Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43222) zetor2000 válasza ErikSon (#43206) üzenetére


zetor2000
senior tag

Igazából nem egy truváj, ha van kézügyességed, meg egy kis csavarhúzód, akkor ~30-40 perc elsőre. Pár csavart kell kiszedni, és visszacsavarni.
Aliról relatív olcsón lehet rendelni kijelzőt, ha nem akarsz sokat várni, akkor notebook-alkatresz.hu , ha van náluk, akkor 1-2 nap alatt nálad is ott van.
A cucc a hátlapról nyílik, meg kell melegíteni hajszárítóval, sokáig, hogy még épp ne dobd el, olyan meleg legyen. A SIM tálcát szedd ki. A kameranyílás körül kell megkezdeni a bontást, másmerre antenna dolgok mennek. Ha lejött a hátlap, akkor szedd ki az ujjnyomolvasó csatlakozóját fedő pucukát, onnan pattintsd ki a csatlakozót. Majd pár csavar ki, és szétpattintható a középkeret, láthatóvá válik a 2 panel, meg az akku is teljesen hozzáférhető.
A paneleket 1-1 fekete csavar tatja, ezeket kitekered, meg a szalagkábel csatikat le kell szedni. Akku kicsit macerás, mert egy jó erős ragasztó tartja a helyén.
Ami még problémás lehet - de csak azért, mert ragasztó tartja a helyén, az a vibra motor, illetve az előlapba tett gumi vackok...
[link]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.