Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
C3-ban én is benne lennék. Nagyon rég volt már egy jó kis lövölde. Meg a 290-et is izzasztani kell
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #108068 üzenetére
Szerintem nyugodtan javasold nekik a topikot, ha olyanok.
-
norbert1998
nagyúr
Party like a russian
Ezígyezmiez -
norbert1998
nagyúr
Ó,ne!Ott felejtettem a gőzpöfögészeti tovalöködöncön,a megkönnyebülészeti körguggoldával egy helyen lévő vagonon a kedvenc orrfuvolászati négyzetrongyomat!Rá volt varrva egy foltos nyakorján,egy fiahordó górugrány és egy szemintető nő.A színe illett a nyaktekerészeti mellfekvencemmel. - és ahogy Ferenc ezt a mondolatot elmondta,felszállt az egyen-billengészeti körduplányára és a gőzpöfögészeti tovalöködönc után indult.-egy komment -
norbert1998
nagyúr
Befürödtem ilyennel. 36mm-est vettem, 39-es kellett volna. Valakinek jópénzé nem kell bár darab?
-
norbert1998
nagyúr
MIAFAKK VAN MICROSOFT?!
Telepíteném az EREDETI FCKN Office, és közli velem hogy a Telepítés forráshelyéhez való hozzáférés megtagadva. Anyádat, mi van?
-
norbert1998
nagyúr
Ma este 11-tol mehetne egy Crysis?
-
norbert1998
nagyúr
Akkor hányan lennénk mára Crysisolni?
IGP-vel is megy ám -
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #108439 üzenetére
Az nem jó. Lehet a nagyobb motor/öregebb autó/rosszabb környezetbarátsági szint miatt. Nekem 56/év, átutalás, és negyedévente fizetem
-
norbert1998
nagyúr
Na. Megfigyeltük a varázslatos állatokat. Tok jó volt
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #108505 üzenetére
És aludni is van időd, meg a családra is?
Mert, hidd el, szerintem mind a hárman leszarják hogy x vagy x*1.5 fontot viszel haza, ha az x-el is meg lehet élni, és azzal együtt még normális életmódot folytatsz és a család is boldog melletted. Bár szerintem ezt te is tudod, s ők is mondjákJej, az első mondat elég harsh-ra sikeredett, de semmi rossz szándékom nem volt
Occso jóféle autó rádiót hajtok. 1DIN, max 20k ujan, 4 hangszóró és pendrive kezelés. Más nem olyan fontos. Cd nem kell. Rms azért legyen meg 20W. A peak teljesítményt legyszi ne emlegesse senki.
Van valakinek ötlete, tippje?[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Yea
Sikerült megölnöm a G2-esemet, bár a megjavítási kísérletek sorozatos kudarcba fulladása utáni hirtelen felindulásból történt földhöz vágása újra beindította a szívét, egyelőre működik, de a nagy idegeskedésben, hogy "jajmegöltem", a sok ezüst, csillogó csavar között nem vettem észre egy feketét, ami sanszzos, hogy letépte a 4G antennát. Ez pedig egy új telefont kell jelentsen, ugyanis alaplapra integrált dologról van szó. -
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #108547 üzenetére
real life, asszem
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #108551 üzenetére
btw= by the way=mellesleg, egyébként
szvsz=szerény véleményem szerint -
norbert1998
nagyúr
Na, ő lett az.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #108673 üzenetére
Én a városomba se engednem őket
-
norbert1998
nagyúr
Holnap este 11 c3, ki jön?
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #108726 üzenetére
Biztos hogy nem. Szem rákot kapok attól az ui-tol. Pure droiddal meg már ugyanaz, mint bármi más, csak még mindig samsung logó feszít rajta.
De... Nekem csak a pure droid a droid. Szóval teljesen mindegy, milyen telefonról van szó. A hardver a fontos meg hogy népszerű telefon legyen.Btw mai c3nak lőttek. Asszony pajti anyja rosszul lett, az apja meg éjszakás, úgyhogy az kellett menjek hozzájuk
Bandi Adaway nevű programot javaslom figyelmed e.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Most komolyan az izlesemet elemzitek? Azt mondtam, szemrak az ui-tol. Erre állítjatók, ezer éve nem láttam csamut.
Persze, én egy rózsaszín burokban élek, ahol 1.5 dCi-vel mennek a holdra, 1.2 16v-vel a marsra, G2-k repkednek az égen és fészkelnek a fákra, miközben 6xx0-es intelekkel lövöldözik a 2500K-k a kártevő csamukat, szóval valóban nem tudom, mi van a világban. -
norbert1998
nagyúr
válasz MrM94 #108747 üzenetére
Nem, egyszerűen nem tetszik. Számomra úgy néz ki, mint egy bugosan betöltött weboldal meg az ikonok a–e tetszenek, meg semmi. De... Gyári rendszert semmiképpen sem hasznalnek, nekem az aosp az etalon a sebesség miatt (is).
Nekem ez jobban bejön:
(a háttér nem ez volt, de tekintve, hogy a hatterem az, ami a profil képem fb-n,meg tudod érteni, miért nem hagytam meg annak )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest