Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

válasz GuMipOkE #19791 üzenetére

Én inkább azon agyalok, mi lesz ezzel a millió befektetői pénzzel, egy dolog a crypto hype, meg egy dolog a szokásos klasszik folyamat is, éspedig minél több helikopterpénzt öntenek a bankok az országokba "válságkezelés" címszóval, az némi fáziskéséssel kisebb, de inkább nagyobb mértékben képes meglökni az inflációt. Ez az infláció pedig hogyan fog kihatni a hitelpiacokra, az ingatlanra, a tőzsdékre, az aranyra, egyszóval: a nagy befektetők honnan hova fogják - várhatóan - átcsoportosítani a pénzüket, szóval a spekulatív (és nem feltétlen csak spekulatív) tőke iránya lesz érdekes.

Nem tudom, mennyire lehet hinni a Trend FM-nek, nálam kocsiban az szól, mint egyetlen értelmes híreket is közlő rádió, ha megyek valamerre. Elhangzott egy olyan, hogy a most forgalomban lévő dollármennyiség 20%-a 2020 után nyomtatódott. Ha ez igaz, az kb. "húzbazmeg" kategória, szerintem, és már hallani a vészmadarakat, hogy ez milyen inflációhoz vezethet, ami meg szépen mint a domino, indítja majd a tőkeátrendezősédi folyamatokat, innen ki, amoda be, ...

No, és ebbe a képletbe kell elhelyezni valahol a kripto-t is, sejtésem szerint mint műfaj valahova a hagyományos tőzsdék környékére, ugyan nem alma-alma, de gyümölcsnek gyümölcs. Kérdés, fog-e teremni rajta és milyen mértékben.

Új hozzászólás Aktív témák