Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz csibe1 #18194 üzenetére
pl, egy olyan billenytűzettel is megoldható, amelynek minden billenytűje szabadon átállítható a szoftverében,
Vagy lehet van eleve ilyen szoftver, a bilenytűzetekhez.
Pártatlan módon mivel nem ismertem megvettem a Codot, hiába szarozta minden bf-es
mostmát azok táborát erősítem akik bf-esek és szarozzák a Codot
de nekem kellett megtapasztalnom, hogy miért is szar
egyébként jó lett a szerver peccs? ma még nem volt kedvem idegesíteni magam vele, de mivel a hsz-ek száma kb felére csökkent, így vagy játszotok mert jó, vagy senkinek sincs kedve idegeskedninetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
pohár
félisten
válasz csibe1 #18194 üzenetére
én ezzel csináltam, sőt még a BF3-as beállításokat is át tudja másolni a 4-be, így állítgatni se kell semmit, ha már ott megvan a jól bevált kiosztás
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
boogie84
veterán
válasz csibe1 #18469 üzenetére
Kikapcsolásnál. Pikk pakk leáll.
(#18470) Zolar: Hidd el ki fognak mindent javítani, csak idő kérdése! Felesleges eladni a géped. Közel fele annyiért tudod csak eladni amennyiért vetted. Várj türelemmel.
(#18475) xboxmod: Hányok a win telepítéstől, de megléptem. Én nem bántam meg! A Báta knai pályát akkor még nem vitte ultrán. Most meg vígan! Engem meggyőzött! Személyes tapasztalatom alapján mindenkit buzdítok a win 8.1-re! Konkrét értékeket nem tudok mondani h nálad mennyi lesz, de nálam béta még nem volt élvezhetően játszható ultrán, most meg vígan!!! Ez nem szám, de meggyőző! Sztem!
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Delta×
senior tag
-
sixpak
nagyúr
válasz csibe1 #20827 üzenetére
Nálam úgy lép ki, mintha csak én nyomtam volna a quit gombra.
Semmi feladatkezelő meg hasonlók. Kilép a battlelogba, mintha minden a legnagyobb rendben volna.
Egy fél óra múlva felmegyek megint, kíváncsi vagyok. Két hét zavartalan játék után kezdem átérezni az itt méltatlankodók fájdalmát.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
válasz csibe1 #21104 üzenetére
Igen tudom, szerintem a 4-ben az egyik legjobb pálya. Nem a csapattal van a bajom, azt megszoktam, hogy szar de amikor 1HP-val elteleportálnak meg X-elek úgy, hogy kapom a HS bónuszt az kicsit idegesítő. A Balance sincs a helyén és a többi...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Frozzy
őstag
-
LamaCube
addikt
válasz csibe1 #21135 üzenetére
40/20-as a netem és mint írtam 20kb-re korlátoztam a feltöltést. Bf3-at is így toltam. Bf4-ben inkább mindent kilőttem, hogy hátha nem fagy ki és valamiért nekem semmi fagyásom nincs napok óta.
Winne
A vonatos mapon nekem is elment inf-be is a hang volt, hogy 1 percre is.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
válasz csibe1 #21355 üzenetére
Nem tapsolásról van szó, de ha tudom, hogy valami sz@r azzal nem fogok csak azért is szenvedni majd sírni, hogy az a valami sz@r.
Nem véletlenül nem mentem fel már este játszani. Csak azért, hogy felidegesítsem magam?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz csibe1 #21358 üzenetére
Én nem mondtam, hogy ne legyen elégedetlen az ember. Ha visszaolvasol láthatnád, hogy kifejtettem én is nemtetszésemet ez irányba. Csak azt nem helyeslem, hogy 5percenként jön valaki sírni, hogy kidobott, crashelt és stb. amikor ki van írva, hogy jelenleg instabil a dolog. Talán attól megjavul, hogy itt nem megy más csak a hiszti? Inkább olyan dolgokról kéne beszélni amik érdekesek. Az új dolgokról, hogy mi mire való vagy taktikákról, tapasztalatokról.
-
sixpak
nagyúr
válasz csibe1 #22625 üzenetére
Ja, nekem van premiumom, csak már többen írták, hogy nem lehet menteni kedvenceket. Amúgy én leszarom, random megyek fel szerverekre, egy kulcsszó van csak, mégpedig: hardcore.
(#22612) kissadam22: Isten éltessen sokáig...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
RichieTri
senior tag
válasz csibe1 #23246 üzenetére
ma déltől kicsit reconozhatnékom volt. végre meglett az uccsó puska is SRR...
de a lényeg végig mentem zászlóra, ott voltam ahol kellett. persze volt 300m feletti killem is, nem kempelve. és szinte az összes körben még a vesztesekben is az első 5 ben mindig benne voltam 48-as szerón.
nyilván a fűtőszálas szőnyeg otthon maradt
a tugsot meg nem szeretem.mindig MB van nálamés mindezt úgy, hogy a lelkem mélyén engineer vagyok és nem a járműbe-aszott fajtából
[ Szerkesztve ]
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
válasz csibe1 #23333 üzenetére
Valahogy az az érzésem, hogy a hányás belü CM GX-re gondol.
(#23331) devilinsid3: ha felhúzott graffal VGA limited van akkor a proci lehet nincs a teljesítő képessége határán és lehet elég az esetek többségében.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz csibe1 #23333 üzenetére
titok
el kell dönteni, hogy mit nevezünk minőséginek
azt a pár márkát aminek az ára ott végződik ahol egy proci ára kezdődik vagy pedig azt is odavesszük ami nincs behipeolva a fél világ által, de tökéletesen működik
ráadásul 30 ezres tápról beszélni olyankor amikor 100 ezret akar gépre költeni hát nem tudom.. még egy SSD-t feldobhattatok volna neki sima vinyó helyett, hogy már semmi ne maradjon a "tényleges" gépére
azon kívül pedig pont az ilyen 30 kontra 10 ezres tápok illetve 45 kontra 18-20 ezres alaplapokkal lehet spórolni pénzt ami ugyanúgy működik, de közel hasonlóan viszont az árkülönbséget nem tükrözi..[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz csibe1 #23537 üzenetére
nem írom le, mert azzal komment áradat indulna el (még márkajelzés sincs rajta annyira szar ) de viszont annyit kérdeznék, hogy pl. te az utolsó 3 tápoddal hány évet töltöttél el és mennyiből, ha nem túl indiszkrét a kérdés
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
válasz csibe1 #26340 üzenetére
Maga a kékhalál mivolta nem igazán lehet egy program hibája. Azt rendszerint az OS rendszermagjában bekövetkezett hiba okozza ami hardver vagy illesztőprogram hiba miatt szokott előfordulni.
-
Olympos
aktív tag
válasz csibe1 #26390 üzenetére
A Trailer a kiadás előtt van.
Ha azt bekajáltuk, akkor ott volt a Béta tesztnek.
Ha azt is bekajáltuk, onnantól már a mi bajunk, főleg akkor, ha folyton lefagy; de csak játszunk, csak játszunk vele, hátha.Az, aki tényleg megvette és játszott vele max. 2-10 órát (most csak mondtam vmit), na az mondhatja, hogy kéri vissza a pénzét addig, amíg nem oldják meg a fagyásokat.
De aki már 20-60-110 szinten van, az magából csinál(hat) hülyét, ha megpróbálja visszakéri a pénzét. -
válasz csibe1 #26390 üzenetére
A játéknak annyi köze lehet hozzá, hogy segít előidézni az amúgy is fent álló problémát, de ez nem a játék hibája mert a hibajelenség/lehetőség attól még ugyanúgy megmarad.
Amúgy annyit hozzá tennék ehhez a pénzt vissza meg félkész játék témához, hogy nem véletlenül pukkan most akkorát ez a lufi. Itt az új konzol generáció és nyitócím a BF4. Ezekre a gépekre elég kevés játék elérhető és ilyenkor az a kevés ami van sokkal nagyobb figyelmet kap. Ha visszaemlékeztek a BF3-nál gyakorlatilag ugyanezek a hibák ott voltak megjelenéskor. Ugyanúgy appcrash, tálcára ledobás és a többi. Ott is el kellett telnie hónapoknak, hogy olyan állapotba kerüljön mint amire emlékezni fogunk. A konzolokra egy erősen megkurtított verziót adtak ki, mármint MP tekintetében és emiatt a szerverek is sokkal kevesebb terhelést kaptak mint a PC verzió. Most ugye a konzolokra is kiengedik a 64főt és a szerverek ott sem bírják olyan jól.
-
S1M0N
senior tag
válasz csibe1 #26632 üzenetére
Tudom, egy időben ezért is próbáltam ráerőszakolni magamra a single részt, de egy idő után konkrétan belefájdult a fejem... Szarabbul is fut mint a multi, meg semmi érdemlegeset nem találok benne "történet" szempontjából.
Mit mondjak, unalmas, néhol meg kifejezetten idegesítő...
-
-
laposonly11
senior tag
-
Foxmulder89
senior tag
válasz csibe1 #28811 üzenetére
A media marktban biztos nem voltak hozzá megfelelő alkatrészek
Na de javaslom, hogy hagyjuk ezt a témát, mégis csak BF fórum.
Kinek mennyi a skillje?[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
aizen92
addikt
válasz csibe1 #31135 üzenetére
+ az origin azt se engedi, hogy tabletről ( commander ) és gépről játssz. és ezt úgy hogy a tableten és gépen más-más felhasználóval vagy belépve! szétfagyasztja a játékot ahogy a másik belép külön profillal.... nagyon gáz.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
pohár
félisten
válasz csibe1 #31166 üzenetére
gondolom akkor szerezted meg, amikor még nem voltak kint hivatalosan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
lofagi
addikt
válasz csibe1 #32978 üzenetére
Van egy dolog egyébként ami miatt én jónak tartom azt, hogy gyorsan fel tudja fejleszteni magát, ha valaki játszik. Még pedig az, hogy nagyon sokszor volt a 3-ban az, hogy oda nem mentem be, ahol sok volt a lvl100as az egyik csapatban, míg a másikban kevés, vagy egyáltalán nem volt. 3-ban azért jóval jóval több idő kellett ahhoz, hogy valaki elérje a maxot. Nekem konkrétan meg sem lett. :] Viszont tényleg nem mentem be oda ahol láttam,hogy sok a lvl100-as. Volt, hogy még gyors megnéztem az adatlapját is, hogy miben jó, milyen a statja, érdemes-e bemenni ingyen fragnek.
Viszont itt a 4-ben ilyen nincs, itt nem érdekel, hogy mennyi lvl110es van bent, mert abból most nem derül ki még semmi sem, nyilván nem fogom mindet végignézni, hogy vajon ő mióta lvl110. Szóval látok én ennek jó oldalát, hogy gyorsan fel lehet szintezni magad, de csak ezt az egyet.
Sőt a 3-ban szinte nonstop láttam, hogy lvl100 nolifer stb stb. Viszont itt a 4-ben nagyon keveset találkoztam még ezzel a jelenséggel. Volt, nem mondom, hogy nem, de nem annyi, mint a 3-ban.
Persze ha igaz lesz az, hogy bejönnek a +10 szintek kiegészítőkként és majd megint lesz humble akcióban a BF4, akkor azoknak már biztos megint ez lesz a szavajárása, hogy nolifer lvl200.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest