Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is ilyen esetben.
Egy két ember még mindig nincs tisztában azzal, hogy a mai tanító/tanárnak mit szabad és mit nem, mihez van joga és mihez nincs.
Mai helyzet az az, hogy a diáknak mindenhez joga van, kötelezettsége tényleg semmi.
Undorító az egész oktatásrendszer...ha nevezhetjük egyáltalán annak azt ami most zajlik.
Amikor én jártam általános iskolában akkor még szégyen volt elmondani, ha a suliban kaptunk egy-egy megérdemelt pofont...hiszen otthon kaptuk érte visszakézből a másikat.
És én még csak nem is olyan túl régen voltam iskolás, biztos tudnak mesélni a tőlem idősebbek!...
-
SipiBcs
őstag
Miután megcímezni nem tudja, így értelmezni sem tudja a 32 bites op.rendszer. Minden esetben 3,5 GB-ot fog kijelezni.
Egyébként meg egy ilyen jellegű rendszernél az a fél GB nem oszt nem szoroz, hacsak nem videót renderelsz vagy nagyon nagy méretű fájlokat szerkesztesz.
Legjobb tudomásom szerint frissíthetsz BIOS-t és fejre állva pöröghetünk is annyi lesz!
(Na persze ilyenkor derül ki, hogy hülye vagyok és valaki rámcáfol!!)[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
-
Devid_81
félisten
Lejárt a Mod időm, pedig nagyon benne voltam a cserélgetésben!
Akkor sem engedi ha raksz bele egy-egy oda nem illő karaktert
Pl Üdülés_i cs*kk stb.Ilyenkóó merre vannak a ház apródjai?
Biztos azért hallgatnak mert kiképzésen vannak, majd lesz nekünk nemulass!Szerk: Ott a pont Varoznál, mától csak Üdülés-i csekket fogad el a hivatal
(#41622) Paul119: nyelvújítás van apukám!
[ Szerkesztve ]
...
-
benzol
aktív tag
Varoz: ugye-ugye
---
Egy DVD lemez kb. meddig él?
Szabvány szerint évtizedek kellene, de már láttam pár éves írott DVD-t meghalni...
Családi fotókat archiválok.. eddig a CD-ket preferáltam de abból nagyon sok kellene, most áttértem DVD-re, vettem JVC-t(taiyo yuden gyártmány) remélem tartós lesz..
annyi biztos hogy a videokazettákban nekem a TDK-k jöttek be, a floppyknál már kevésbé és a CD-knél is ahogy néztem max 5-6 évig vannak 100%-on, utána egyszerűen "lebomlanak"...
pedig nekem ezekből van egy vagon... illetve TDK DVD-ből is van egy pár....bezzeg a 14éves VTCD-m még mindig tökéletes...
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
benzol
aktív tag
Akkor már részben megnyugtattál... az újabb CD/DVD-in is Verbatim-ok..
viszont azok nem Taiyo Yuden-ek hanem MCC(Mitsubishi Chemical Corp) remélem ezek is húzzák pár évig.... a JVC-k azok MID kód alapján biztos azok..."Egyébként családi fotók legjobb archiválása az előhívás illetve kinyomtatás. "
Jájjj more... digitális világban élünk.... nehogy már efelé haladjunk....
jelenleg ~21800 képről/videóról beszélünk....
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
benzol
aktív tag
Akkor jól választottam!
a 21800 a digitális technika átka.. ameddig analóg gépem volt addig max havi 1 tekercs.. de azóta....
amúgy egy cseppet sem vagyok fotó bolond.... áááá
-
Na, csakhogy lássátok a pofázmányomat!
Körítve egy pár fotómmal....
-
Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
Paul119
addikt
Te is tudod, babám, hogy a kérésem jogos
Elég taszító, hogy minden hajlatod dohos
(Mert) be kell, valljam, hogy nem érzem magam remekül, hó-ó-ó
(Ha) áporodott popódról a bugyi lekerül[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
benzol
aktív tag
Egyébként jól nézzétek meg az aszfaltot Kétegyházáról kijőve Medgyes felé(ha arra jártok kb 200m hosszan), az egy kísérleti szakasz kb. 20 éve épült talán 1 kátyú van rajta...... mégis lehet utat építeni...
Apósom dolgozott az M5-ös építésénél mint sofőr. Érdekes dolgokat mesélt hogy mi kerül ill.mi nem kerül az út alapjába.
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
-
Varoz
addikt
Megöltem a topikot. Megyek is belefojtom magamat az első vízbe amit találok.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Devid_81
félisten
-
-
public73
senior tag
oké, ha tesód mondja.....
én mingyá összetöröm kalapáccsal őket.....
mert én aztán elhiszem.....mert ha szar, akkor hullania kell.....na majd a kalapács.....az megoldja.....
mit mond tesód, mit vegyek helyettük?
mert akkor azt veszek......Te Dávid!
Te is törjed össze bazdki, mert Neked is ilyen szar F3-as kula van a gépedben......
kukába az ilyen szarokkal![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest