kikent/kifent vagy a masik veglet a veteran kocsit kellene megvenni, hanem valami szemetet, amivel megtanulsz vezetni es lesz bonuszod a biztositonal mint 1 ev, majd mikor kiismered magad (talalsz szerelot, szivsz a kocsival, gumit veszel, papirozod, megkarcoljak) akkor majd lesz egy realis alapod megitelni, melyik bmw kell neked, mi lesz az a keret amit havonta kocsira akarsz szanni, stb.
persze mindenki kicsit almodozik, szep, stilusos regi bombi, valaki ///M-ben almodozik (pl en), de mivel mindannyiunknak volt mar valos tapasztalata kocsikkal, kereses, vasarlas, karbantartas, szerviz, muszaki, biztosito, neadjisten kar-ugyintezes, igy mar nagyjabol tudjuk meddig er a takaro mind loerok mint a penztarca szempontjabol. nekem mar volt par kocsim az eletben, jo is, rossz is, es majd minden bmw modellt vezettem rovidebb/hosszabb tavon, es pont ezert tudom meddig er a takaro, mi az a kocsi, amit tenyleg fent tudok tartani es a VALOS igenyeknek megfelel. eloszor lodd be, mire kell a kocsi, majd utana vedd meg.
ha mutogatni akarod magad, akkor a lehetosegek tarhaza vegtelen, lehet szep kocsit faragni mindenbol, lehet 2 millaert minden semmirevalo sz@rt belerakni, ami max a versenypalyan vagy hangnyomas mero versenyen kell, de ha kozlekedni kell a kocsi, akkor erdemes atgondolni parszor ... veteran ugyanez, szivas/szivas hatan, inkabb hozzertoknek/vastagonak/rutinosabbaknak ajanlott, nem kezdesnek. persze vannak kivetelek, minden penztarca es elhivatottsag kerdese, de a kezdeti lelkesedes hamar elfogy, a kocsi pedig elhervad a garazsban/parkoloban amig te buszozol. -
orvil
tag
válasz Mr.Csizmás #18490 üzenetére
pontosan. vegyel valami olcso es nagyjabol megbizhato kocsit, amit nem sajnalsz:
- ha koccolnak
- megkarcolnak
- lenthagyni a parkoloban
- nezni elhervadniaztan lesz vele rutinod, nem akarod minden nap kiporszivozni es kipolirozni, igaslo verzio ... rutinszerzesnek. idovel lesz vele gond is, szij nyuszit, gumi leereszt, stb, aztan abban is lesz rutinod, hogy a mindennapi apro csepro kocsis dolgokat hogy kezelj le, nem kell egybol treler, mert ott mered hagyni valahol ejszakara, max az ablakot verik be, stb .. erted.
aztan mikor osszejon a penz, mar jol es magabiztosan vezetsz, nem riadsz meg egy kerekcseretol pl, van szerlo eg tudod hogy hova kell nezni, na az lesz a pillanat, mikor elmesz bmw-t venni, es tudni fogod, hogy neked kell e az automata/manual 5 meteres sedan/kissebb 3-as, kell e a sportules meg a hulyegyerek felni ... es ezzel a tapasztalatoddal sok idegeskedest es penzt sporolsz meg magadnak, nem masnak.
szerintem itt a forumon a sracok 90%-a ilyen rutinnal hozta ossze eddig, persze vannak kivetelek, mikor egybol beulhetunk az 5osbe mert apu kinovi, vagy beleugrunk valamibe aztan meg 5 evig siras mert ketyeg a hitel, de az szerencsere ritka.
szivvel kell kocsit vennni, az igaz, de inkabb esszel :-D
-
-
orvil
tag
válasz Casanova* #18494 üzenetére
"mit számít az,hogy milyen kocsijaim voltak. bmw fan fórumokat olvasgatom."
igaz, nem szoltam, ez mar feler a ketkezi, valos tapasztalattal a fotelbol.
"csizmás kandúrnak van pénze"
ezt vajon mibol vetted le? nekem meg nem jott at, csak az, ha lesz jo melo akkor lesz penz, mellesleg nem ram tartozik, kinek mennyi van (nincs) a zsebeben.
mihez hasonlitva gyenge az a kocsi? 100 lo es 1200kg-s kasztni nalam nem gyenge kicsit sem. nezz korul az utcan, milyen kocsik futkaroznak. benzin az kb 100 lo es a kasztni is hasonlo sulyu. de ok persze nem az M3-as teljesitmenyehez hasonlitjak a kocsijukat es nem is az 1 liter benzinen kattognak, mondanam ujra, valos tapasztalat alapjan irj, nem a forumon olvasottakbol mert eleg hulyen jon ki.
-
orvil
tag
válasz Casanova* #18498 üzenetére
ok, majd megkerdezek par bmw fant, mit olvastak a neten es annak alapjan dontok.
most eppen (megint) gumivasarlas elott allok, megkerdezek majd par embert a neten, mint ajanlanak. igaz, ok mashol laknak, teljesen mas stilusban vezetnek, teljesen mas utakon vezetnek es a tapadas nem erdekli oket, biztosan meg tudjak mondani, milyen gumira van szuksegem (vagy a neten utananeznek).
"kívül-belül csillogjon,plus M-es cuccok. gyári kerék csere alufelnire,gyári futómű csere sportfutóműre,stb."
ez mellesleg miert jo ez kezdo vezetonek? miert kell valakinek lecserelni a futomuvet sportfutomure? itt megint elakadtam. a sportkormany miert jo? az M-es cuccok dobnak valamit teljesitmenyben?
[ Szerkesztve ]
-
orvil
tag
válasz Casanova* #18500 üzenetére
latom menthetetlen vagy, de azert meg ezt megsugom, ha nem magad epited a kocsit, hanem mastol veszed igy megepitve akkor 99%-ban besz@psz, ez teny,nem a neten olvastam. eleve el sem lehet oket adni annyiba van, akkor megy le az aruk, ha pl valto/motorcsere elott allnak (te nem fogod megtudni, csak mikor nalad kotlik meg). irhatnam hany ilyet lattam, de felesleges.
igazibol akkor tudnad meg, milyen munkaval jar a kocsiepites (neha meg a sima fenttartas is) mikor bennevagy, es te nelkulozol, hogy meg tudd venni az xy futomuvet, mas kocsijaval el lehet peldalozni, sosem fogod megtudni, mi van mogotte.
-
orvil
tag
válasz Casanova* #18501 üzenetére
ezt ne legyszi, vagy ne nekem, en tudom, mi az a sportfutomu, es azt is, hova valo.
hogy a gyari sokat ne birna ki az csak karbantartas kerdese, mellesleg a 31x nem az a kocsi, amibe neked vagy barkinek is sportfutomu kellene vagy specko diffi, ezek jol hangzo extrak a tesco parkolos dragontuning talalkozonal, a hetkoznapokban pedig csak problemat jelentenek.
benne is van a neveben, sport. az ingazas az gyalogosan az mar sport, de ingazas kocsival az meg nem az.a sportkormany jelentosege meg mindig kerdeses, miert jo a sportkormany?
azt tudom, miert nem jo, de miert jo? -
orvil
tag
válasz whitezo88 #18503 üzenetére
ja, az apost mar emlitetted regebben, de ok szeretnek "segiteni", az enyem is ilyen, de o a sikeresebb (gazdag) fajta, ezert mindenben szeret "tanacsokat" adni, en inkabb maradok "fuggetlen" igy a tanacsok itt be itt ki ...
olaj az gane dolog, nalam 525ben a gumi tomites faradt el a szurohaz aljan, olyan volt, mint a ropi, folyamat eresztette az olajat ra a talcara, es mivel nem naponta ellenoriztem (mert minek) igy csak szerencsen mulott hogy eszrevettem, esett es par csepp olaj ami a talcan lecsoppent kimosodott a vizzel, az persze egybol felfekudt a vizre es ugy tunt mintha omlene az olaj, vicces latvany volt .... aztan jottek a fotengely szimeringek, az mar mocskosabb dolog volt .... sajna ez ilyen, nem 2 eves a kocsi
sokat kell nezni a kocsit hogy tudd, hogy hova erdemes nezni, ez a rutin, amig nincs meg addig meg szerencse, ezek utan rutinosabban nezelodtem szivargas utan, mondanom sem kell,hogy a hatso fotengely szimering eresztett, azt pedig nem sok eselyed van lecsekkolni csak ugy, mert miert is ne?
-
orvil
tag
-
orvil
tag
válasz whitezo88 #18509 üzenetére
jah, en is, ha mar pici zaj van valahonnan akkor addig le nem allok, amig ki nem derul es pont nincs teve a vegere.
premium utcai benzin temat nem szoktam feszegetni, de most bogarat ultettel a fulembe, lehet kiprobalom a poen kedveert, bar lehet majd a placebo miatt is erezni fogok javulast, neha csak ugy egyik pillanatrol a masikra ugy erzem, mintha jobbna menne/rosszabbul menne a kocsi, mint tegnap, es nagyjabol UA kuton tankolok, na par napon belul kiderultisztito kepesseg nem lenne rossza, foleg ha eljutna a hidrotokehalakig (persze nem fog amig nem figyelnek tepsiben) mert azok reggel csunyan zorognek reggel ugy fel percig, lehet az uj olaj az oka (100%), nem lesz hosszu eletu ugy latom.
casanova:
oszinten?
neked biztos jobban megeri a virtualis autovasarlas sikjan, nekem mint foldi halando aki ebben a valosagban el, es nem a trend hatarozza meg az igenyeit, szoval nekem lehet eleg lenne az a gyenge, lomha 100 lo kozlekedni, aztan majd kesobb kiderul, kell e tobb, aztan ha neadjisten szetszalad a menes akkor a 100 lo is tud csunya dolgot csinalni.
poton 1.2 milla, mi az, mindenki zsebeben ott lapul 1.2 milla, veszunk belole valami csilli-villi kocsit, aztan jo lesz 10 evig. vagy nem? nemhany lovas a jelenlegi kocsid, azert azt meg oszd meg legyszi, kivancsi vagyok mihez kepest gyenge a 100LE/1250KG arany.
-
orvil
tag
válasz Casanova* #18512 üzenetére
100 lo csak az ilyen fotelhuszaroknak nem eleg, akik virtualis bmw tulajdonosok mar evek ota, aztan meg kocsijuk sincs, errol ennyit. nekem feleslegesen irkalod a hulyesegeidet, netrol olvasott meg valahonnan hallott fel-informaciokat csak kirohogteted magad.
meg mindig nem sikerult leirnod, van kocsi/volt kocsi/milyen/vezetett km/balesetek, stb ennek alapjan mar azert el tudnank donteni, erdemes e rad hallgatni, ki is lehet kerulni az infot max leirod magad meg jobban.
@ csizmas: nem rolad van szo, csak a tanacsadok nulla hatterrel meg a "haveromtol hallottam" tema rohadtul b@ssza a csoromet, meg a 20 eves boyracer-ek is, pont miattuk utaljak a markat es neznek ferde szemmel az emberre.
IQ kerdese ez is, mint minden.[ Szerkesztve ]
-
orvil
tag
válasz KINKY_007 #18515 üzenetére
azt azert ne felejtsuk el, hogy en vegigjartam a letrat a legaljatol kezdve, most vagyok kb feluton.
az sw tuning az egyszeru, a gyari bombabiztos beallitast felulirjak egy kicsit jobban kihegyezett beallitasra, ennyi. hatranya, hogy egyszerre csak 1 map lehet bent, ergo a gyarit torlik
diesel-ben jobban mukszik, mivel ott a turboval is lehet jatszani.jah, kocsit esszel kell venni, csak nem mindegy, mi vesodik be oda, es minek alapjan dontesz. ha beledbeszelik, hogy ez keves, ez jo stb akkor az alapjan dontesz, inkabb az esz ervekre kell hallgatni. a sziv szerintem akkor szol be, ha mar megszoktad a vasat, imadod, es erosebb-ujabb utan nezel.
@casanova: no problem
-
orvil
tag
válasz s7evcsenko #18516 üzenetére
a defektturo levaltasa javasolt sima gumira, mert:
- jobb a futomuvednek
- jobb a kormanymuvednek
- nem vicc de kevesebbet fog enni a kocsi
- olcsobb a normal gumi, mint az a merev falu szemet
- nem pattog az uton
- halk, nem zajosen vezettem sokat mindket gumival, de mikor szo szerint kirepedt a 100ezeres gumi (continental legdragabb) mikor felparkoltam padkara, na akkor telt be a pohar .
vettem a biztonsag kedveert egy ilyet:
eddig meg hal istennek sosem kellett hasznalni, es az auto a normal gumikkal ugy megy, mint egy alom, 10x jobban erezni az utat, jobban tapad, minden ..... igen, a valasz igen, nekem sincs potkerekem, de ha defekt van akkor a kicsi problemat a conti kit megjavitja, a nagyot pedig a treler orvosolja
-
orvil
tag
válasz s7evcsenko #18523 üzenetére
a sima gumi mindig olcsobb, mint a defektturo, arakat a pl gumihaz.hu, stb oldalon talalsz, valahol mindig van akcio.
ha neked bejon a defektturo, akkor ne csereld le, bar meglepodnel mennyivel jobb a normal gumival vezetni, eg es fold. -
orvil
tag
válasz KINKY_007 #18526 üzenetére
penztarca kerdese nem?
neha a premium markak gumijait siman felulmulja egy-egy kozepkategorias gumi, de ez 2-3 evente valtozik.
teli gumi nem 1 evre szol, erdemes abban is gondolkozni, hogy 2-3 ev mulva meg nem fog nagyon lekopni, de a dot szam mar azt mondja, hogy ne hasznald, ezt pl meg lehet enni, ha netrol veszek, viszont igy olcsobb. a kereskedonel viszont meg tudod nezni a dot szamot, ott viszont dragabb, tehat nem egyszeru a jatek ha jot akarsz venni olcson.markat direkt nem irok, mert kinek mi a szaja ize szerint, nekem pl most Falken van fent, mert nagyjabol olcson hozzajutottam es nalam relativ hamar gumiztatni kell ugy evente 2x es nem mindegy 8 guminal a kulonbozet
-
orvil
tag
válasz s7evcsenko #18534 üzenetére
en az 1M-rol beszeltem, azt lattam csak noknel (o de milyeneknel, istenem, nyam-nyam) eddig, a sima 1-es az eleg nepszeru varosi kocsi, es a dieselt motorokat halalra dicserik.
-
orvil
tag
válasz s7evcsenko #18536 üzenetére
majd ha lesz penzuk szep 1es bombire akkor dumaljanak
-
-
orvil
tag
válasz whitezo88 #18645 üzenetére
ha a lyukakat hazilag barkacsolja bele, akkor meg penzt is sporolhat, pont ugy, mint a 4 pontos bizt.ovet rogzitsuk az elso uleshez, hogy tobol kiszakadjon utkozesnel vele egyutt, mert ugy meg befer hatra valaki :-D
es sajnos ilyen autokkal futkaroznak meg jo szivvel sem nevezheto amator pilotanak figurak az uton ... inkabb hivnam oket onjelolt pilotanak, mert az amator mar kategoria -
orvil
tag
nemreg kaptam levelet a bmw angol markakepviselettol, hogy tortent egy visszahivas (vagyis folyamatban van) es az en kocsimat is erinti, rendszam, VIN, minden.
ez szep meg jo, de 7 eves a jarganyom es nem en vagyok az elso tulaj, hogy jutott el hozzam a level? meg a 2-3 eves kocsik tulajait sem szoktak "fentrol" ertesiteni, hogy told vissza a kocsit, mert egy 3 forintos dolgot meg kell igazitani.
lenyeg a lenyeg, orulok, hogy ilyet is lattam, valszeg otthon nem fogok -
orvil
tag
na igen, varos, de sok a hosszu egyenes szakasz
reggel volt kis akciom a korforgalomban, csoszerelo furgonos uriember ugy gondolta a gonosz bmw-s uriember ma nem fog bejonni a korforgalomba, ezert ugy 4x ramhuzta es blokkolt vagy 10 meteren keresztul egeszen a forgalomtol elzart teruletig, majd mint aki jol vegezte dolgat el akart koccolni ... jaja, de pirosat kapott
veszvillogo ki, odarohantam, kicibaltaltam a kocsibol es meg o volt felhaborodva .... aztan elmagyaraztam neki, hogy evek ota arra jarok es o az elso barom aki ilyet csinal, es ha most nem ebben a liberalis koszfeszekben (anglia - ahol mar egy pofonert bilincs) lennenk akkor kivernem az osszes fogat kezdesnek .... rohadt kis kocsog ... lehet cselzi drukker azok pedig beszoptak tegnap nagyon, es ugy gondolta megbosszulja ... -
orvil
tag
válasz dragonfx #18729 üzenetére
nem igazan, pont azert lenne az ov meg a tobbi biztonsagi felszereles (legzsak a kormanyban pl).
aztan az eselyek a tulelesre egy ilyen sufnituninggal valo nagy sebessegu (mivel versenyzo, sztritreszer) borulat utan forditott aranyossagban csokkennek a bepakolt felszereles mennyisegevel:
- legzsak nelkuli sportkormany
- kamu kagyloules (ami elnyomja az ereket a combodban, bar az igazi sztritracer elzsibbadt labbal is tudja rugni a kuplungot es ugyanugy erzi a gazt/feket)
- hatso csatokhoz vagy vezetouleshez rogzitett 4pontos ov
- sorolhatnam .....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest