Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Az nem megy. Átlagolva vásárolok, még a zuhanás előtt foglalkoztam vele aktívan. Vagyis 260 körül kezdtem venni, vagy már nem tudom. De ekkor még 300 körül, felett mozgott több hétig. Limit buy order különböző ársávokban. Ha 200 alatt adnám el, akkor bukó lenne. Vhol ott van most az átlagom a mostani 128 eurós vétel után.
Ha innen nézem, akkor nem áll jól a szénám. A daytrading nekem most kilőve.
Majd visszatérek a kérdésre, ha újra emelkedés lesz. Ki tudja mikor. Talán egy év múlva.Bár mondjuk játékpénzzel kezdtem, ha be is bukik nem fáj két havi megtakarítás.
Ha az alaptőkémet nézem, akkor azt még 35 eurónál is ki tudom venni, szóval pénzt veszíteni egyelőre még nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gran Turismo
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest