Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Valakinek ötlete, hogy pontosan ilyen fúrószárat hol tudnék esetleg venni holnap Békéscsabán? Egy hétfő délutáni munkához kellene, de sajna nekem nincs ilyen méretben.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
benzol
aktív tag
válasz Srodney #39402 üzenetére
Csak egy működőképes AM2-es vagy Socket 755-ös alaplap kellene nekem, négy DDR2 slottal, (nem Asrock), nagyon kicsi pénzért.
yohnsee: Köszi, de nagyon gazdaságosas akarok kijönni a buliból.
Átnézésre kaptam egy konfigot, amiben jó eséllyel az alaplap purcant meg, és ezt próbálnám meg életben tartani. A gazdája lemondott róla, én meg igazából nem is értem mit még görcsölök vele.
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
littlelion21
addikt
Urak, hibátlan állapotú Xiaomi Redmi Note 6 Pro (4/64) készülékem eladóvá vált. Független, a turbado.hu-ról vásároltam 18' okt. végén, mivel 2 év garanciát adnak rá, elvileg egy hónapig garanciás lenne, ha ha nem pakoltam volna el a papírjait...
Mivel eladni szeretném, nem árulni, ezért 30k-t szeretnék érte kapni. HA-n ezért még meg sem hirdettem. Személyesen Bcs-n bármikor megtekinthető. -
Dani_kp
addikt
Szép napot az uraknak.
Békéscsabán van valakinek elfekvőben 2 db 120-as venti rács? [link]
Sörért vagy csokiért cserébe persze .https://ingatlan.com/33821564
-
yohnsee
tag
Sziasztok,
SOS-ben keresek 16 pólusú IDC csatlakozót (ilyen van a régi PATA interfészes winyókon és optikai meghajtókon), 90 fokos kivezetéssel. Ha valakinek lenne 1db a fiókjában, megvenném.AVR
-
doberman
senior tag
sziasztok.
van egy kitudja milyen nevű (a tipus jelölést a lelkes párom sűrű takarításának esett áldozatul)
gáztüzhelyünk. szikra gyújtóval rendelkezik (nem piezo, konnektoros) a felső gáztüzhely. viszont szintén a fent nevezett egyén több égőfejnél eltörte, repesztette a szikra csúcs kerámia szigetelését... hmmm . ezért nem fenn az égő rózsánál adja a szikrát hanem lejjebb, ergo marad a gyufa és társai..
lehet-e kapni, lopni, szerezni valahol ezt a kis hengeres kerámia csövecskét? vagy van valakinek alternatív ötlete?
mert azért vicc lenne ha ilyen kb 100 forintos alkatrész miatt kellene venni másik tűzhelyet..8lnu
-
grafnet
veterán
Van Békéscsabán ismerős, aki tud méretet venni és 3D nyomtatni?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Digger
senior tag
Valakinek nincs egy villogó gsm hívásjelzője?
Sürgős lenne! -
public73
senior tag
Urak!
nincs valakinek a szekrény alján lapuló és eladó AGP-s retro konfigja? -
Dani_kp
addikt
-
Dani_kp
addikt
válasz Fekete_Peter #39432 üzenetére
Bluetoothos hangszóró. Csak nem akksis, hanem vezetékes verzió.
https://ingatlan.com/33821564
-
Fekete_Peter
újonc
válasz Fekete_Peter #39434 üzenetére
link
Így néznek ki. -
public73
senior tag
vga újraélesztésben jártas okj-s szagember van itt?
egy hd 7770-be kellene beöntés...vagy ki...f@sz tudja... -
Dani_kp
addikt
válasz Fekete_Peter #39436 üzenetére
És meglepően jól szól . Ja és 3k.ból hoztam ki, mondjuk többet nem is szántam rá.
https://ingatlan.com/33821564
-
benzol
aktív tag
válasz Stylewars_kp #39438 üzenetére
Én egy überhypergamer Geforce 8400gs kártyát sütögettem úgyis mindegy neki alapon és fincsi lett, 3 év elteltével is működik.
///\oo/\\\
-
grafnet
veterán
Van egy keresek hirdetésem.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
benzol
aktív tag
Valakinek van bármiféle eladó épkézláb hangkeltője, Xonar vagy valami Audigy. Legyen az USB vagy PCI? Ha PCI akkor low profile...
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
TeeBee73
veterán
válasz benzol #39443 üzenetére
Végigtúrtam a dobozokat, hangkarit nem is, (kiderült, 16 bites Realtek VGA-m is van, meg 4 db. PciE passzív HD2400 is akadt), találtam egy KWorld nevű csodálatos Tuner kártyát. Nem tudom, only hangkeltésre alkamas-e, ha gondolod, elküldöm. (Bár, emlékeim szerint, az utolsó driver XP-hez volt jó, némi kekeckedéssel 7-en is ment, PCI slot már egyik gépemben sincs, hogy kipróbáljam.) Nem Low Pedofil-e.
MOD: Délután visszakapom, nem használt Audigy-met. Többit priviben.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó HTPC-be való CPU hűtője?Give them hell Ukraine!
-
TeeBee73
veterán
válasz Gyuri27 #39448 üzenetére
Ezt még nem dobtad a Napba? Remélve, hogy az 5950X-re is jó lesz?
(Mielőtt bármit is dobnál [k6 vagy k10?], AMD CPU-m, AMD VGA-m van az asztaliBAN'. Igaz a lapos intel meg envídia, de a RAGE2 fut simán rajta, így elnézem, hogy kék a szeme, és zöld a szája.)
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest