Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Én kipróbálnám egy dedikált vga kártyával, hogy mit csinál akkor, ha nem az integrált van használva. Utána marad az alaplap és cpu csere tesztelés céljából. Talán csak én voltam figyelmetlen, de csak a bios-ban jelentkezik a probléma? Win alatt mindenhol minden jó?
Szerk.:
kismanobkv: kérhetnénk egy képet arról, amit találtál beállítási lehetőségként? Jelenleg milyen frekin megy az új 1333Mhz-es kit? Mennyin ment a régi 1066-os ram-od? -
IstvánLászló
őstag
A billentyűzetnek igen van is köze is a Bios - hoz....
A hibajellege miatt a hibakeresése és meg is találása nem egyszerű, sajnos mint te is látod.
Az alaplap ha garanciális esetleg, akkor garanciális cserét javaslok mert alaplapod lehet a ludas.
A monitorod képéről készült képet mutasd meg az üzletben hogy nálad ezt a hibát produkálja..
A lényeg ez és sajnos ennyit tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest