Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Meg is tudnám csinálni, de 0 energiát van kedvem bele rakni. Meg ha hangszóró sem megy be értelmesen akkor kiemelő keret kell, ha már gyári kábelezés is odavan akkor azt is újra kell húzni, de legalább esélyes pár forrasztas meg fejegyseg kábel sem tuti hogy kompatibilis akkor átalakító vagy megint jó pár forrasztas. Időben is pár óra még legrosszabb esetben is, de tényleg 0 kedvem hozzá. Most 9 hónapig házat újítottam fel, még ez sincs kész csak már lakható és elegem van minden ilyesmiből. Most darabokra kapott 3 dronom is össze raktam nemrég, arra sem tudom honnan vettem erőt.

Nem vagyok híve, de most vmi plug n play cuccra vágyom
Nomeg bt cucc jó lesz majd kerti partira, meg akkor amikor beszigtelem egyedül az egész házat.
Szóval köszi a jó tanácsot , de ilyesmi mókát most kihagyom.
Közben néztem t6 vs mega t. Mega kezelő felülete nem jön be meg félek hogy az meg nagyon ergya lesz mélyben (főleg amikor nem autóban használom majd). Más javaslat akkor kb ilyen árfekvésben? Ahogy nézem jbl ből amiben van már valamennyi akarat az 23 pénztől kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Bomba ár! HP EliteBook mt44 - Ryzen PRO 3 I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest