Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandy2
csendes tag
válasz keszegduda #5499 üzenetére
Hát igen talán tul kevés magyar játszik.Amugy ha ennyiért lehetne ranked szervert bérelni minden clan-nak volna saját szervere.
Gigabyte x48 DQ6,E8500,CHIFTEK 850W,Sapphire HD4870X2 ,OCZ 2X2GB KIT,Samsung 500GB HDD,MERC keyboard,Logitech G9. Gericom 22" TFT
-
elbandy2
csendes tag
Az obinet-nek kéne kérni ranked jogot talán nekik adnak,és azt kibérelni.
Gigabyte x48 DQ6,E8500,CHIFTEK 850W,Sapphire HD4870X2 ,OCZ 2X2GB KIT,Samsung 500GB HDD,MERC keyboard,Logitech G9. Gericom 22" TFT
-
maskimx
senior tag
válasz elbandy2 #5503 üzenetére
Angoloktól is bérelhettek. Utánanéztem, itt
624 font egy évre a 32 slotos ranked, ami kb 220 ezer forint, itt viszont csak 537 font ugyanaz, ami 190 ezer, vagyis havi kb 15 rongy. Ugyanitt a 20 slotos évi 336 font (119 ezer, havi ~10k)
A server mindkét esetben Londonban lenne hostolva, és természetesen ranked.www.tacticalgamer.com
-
veterán
-
veterán
Sziasztok!
Jön valaki most gamelni?
Üdv. Core2
-
edipqe
senior tag
allah nevében robbantssa vki fel a székházukat! és akkor majd kapunk ranked jogot
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
veterán
-
nagash
senior tag
Én szerintem felnéznék délután valahova gyakorolni, csak írjátok meg hogy hova csatlakozhatok ha úgy alakul...
Knoblauch macht einsam.
-
edipqe
senior tag
most csillagkaut nézek meg pihenek aztán majd megyek BF2-t jácccccccccani.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
McKennyKe90
tag
Kaptam egy huinnes wold record könyvet és az áll benne hogy jelenleg a legerőseb hajtóművel rendelkező vadász gép az f 35 amit amerika 2012 ben fog had rendbe állítani
Úgy láccik hogy mi nem tudjuk használni ezt a gépet mert ha már amerika is ezt fogja használni és ők renedelkeznek a legfejetteb haderővel akor csak nem vmi fos j10 eket fognak használni meg su 30 at xdnem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki
-
maskimx
senior tag
válasz McKennyKe90 #5510 üzenetére
Neked tulajdonképpen mi is a bajod? Soha nem bcztem, magaddal keversz össze. Gondolom az fáj, hogy miután mindenkit aláztál egy körben, bementem a serverre, és sikerült kétszer lelőnöm a helid, mert nem vettél észre. Innentől én lettem a sunyi, meg azanyámat, stb. Mikor legelőször kezdtem olvasni ezt a fórumot, azt gondoltam, hogy csak egy komplexusos kis suttyó vagy. Aztán a banod után mintha kezdtél volna megváltozni, gondoltam rosszul ítéltelek meg. De persze csak kibújt a szög a zsákból, sajnos nem tévedtem.
Tudod a skill kevés, ha dühből játszol, akkor nincs sok esélyed. Pontosan tudom, hogy ha egyszer kinyírnak, elkezded felhúzni magad, és onnantól kezdve hibát hibára halmozol, egyre idegesebb leszel, végül kilépsz a szerverről. Te is csak addig szeretsz harcolni, amíg nincs ellenfeled. Ha meg valaki besunnyog mögéd, és úgy szed le tvraksival, hogy fingod sincs, honnan lőtt, akkor az szemét? Nem, akkor te voltál a béna, figyelmetlen noob.
Ezek után számíthatsz rá, hogy ha összefutunk egy serveren, akkor minden igyekezetemmel azon leszek, hogy felidegesítselek, és ezáltal könnyű célponttá tegyelek.
Pszichológiai hadviselés ftwwww.tacticalgamer.com
-
McKennyKe90
tag
válasz maskimx #5513 üzenetére
Nem ? xd akkor me bc löte le vagy a vadaszgepek felszalopalyaja felett 2,5 meterrel? egy olyen bezen ahol a zaszlo pirosan (van mint a stop tabla) ez nem bc akor mi?
meg csak aze lotte le ugyis mert amikor a lvegöbe le akarta szedni egy raktad se talalt el meg a gepfegytüt se csak nekem jotte de nem halta meg nekem meg lement a pirosig a heli elete ozt utana jo könyü volt leszedni engem haturrol
Meg elötte en hanyszor oltelek meg? az nem irod de vegülis ez az egesz nem ide tartozik de folytathattyuk
Meg hogy fölbaszom megem ozt benazok ekkor hülyesegetnem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki
-
nagash
senior tag
Fiúk!
Este egy játék? Sajnos még nincs hangom, de attól még beállnék valahova...
Knoblauch macht einsam.
-
maskimx
senior tag
válasz McKennyKe90 #5514 üzenetére
"Meg hogy fölbaszom megem ozt benazok ekkor hülyeseget"
Igazad van, itt téged mindenki a higgadt viselkedésedről és a kultúrált modorodról ismer
Voltam veled egy squadban, hallottam, hogy anyázol, amikor a w33des arcok sorozatban kinyírtak. Le is léptél a serverről hamar, nem bírtad a vereséget.Nem azon van a hangsúly, hogy hányszor nyírtál ki, hanem hogy én összesen kétszer lőttelek le abban a körben, és egyből nekiálltál anyázni. A bázist meg már elhagytad, a kerítés mögötted volt, onnantól kezdve nem bc. Ja, hogy nem láttad, hogy jövök? Elfelejtetted? Az a te bajod.
Kérdezd meg magadtól, hogy vajon én miért nem kezdtem el szidni a felmenőidet, amikor sokadszorra szedtél le? Mert történetesen tudok veszíteni, veled ellentétben. Itt most nem arról van szó, hogy melyikünk jobb, arra nagy ívben szarok, hanem arról, hogy amíg be nem léptem a serverre, 0 halálod volt. Csináltam neked kettőt, egyből elkezdett sírni a szád. Nőjj már föl ember!
Vitát meg elvből nem folytatok olyannal, aki szellemileg nincs a szintemen, így be is fejeztem a veled való kommunikációt, ami tekintve a posztjaid olvashatóságát, nagy megkönnyebbülés lesz.www.tacticalgamer.com
-
K3NZO
senior tag
NA feladtam ezt a raid 0 ás rémálmot . Teszek rá!!!
"Per aspera ad astra"
-
edipqe
senior tag
válasz McKennyKe90 #5514 üzenetére
ember kutya legyek ha értem h mit írtál
korábbi hsz-edre: nézd meg az elmúlt évezredek háborúit az egészséges egyensúly megtalálása a minőség és a hatalmas mennyiség között sokkal jobb mint az exkluzív minőség. Mennyi ideig tart egy 5 generációs amcsi gép összerakása? mennyi idő ember stb kell hozzá?
Most ugyan ezt nézd meg egy SU 35 nél vagy kínai fosnál! ja hogy több kerozint eszik, meg több karbantartást igényel? ez már mellékes tekintve h az amcsik sokkal jobban függnek az üzemnyag behozataltól mint a jelenlegi vagy jövőben esetlegesen várható ellenségeik.[ Szerkesztve ]
-
McKennyKe90
tag
Nem akarok belemélyedni ebbe a témába mert eléggé összetett.de.
De az tény hogy elég érdekes dolgok lesznek amikor már nagyon
közel lesz a kőolaj elfogyása.SZtem amerika sok háborút fog még kezdeményezni
ezért a feket arany micsoda izéértnem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki
-
edipqe
senior tag
válasz McKennyKe90 #5521 üzenetére
nálam a fekete arany a Coka-Cola az ugyan olyan értékes!
elég jó kezdés volt ma:
[link][ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz ThePoweR #5523 üzenetére
mediccel kezdtem, de annyira sok volt a snipá a másik oldalon h felvettem a snipá puskát.
tehát nem teli puskával gyilokoltam. Másrészt folyamataosan mozgo- ugrabugráló célpontok voltak, a valós arány kb 18/14. Ez gyakorlatilag a látótáv határára lövöldözre nem rossz.I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
gabipaci
őstag
Mailváltás az OBINET-tel:
ÉN>>>>>>>
Szia!Csak tömören.
Mivel nem volt feltüntetve egyikőtök neve mellett sem a BF2, igy Neked írok, mert te vagy fölül…
Szeretnénk egy 20 slot-os szervert bérelni Tőletek, de lenne egy nagyon fontos kérdés:
A szerver „rankedos” lesz-e. Az ott szerzett pontok hozzáadódnak-e az EA pontrendszeréhez?
Mi a menete az EA-os résznek?
Gondolom kell adminos patch.
Azt is venni kell, vagy az egységes, letölthető?
Nagyjából elsőre ennyi.
Válaszod előre is köszönöm.Gabipaci
ŐK>>>>>
Hello!Sajnos Ranked szervert csak EA által felkért szolgáltatók indíthatnak.
Letölteni és indítani csak unranked szervert tudunk. Sajnos.Üdv
PiluLogitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
Illetve ugyanerre a kérdésre egy másik szolgáltató válasza:
Szia!Az EA beszüntette a ranked szerver lehetőséget, így csak néhány külföldi cég rendelkezik ranked szerver lehetőséggel. Magyarországon egyetlen ilyen szolgáltató sincs. Mi sem vagyunk és már nem is lehetünk azok.
Üdv,
johnnyLogitech hardware tester
-
edipqe
senior tag
akkor magyar szolgáltatók kihúzva ha jól értem, igaz?
-
maskimx
senior tag
válasz keszegduda #5529 üzenetére
Végül is csak a ping roszabb, 10-30 helyett 40-60. Persze az még jó szerintem, de a Ti dolgotok. Viszont mivel más megoldás nincs, az EA egyhamar biztos nem fog magyarországra ranked jogot osztogatni, a bf2re már eléggé szarnak support szinten. Az ár meg kb ugyanaz, mint ami itthon lenne nem ranked.
www.tacticalgamer.com
-
veterán
Szia!
(#5514) -javítva-:
Nem? xd akkor miért BC (BaseCamp) löttél le, vagy a vadaszgépek felszálópályája felett 2,5 meterrel? Egy olyan basen ahol a zaszlo pirosan van (mint a stop tabla) Ha ez nem bc akor mi?
Meg csak azért lőttél le úgyis, mert amikor a levegöbe le akartalak szedni egy rakétád se talált el meg a gépfegyvertűz se csak nekem jöttél, de nem haltál meg nekem, meg lement a pirosig a heli élete 'oszt utána jó könnyű volt leszedni engem hátulról...
Meg elötte én hányszor öltelek meg? Azt nem írod, de végülis ez az egesz nem ide tartozik de folytathatjuk
Meg hogy fölbaszom magam 'oszt bénázok ekkora hülyeséget...Ez duuuuuuuurva...
Hejesírás 2007 ([Direkt írtam rosszul...Üdv. Core2
-
edipqe
senior tag
válasz Neil Watts #5531 üzenetére
-
gabipaci
őstag
jön most fel valaki?
Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
ikszfályörön megtaláltok
Logitech hardware tester
-
veterán
-
edipqe
senior tag
válasz Neil Watts #5535 üzenetére
ja bocs mert hejesen leirva: ikszfájőrőn
-
edipqe
senior tag
figyelem emberek csinálni fogok egy gumicukor PH! tesztet! megveszem minden gyártó össze fajtáját és letesztelem egy MEGA hatalmas tesztben! Az egész 7végémet rászánom!
-
greenmukk
tag
[ Szerkesztve ]
-
-
edipqe
senior tag
válasz gabipaci #5539 üzenetére
beszálnék, de holnap még rajzolnom kell 1db A1eset meg 2 db A3asat meg 2 db A4eset.
meg 2 jegyzőkönyvet kell csinálnom, de jó lenne felmenni 1 serverre jó sokan innen a PH!-ról és inni meghalásonként 1 felestgreenmukk: ha medicelsz maradj a leghátulsók között, csak akkor menj éleszteni ha tiszta a terep. nem potyognak oda 5 percenként gránátok nincs fedezet vagy záró tűz stb. érdemes olyan helyen dolgozni ahol van rajtad kívül még szanitéc így ha te meghalsz akkor még jó esélyed van, ahogy neki is! mindíg dobáld el a gránátaidat (segít az uav hogy éppen hova érdemes) ívesen jó messzire ahol csapatösszevonási területek vannak. Ha látod h egy egy emberetek (pl.:sniper) beáll egy helyre és onnan fedezékböl osztja az eszet akkor dobj be alá minden medic packot. a gyakori meghalós helyekre is. Ha tüzelsz akkor csak célzottan, fekve. De legyen még közötted és az ellen között saját ember így vszleg az kapja majd a tüzet amíg ő él addig jobbak az esélyeid mintha csak te vagy a célpont. Én ezeket tapasztaltam ki, de biztos sok alapszabály van még mediccel.
[ Szerkesztve ]
-
McKennyKe90
tag
Látom ! én éreztem hogy majd rájösz hogy mi a jó!
nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki
-
nagash
senior tag
Tegnap királyat nyomultam valami szerveren, volt ott valaki [HUN] előtaggal, de kommunikálni nem sikerült. Mondjuk nagyrészt bot-ok voltak de élveztem. A bronz hely mindig megvolt, de szerintem többször feküdtem mint keltem.
Anno volt két magyar Ranked szerver nem? Én még a címeket is leírtam valahonnan...
[ Szerkesztve ]
Knoblauch macht einsam.
-
veterán
-
K3NZO
senior tag
válasz Neil Watts #5543 üzenetére
De korán ébredtél, én még a csipát mosos a szememből.
"Per aspera ad astra"
-
veterán
-
K3NZO
senior tag
válasz Neil Watts #5545 üzenetére
Most megyek valahová lövöldözni de szerintem beülök egy vadászba és csak repkedek most nicns kedvem ugrabugrálni meg szerencsétlenked, meg fölöslegesen felidegesíteni magam azon, hogy gránáttal miért tk znak le.
"Per aspera ad astra"
-
McKennyKe90
tag
Kinek lesz most téliszünet?
Szval ki az aki tanul még és ki az aki dolgozik köztünk?nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki
-
veterán
válasz McKennyKe90 #5547 üzenetére
Én semelyiket!
-
edipqe
senior tag
válasz McKennyKe90 #5547 üzenetére
dolgozni nem dolgozok, abból élek most 2-3 hónapig amit az elöző helyemen kaptam
tanulok, de lesz szünetem. Ha a kérdésed arra irányul h a szünetben kikkel tudnál 24/7 bF2-zni akkor énrám részben bár, de lehet számítani majd.
-
McKennyKe90
tag
válasz Neil Watts #5548 üzenetére
Ezt nem értam na mind1
nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?