Hirdetés

2022. december 5., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  beencee8 károsultjai

Hozzászólások

(#1) domperke


domperke
HARDVERAPRÓD

[link] Segítség a feljelentéshez.

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#2) Katsu


Katsu
aktív tag

Hirdetés linkje

300.000Ft-os kár.

Kérem, ha bárki van, akit ő károsított meg, az jelezze itt, hogy közösen tudjunk intézkedni vele szemben. Ha már megtetted a feljelentést, akkor pedig az ügyirat számát kérem, szintén tűntesd fel, hogy csatolni lehessen egymáshoz.
Köszönöm.

Üdv: Attila

[ Szerkesztve ]

(#3) Blitzkrieg01


Blitzkrieg01
csendes tag

Sziasztok!

Bencétől én egy Apple iPhone 13 128GB midnight készüléket vásároltam, amit letiltottak. A feljelentést csalás miatt már megtettem a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Az alábbi részletet a feljelentésből másoltam ki:

A készülék 2021. 12. 16. napjáig problémamentesen üzemelt. 2021. 12. 16. napjától azonban a készülék nem jelentkezett fel a Telekom hálózatára. A Telekom ügyfélszolgálata a megkeresésemre azt a tájékoztatást adta, hogy a készülékhez tartozó IMEI szám (****) tiltásra került a hálózatukon.

Ezt követően Bencével telefonon keresztül felvettem a kapcsolatot. A telefonban tájékoztatott, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek a tőle vásárolt telefonját letiltották. Egy hét türelmet kért tőlem. Arról tájékoztatott, hogy egy bizonyos Tóth Ádámmal próbálja felvenni a kapcsolatot, aki az ő beszerzési forrása. Arról tájékoztatott, hogy Tóth Ádám már év eleje óta “hordja ki” a Telekomtól a különböző műszaki cikkeket. Arról tájékoztatott, hogy ez a Tóth Ádám eddig a Telekom alkalmazottja volt és az alkalmazottaknak adott kedvezményekkel visszaélve tudta a műszaki cikkeket Bencének szállítani. Bence elmondása alapján ez a visszaélés tűnhetett fel a Telekomnak, melynek révén tiltásra került a Bence által a részemre értékesített készülék.

A 2021. 12. 21. napon, a kért türelmi idő után Bencét újra felkerestem. Bencétől ekkor már a kártérítésemmel kapcsolatos előrehaladást szerettem volna kapni. Bence arról tájékoztatott, hogy nem áll szándékában a letiltott telefon 299.990 forintért történő visszavásárlása, azaz nem áll szándékában a kártalanítás. Bence arra hivatkozott, hogy ő is csalás áldozata lett és hogy nem rendelkezik már ezzel a pénzzel. Bence teljes mértékben elzárkózott a felelősségvállalástól.

Az általam megismert információk alapján Bence tisztában volt a beszerzési forrásának kockázatával, azaz tisztában volt azzal, hogy az általa értékesített telefonokat a szolgáltató bármely pillanatban letiltja. Ezzel szemben Bence a hirdetésében azt a látszatot keltette, hogy az általa értékesített készülék megbízható forrásból származik. Bence szándékosan ejtett tévedésbe.

"Van valami baj van?"

(#4) szanna97


szanna97
friss újonc

Sziasztok!

Én egy iPhone 11-es készüléket vettem tőle, szeptember 14-én, 174 990 forintért. A pozitív visszajelzések és garancia miatt bátorkodtunk a párommal vásárolni tőle. Az már fura volt, hogy megígérte a számlát is odaadja, de aztán nekünk kellett keresni őt. Kár, hogy nem hallgattam a megérzéseimre. Végül elektronikusan átküldte, gondoltam csak elfoglalt volt. Illetve arról tájékoztatott minket, hogy egy haverja a beszerző ő meg tovább adja, valami ilyesmi volt a sztori.

Majd december 18-án egyszer csak nem tudtam már telefonálni. Frissítettem, stb, mindent megpróbáltam. Nem volt hálózat. Hazaérvén beszéltünk is a Telekommal, kiderült, hogy le van tiltva a készülék. Erre gyanakodtam, de mégis elég ideges lettem, mert ismertem ilyen esetet, és tudtam hogy kb. semmi megoldás nem lesz erre. Írtam is neki a hívás után rögtön, mire jött a válasz hogy "azonnal felkeresi azt akitől vette". Aztán ennyi. Ezután is nekünk kellett őt keresni. A telefonban dadogott, hogy nem tudja elérni a figurát akitől vette, majd mindenképpen keres majd minket. Eltelt egy nap, megint nekünk kellett őt hívni. Ekkor már összeszedettebben beszélt, de igazából most az volt a nagy csavar, hogy őt is átverték, ő nem tehet róla, ő tett feljelentést, és még el is mondta a manus nevét aki őt átvágta, és mondta hogy keressünk rá, nincs ezzel egyedül. Az őt átverő ember profilját alaposan megnéztem, kb csak Xbox készülékeket, játékokat adott el, no mindegy. Azért mondtuk, hogy esetleg kárpótlás, kompenzáció, bármi jól jöhetne, mert mondjuk most nincs használható telefonom, ennyi pénzért simán vehettem volna egy másikat.. de jött azzal, hogy "ebben ő is áldozat", és "nem áll módjában kompenzálni", noha ezek után is láttam a tevékenységeit az oldalon, hogy mennyi pénzekért vásárolt új készülékeket.

Nekünk nem mondott semmit erről a Tóth Ádámról, hanem bizonyos Adluan-t említett, lehet ugyanaz, nem tudom. Tőlünk is kért türelmet, és biztosított, hogy majd ő felkeres még minket, leírja a telefonszámot stb, de azóta sem történt semmi. Mi még nem tettünk feljelentést, még nem tudom, hogy mit tegyünk, lenne-e egyáltalán értelme, sajnos jártas sem vagyok ezekben a dolgokban. :( De látva, hogy nem csak mi jártunk pórul, most igazán elgondolkoztam..

(#5) Katsu válasza szanna97 (#4) üzenetére


Katsu
aktív tag

Szia,
Sajnálom, hogy veled is megtörtént.
Most azon dolgozom, hogy ne ússza meg. A pénzről letettem.
De azt nem akarom, hogy büntetlenül megússza. Nem a haverjával üzleteltünk, hanem vele.
Kérlek, privátban keressük fel egymást. És cseréljünk adatokat, hogy a feljelentésnél tudjunk egymásra hivatkozni.
Ha hazaértem írok neked.

üdv: Attila

(#6) Blitzkrieg01 válasza szanna97 (#4) üzenetére


Blitzkrieg01
csendes tag

Nagyon fontos, hogy tegyél feljelentést és nagyon fontos, hogy minél több károsult előkerüljön.

Ha elérjük az 5 millió forintos határt, onnantól kezdve ez jelentős kárnak minősül, amit 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztéssel honorálnak. Emellett van jó pár minősítő tényező üzletszerűen (rendszeresen, haszonszerzéssel), valamint a bűnszövetkezetben elkövetve (2 vagy több ember által és itt szóba kerül a Tóth Ádámmal történő együttműködés).

Nem beszélve arról, hogy nem a Telekom azért tiltotta ezeket a telefonokat, mert lopottnak minősítette. Bűncselekményből származó termék továbbértékesítése pedig orgazdaságnak számít.

"Van valami baj van?"

(#7) szanna97


szanna97
friss újonc

Sziasztok!

Köszönöm az infókat! Ebben az esetben mindenképp megtesszük a szükséges lépéseket, sajnos a jogi dolgokban annyira nem vagyok képben, így köszönöm a felvilágosítást!

Egyébként tény, vele üzleteltünk, ezért lettem elég ideges mikor másra hivatkozott. És azóta párom aki beszélt vele még akkor telefonon pontosított, hogy Adluan felhasználót gyanúsította, de előtte meg valami Deák Ádám (? a keresztnévre nem emlékszik) figurát emlegetett, aki a Telekommal üzletelt... plusz érdekesség, hogy a számlán amit átküldött, nem Tóth Ádám és nem is Deák Ádám neve áll.

Esetleg abban tudnátok segíteni, hogy melyik rendőrségre kellene bemenni? Az üzlet Budapesten történt, mi Komárom- Esztergom megyeiek vagyunk egyébként.

Katsu, az üzeneted várni fogom!

(#8) szanna97 válasza szanna97 (#7) üzenetére


szanna97
friss újonc

bocsi, a Deák vezetéknevű figura elvileg Adluan. Már kicsit belezavarodtam, sok nevet emlegetett.. :U

(#9) Katsu válasza szanna97 (#7) üzenetére


Katsu
aktív tag

Bármelyik rendőrségen megteheted a feljelentést.
vagy pedig elektronikus formában.
Lehetőleg minden chat, SMS, akármi aminek nyoma van az legyen meg nyomtatott és elektronikus formában. Még én is rágom a témát, hogy miként fussak neki, de holnap meglépem, addig meg várom, hogy minél többen legyünk. Az első hozzászólásban van egy link. Azt mindenképpen kérdésből érdemes elolvasni. Felkészülni. Utána pedig lépni kell. Hamarosan megy a privát üzim is.

(#10) szanna97


szanna97
friss újonc

Időközben rákerestem az Adluan figurára s a károsultjai topikban találtam egy friss hírt.

"Tobben is feljelentest tettunk ellene,bujkal a hatosagok elol.aztmondtak a rendorsegen hogy a zala megyeiek sem talaljak egyelore. Voltak mar korabban is visszaelesei a telekom uzletben ahol dogozott ,mas ugyfelek adatira vasarolt telefonokat. Azert is felelni fog."

Úgyhogy akkor ez a része úgy tűnik igaz. :F

(#11) Katsu


Katsu
aktív tag

Sziasztok,

Pénteken megtettem a feljelentést email-ben. Most várok a visszajelzésre az automata visszajelzésen kívül. A feljelentés írása közben felhívott az eladó, mert egész héten kerestem és ne értem el. Tájékoztattam arról, ami ellene folyik. Utoljára megkérdeztem, hogy biztosan nem tud-e kárpótolni minket. Továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy csak akkor kárpótol, ha őt is kárpótolják. Amit nem értek, hogy jelen állapotban őt még nem érte kár, hiszen túladott a termékeken és jelenleg csak haszna van, nem kára.
Elmondtam neki, hogy mit kezdeményeztem, ne érje váratlanul. De ő is látja az itt lévő dolgokat, állítólag az FB-n is van mozgolódás ellene. De ezt nem tudtam ellenőrizni. Elmondta, hogy van ügyvédje és aszerint cselekszik, amit mond neki.
Úgyhogy tovább nem is próbáltam meggyőzni.
Tájékoztattam róla, hogy a jelen helyzetre való tekintettel én is megteszem a feljelentést ellene. Megköszönte, hogy korrekt voltam.
Nekem is megemlítette az AdluAn vonalat. De megmondom őszintén, hogy ez a rész engem nem érdekel, nincs közöm hozzá. Mindenesetre a feljelentésben 1 sor erejéig én is megírtam.
Ha lesz valami további infóm, írni fogok.

Boldogabb Új Évet!

Attila

(#12) szanna97


szanna97
friss újonc

Sziasztok!

Mi is megtettük a feljelentést online. Bencével nem beszéltünk, de ezek szerint sok értelme nem is lenne. :F Felfegyverezte magát gyorsan egy ügyvéddel, biztos vagyok benne hogy rákenik az egészet "Adluan"-ra.

Köszi a friss hírt egyébként! Én is mindenképpen írok majd, ha van fejlemény. Úgy érzem el fog tartani egy darabig. :U

Boldog Új Évet, remélem nagyon hogy ez évben már nagyobb szerencsénk lesz!

(#13) bugalaszlo


bugalaszlo
csendes újonc

Sziasztok,

én 09-13án vettem tőle egy iphone 12 minit a legjobb barátom részére. Majd 2 hete barátom hív hétvégén hogy most hívták a rendőrségről, hogy hétfőn fél 12 re menjen be és vigye a telefont is mit tudok erről. Mondtam semmit, gyári független a telefon ahogy a hirdetésben is volt, úgyhogy semmi para. Természetesen ez a telefon is beleesett ebbe az ügybe. Ott már felgöngyölítették elég jól az ügyet barátom kapott jegyzőkönyvet a telefont lefoglalták. Deák Ádám nevezetű úriember csalt a t-mobileban zalaegerszegen ott vásárolta valahogy részletre idegen ember vagy emberek nevére a telefonokat, órákat, ipadokat, Bence barátunk pedig ezeket vette gondolom fingér fosér és ezt árulta. Én is azonnal írtam Bencének, nem tud róla utánanéz, én nem hagytam annyiban, majd először jelentettem itt a prohardvernél, végül ünnepek előtt online még a rendőrség oldalán. Én szívesen összefogok az ilyen rohadékok ellen, valószínűleg pénz nem lesz belőle, de legalább üljön egy pár évet Bence barátunk is átgondolni kit bax át legközelebb... Ha bárkinek kell bármi, tudok segíteni egyeztessünk...

www.bugalaszlo.hu

(#14) szanna97


szanna97
friss újonc

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy ti is így jártatok! :( Nem értem Bencét, nem tűnt fel neki, hogy minden számlán más neve áll?! Vagy nem is érdekelte? Ha kicsit körültekintőbb és számít neki az "üzlete", akkor ezt el lehetett volna kerülni. Érdekel, hogy ügyvéddel vagy anélkül ezt hogyan magyarázná ki..

Esetleg ha nem gond privátban rád írhatnék? Lenne néhány kérdésem de nem szeretném itt ezt a topikot spammelni.

(#15) Knet007 válasza szanna97 (#7) üzenetére


Knet007
friss újonc

Szia. Azt meg tudhatnám milyen név állt a számlán?

(#16) szanna97 válasza Knet007 (#15) üzenetére


szanna97
friss újonc

Szia, ha leírom privátban, az jó?

Károsult vagy te is?

[ Szerkesztve ]

(#17) Knet007 válasza szanna97 (#16) üzenetére


Knet007
friss újonc

Szia. Tökéletes lenne úgy is persze. Én a másik fél károsultja vagyok. Aki nevére kerültek ezek a dolgok.

(#18) Katsu


Katsu
aktív tag

Sziasztok,

@szanna97,
Ha adhatok egy tanácsot, 1-2 napos regisztrált felhasználónak ne adj ki semmilyen információt. Nem tudom, hogy rád nézve ez vissza üthet-e. Sosem tudhatod, hogy ki van a túloldalon.

@Knet007,
Nem személyeskedés miatt írtam, de ez az ügy arra tanított meg, hogy ne bízzunk meg senkiben.

Üdv: Katsu

[ Szerkesztve ]

(#19) Katsu válasza Katsu (#18) üzenetére


Katsu
aktív tag

Jah, és a Vodafone is tiltotta már a hálózatán a telefont. Eddig csak a T-mobile nem ment.

(#20) szanna97 válasza Katsu (#18) üzenetére


szanna97
friss újonc

Szia Katsu!

Köszi a tanácsot! Jogos. Privátban csak annyit írtam, hogy azon a számlán ami nekem megvan, ki neve állt, mert gondoltam azért ide nem írnám ki. Ennél többet és a számlát nem osztom meg inkább.

(#22) szanna97 válasza Knet007 (#21) üzenetére


szanna97
friss újonc

Hogy? :) Jó értékelései voltak, megkaptam a számlát, megbízhatónak tűnt. De elhiheted, hogy többet nem fogok ilyen hibát elkövetni. De ez szerintem offtopic. Senki nem gondolta volna, hogy ez lesz a vége sajnos, és nagyon sajnálok minden Adluan-Bence károsultat. :(

[ Szerkesztve ]

(#24) PROHARDVER!


PROHARDVER!

Az offolást fejezzük be az ügyet nem fogja segiteni plusz a topik is átláthatatlan lesz.köszi

(#25) Katsu


Katsu
aktív tag

Sziasztok,

Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy újabb 2 károsult írt rám. Őket már a rendőrség kereste meg. És be kell menniük tanúskodni, illetve jó eséllyel lefoglalják a telefonjaikat. Ezek olyan telefonok, amik még a mai napig működnek, de nagy eséllyel érintettek az ügyben.
Többet nem írok róluk, mert nem kaptam felhatalmazást, hogy leírjam a történetüket.
Majd leírják, ha szeretnék.
Nálam még továbbra is várakozás van.

Üdv: Attila

(#26) steampackx


steampackx
újonc

Sziasztok!

Én 2021 augusztusában vásároltam Bencétől egy független iPhone 12 Pro készüléket. Minden rendben is zajlott, a pozitív értékelések miatt jóhiszeműen álltam a dologhoz. A mai napig szerencsére működik a telefon és nem is tiltották.
A múlt héten ért váratlanul a telefonhívás edesapamtol hogy keresnek a rendőrök az állandó lakcimemen, és nem adhatnak neki tajekoztatast. Majd a mai nap ismét próbált megkeresni a rendőrség, már kaptam infót hogy lopott telefon miatt keresnek a zala-megyei rendőrkapitányságról, be kell mennem majd tanúskodni, meg persze gondolom lefoglalják a telefont.

kivancsi leszek, mi lesz a vége...

Mindenkinek kitartást!

Üdv,
Bence

A pokol legsötétebb bugyraiban azok szenvednek, akik erkölcsi válságok idején semlegesek maradnak.

(#27) szanna97


szanna97
friss újonc

Sziasztok!

Nem tudom mennyire számít vagy mennyire lesz sikeres, de mi a bankkal felvettük a kapcsolatot, hogy esetleg Ők tudnak-e valamit javasolni (MagnetBank). Be lehetett nyújtani reklamációt amiben leírtuk hogy mi történt, s ha jogosnak vélik miután utánajártak, visszakaphatjuk a pénzt. Nem tudom, hogy ez az opció mennyire "jó", mik a tapasztalatok, ti próbálkoztatok már ezzel? Vagy felesleges köröket futunk, mert ütközne a nyomozással, üggyel?

További kitartást mindenkinek!

(#28) PROHARDVER! válasza szanna97 (#27) üzenetére


PROHARDVER!

A bank ebben nem fog tudni segíteni hiszen nem téves utalás volt nem rossz helyre utaltál.A terméket kifizetted megkaptad.Az azt követő dolgokhoz sok közünk nincs.

(#29) szanna97 válasza PROHARDVER! (#28) üzenetére


szanna97
friss újonc

Röviden elmondtuk, hogy csalás volt, azt mondták, utána járnak csak töltsük ki amit ki kell. Egy hasonló, "károsultas" témában láttam hogy valaki felvetette ezt a megoldást, így gondoltam egy próbát megér. De akkor majd úgy is értesítenek. Köszi az infót. :)

(#30) Owers


Owers
újonc

Sziasztok,

Korábban eljutott hozzám Katsu, illetve még egy tag, akit még nem láttam ide írni, így nem fogom megnevezni. Akkor azt tudtam mondani, hogy nálam egyenlőre semmi probléma, én tavaly júniusban vásároltam tőle.

[hírdetés]

A mai napon szedték ki a telefonomat a vodafone hálózatából, konkrét megerősítést még nem tudtak adni, de minden bizonnyal ez történt a tünetek és az ellenőrzést követően.

Szóljatok, ha tudok segíteni vagy szükségetek van bármilyen együttműködésre.

Üdv: Laci

(#31) hajdujoci


hajdujoci
friss újonc

Sziasztok.nem akartam irni,de mostmár irok én is.
én tavaly vásároltam bencétől október környékén egy bontatlan 13pro-t,korrekt volt,jót dumáltunk,beszámolta a 12minim,aztán boldogan jöttem haza.januar elején csöngetett a rendőrség hogy le kéne foglalniuk a telót,mert ez a deák ádám hurcolászta ki az összes ismerőse nevére mindenféle telefont,és az enyém is egy hölgy ismerőse nevén landolt,egy másikkal együtt.a hölgynek kiküldtek egy 760ezres számlát hogy jó lenne befizetni,aztan végül ő tett feljelentést az ádám ellen,mert nem tudott semmilyen telefonról.igazából én szerintem aki használtan vett a bencétől telefont,vagy újonnan és még nem törtènt letiltás vagy lefoglalás,akkor már ott nem is lesz ilyen,nem kell aggódni,veszem figyelembe az én telefonom is tovább adta,és pl azzal biztos nem lesz ilyen probléma,mert boltból vásároltam kp-ra,papirjait is adtam a bencének.tehát nem minden telefont vett az ádámtól a bence.rendörségen is voltam bennt a lefoglalás után,irásba vették a vallomásom,és mondták hogy a zalaegerszegi rendőrség fogja a tovabbiakat intézni.feljelentést mondták hogy nem kell tennem,mert már bekerültem az ügybe.azóta semmi.ez kb 2hete történt.
sajnos ez egy elég szar helyzet,nem ugrottam a bencének ezmiatt,beszéltünk,nyilván szarul érintett engem is a telefon lefoglalása,remélem elkapják azt az ádámot,(nem is értem mit gondolt,majd ez nem fog kiderülni hamarosan?) aki őt is átverte.én is elkönyveltem már hogy bukó az egész,tanulság sose vegyünk így telefont,tanulópénz megvolt az biztos.de hátha nem igy lesz,az meg már csak meglepetésként érint majd.

[ Szerkesztve ]

(#33) Katsu


Katsu
aktív tag

Sziasztok,
Engem továbbra sem keresett meg a rendőrség. Továbbra sem kaptam visszajelzést a feljelentésemmel kapcsolatban. Kezdek kicsit nyugtalan lenni. Ráadásul egy fórumtárs felhívta a figyelmemet, hogy Bence továbbra is hirdet máshol. Kicsit bosszantó…
Nálatok van előre lépés?

(#34) beencee8


beencee8
csendes tag

Sziasztok!

Elöljáróban szeretnék mindaztoktól elnézést kérni, akiknek a tőlem megvásárolt készülék eredete miatt esetleg kellemetlensége támadna.

Évek óta jelen vagyok az oldalon, mindig mindenki számára elérhető voltam, és vagyok.

Sajnos csalás áldozata lettem, mivel egy személy engem becsapva, jelentős anyagi kárt okozva félrevezetett az általa értékesített műszaki cikkek eredetét illetően.

A körülmények és a személyem tisztázása érdekében feljelentést tettem ez ellen a személy ellen. Az eljárás a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon van folyamatban, más hozzám hasonló károsultak sérelmére elkövetett bűncselekmények miatt is.

A személy tehát nem csak engem, hanem több „hardverapro” tagot is átvert. (lásd: https://logout.hu/tema/adluan_karosultjai/hsz_1-50.html)

Szándékomban van minden olyan vásárlómat kártalanítani, akit kár ért, ezért mindenkivel személyre szabott megállapodást kívánok kötni.

Elérhető vagyok továbbra is a regisztrált nevemen!

(#35) Katsu válasza beencee8 (#34) üzenetére


Katsu
aktív tag

Szia Bence,

Köszönöm/köszönjük a tájékoztatást.
Engem érdekel a személyre szabott megállapodás. Mit értesz ezalatt?

(#36) bugalaszlo válasza beencee8 (#34) üzenetére


bugalaszlo
csendes újonc

Ez engem is felettébb érdekelne, és ha ez lett volna már korábban, megúszhattál volna Te is / mi is egy csomó kellemetlenséget...

www.bugalaszlo.hu

(#37) Anonim30


Anonim30
friss újonc

Van valakinek bármi új fejleménye ?
Nálam a telefon lefoglalva és azóta se kaptam semmi hírt....

(#38) szanna97 válasza Anonim30 (#37) üzenetére


szanna97
friss újonc

Minket felkerestek a rendőrök, de csak telefonon, és Bencéről kérdeztek. Még a telefon nálam van. Ezen kívül, sajnos semmi, viszont Bence ugyanúgy vette a holmikat a kitiltása napjáig, Marketplacen pedig túladva rajtuk eladja. :)) Elég bosszantó a helyzet sajnos, jó lenne már valami információ. :(

(#39) bugalaszlo válasza Anonim30 (#37) üzenetére


bugalaszlo
csendes újonc

Nem is fogsz. Nalunk is lefoglalva ha egyszer vissza is kapod letiltva netezni wifin talan tudsz vele…

ez a marketplace arulgatas engem felbaxott mert kart teriteni nem nagyon szeretne holott Ot nem erte kar…

jelentettem kell facen is, hogy nem korrekt elado / rendorsegi ugy van ellene …

www.bugalaszlo.hu

(#40) bugalaszlo


bugalaszlo
csendes újonc

Valakinél van bármiféle előrépés bármiről is?

www.bugalaszlo.hu

(#41) szanna97 válasza bugalaszlo (#40) üzenetére


szanna97
friss újonc

Nem rég kaptunk egy levelet, de az igazából az "zalai ügy". A "mi" ügyünk még nem részesült tudtommal semmiféle bírálatban. :F Pedig jó lenne már valami hír..

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  beencee8 károsultjai
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.