Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2 (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5401) gabipaci válasza edipqe (#5400) üzenetére


gabipaci
addikt

Biztos feltűnt Neked (de ha nem akkor most szólok), hogy a BF2 az játék. Nem kell összehasonlítani a valósággal.
Ha lelősz valakit, felélesztik és Te lelövöd újra, újra és újra az bizony spawnkillerkedés. Elég, ha csak megnézed a spawn szó jelentését. spawn=ivadék (Éppen már élő, de még nem felkészült a harcra.)
Ettől egy kicsit etikusabb az, ha lelőtted, látod, hogy mennek éleszteni, és úgy időzíted a kézigranátodat, hogy még a medic tudja tenni a dolgát, de elszaladni már egyikőjük se tudjon. Így legalább pontot teszel a mondat végére, és beléd sem köthetnek.

Logitech hardware tester

(#5402) nagash válasza edipqe (#5400) üzenetére


nagash
senior tag

Hát nekem ebből az jön le, hogy lelövöd, felkel, lelövöd, felkel, ........
Tehát szépen növeled a pontjaidat meg a medic-ét :DDD . Egyébként, a valós megfelelője kb így néz ki ahogy leírtad. BF2-ben a Squadleader-t érdemes ugye nehogy oda Spawn-oljanak a többiek...
Beszoptam, én tegnap vettem meg a Fukarban 3990-ért... :O :O

Knoblauch macht einsam.

(#5403) ThePoweR válasza gabipaci (#5401) üzenetére


ThePoweR
senior tag

N de most lelövöd felélesztik akkor megint lelövöd abba mi van? :D Neki a halált úgyis csak egyszer adja hozzá csak annyi hogy neked megy a kill de attól nem fogtok hamarabb nyerni! Meg még a medicnek is megy a pont. :DDD Ja és ti milyen Classokkal szoktatok menni?

(#5404) DieHard


DieHard
senior tag

alap bf2 5398hsz ra

[ Szerkesztve ]

(#5405) maskimx válasza edipqe (#5400) üzenetére


maskimx
őstag

Jó, hát a valóságban egy sebesült katona mindig jobb az ellenségnek, mint a halott, több erőforrást vesz el a csapattól. Bfben meg ha a medic van olyan láma, hogy újra és újra feléleszti, anélkül, hogy megkeresné a veszélyforrást, akkor az az ő bajuk :)
Más persze, ha direkt pontnövelési céllal ál össze három ember, és úgy nyírják ki és élesztik folyamatosan az egyiket, az csúnya dolog :(((
A bf nem etikus játék, ez egyértelmű. Tegnap kedvet kaptam infantryzni, felmentem egy inf only serverre, sharqi ment éppen. Tv tornyot védtük, én sniper voltam és volt mellettem egy support is. Ezzel a felálással sosem fogyott ki a claymore, senki nem tudott bejönni a toronyba. Ez etikus? Nem, de hatásos, a kört megnyerte a csapatom, nekem meg egy kill híjján meglett az expert explosive bade :)

[ Szerkesztve ]

www.tacticalgamer.com

(#5406) ThePoweR válasza maskimx (#5405) üzenetére


ThePoweR
senior tag

Ez igaz! Meg jó kis módszer ez a support+sniper! Csak az a para hogyha a supportot szépen fejbedurrantják azt lesés van :DDD Persze általába medik van a közelbe :DD :DD Meg sokan lámázzak a claymore-os embereket! Jó az olyanokat én is hogy jön eldobja aztán meghal és megy neki a kill me hát 2/1 (ha nem több) jó üzlet! Én csak önvédelemből rakom a létrákhoz meg a bejáratokhoz! Mert azé beszalad egy PKM-es nem hiszem hogy majd egyből fejbelövöm(de volt már rá példa) :DDD Na persze attól függ hogy mennyire tud mert most egy corporal szalad be. :C vagy egy Colonel.

(#5407) edipqe válasza maskimx (#5405) üzenetére


edipqe
senior tag

én nem állok össze 3masba, hanem a hülyeséget és az alkalmat várom, annyi h. mikozben sniperkedek közben folyamatosan figyelem a hullákat mint egy igazi, kegyetlen és számító "xarral és szalmával tapasztott arcu sniper" ;]

nem is rossz 5let ez a felállás suporty+snájpá.

sztem tesómnak karácsonyra veszek 1990 ért egy BFet :K

ThePower: ha jól rakod akkor szinttől nem függ hogy ki megy bele. mert mire észreveszi már robbant is. Nyílán nem az ajtóba kell rakni hanem elejével az ajtó nyílása felé, de úgy hogy az érkezési irányból ne lehessen látni. Ennyi.

A héten volt egy nagyon erős kezdésem pl, azon 15 perc után már vagy 8 kick szavazást indítottak pedig nem cheateltem, nem tk,-ztam, nem volt semmi köcsög ponthajhász gyilkolászás. Sztem ez sem etikus!

[ Szerkesztve ]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#5408) MrChef válasza ThePoweR (#5406) üzenetére


MrChef
aktív tag

A sniper puskából miért néz ki minden lövés után a katona? (igaz, hogy újabb lőszert táraz be, de zavaró, hogy folyton vissza kell kattintani)

Csúnya voltam...:-) :
[link]

Amikor medic-kel vagyok (kedvenc karakter; a 3-as lövése különösen előnyös), nem ész nélkül rohangászok, és élesztek újra, hanem másik szemmel az ellenséget figyelem. Ha valaki pl. nyílt terepen ATV-től, rohamozó katonáktól vagy artillerytől dobta fel a talpát, nyilván nem szaladok oda én is meghalni.

Másik: mitől függ, hogy melyik pályán engedik cserélni a fegyvereket a karakterválasztáskor? A medichez már jár nekem a távcsöves géppisztoly, most meg egy új fegyver is bejött, de egyik pályán lehet választani, másikon meg zárolva van.

Ami szerintem nagyon hiányzik, de a Desert Combatban benne volt: önjáró löveg (a kém távcsövének képe alapján), és sokszor nagyon kéne rendes légvédelem. Van olyan pálya, ahol a harci helikopterek végighentelnek mindent.

[ Szerkesztve ]

(#5409) ThePoweR válasza MrChef (#5408) üzenetére


ThePoweR
senior tag

A sniper puskából azért néz ki mert kinéz, meg akkor túl könnyű lenne! Engem az zavart hogy nagyon hamar elkapja de ha lövés után a bal egéren tartod az ujjad akkor még a távcsőbe marad, töltény nem táraz de látod hogy eltaláltad e, és aztán előkapod a pinyót és lesorozod az arcát! :DDD

"mitől függ, hogy melyik pályán engedik cserélni a fegyvereket a karakterválasztáskor? A medichez már jár nekem a távcsöves géppisztoly, most meg egy új fegyver is bejött, de egyik pályán lehet választani, másikon meg zárolva van."

Semmitől az valami bug lehett vagy olyan szerón voltál ahol nincs allow gobal unlock és akkor csak az alap fegyók vannak!

Kicsit nem volt egyenlő a csapat mint azt a 19/205-ös csapatállásból is lehet látni,de még ígyis elkentem a pofájukat L96A1-el!

KÉP

[ Szerkesztve ]

(#5410) maskimx válasza edipqe (#5407) üzenetére


maskimx
őstag

Én elég keveset nyomom sniperrel, de ha igen, akkor sunyi szemét vagyok, hiszen az a dolgom :D Kedvencem a felszálló járművekből kilőni az embert, ha nem uncapen van, sokszor egymás után. Aztán ha megunja, ellopom a vasat :)
Clayt rakok a forgalmas helyekre, magamat ritkán védem vele, 2-3 ölés után pozíciót változtatok. Support meg sniper egy nagyon jó kombó, ha support vagyok, és infantryzok, akkor mindig snipersquadot keresek, nekik jól jön visszavonulásnál a fedezőtűz géppuskából, meg a végtelen claymore/gránát, nekem meg a sok teampoint ;)
Vagy megyek specops mellé, ott is kell az ammo.
Ezekre mind lehetne úgy tekinteni, mint pontfarmolásra, de mivel a játék részét képezik, nincsenek tiltva, ezért szerintem mind elfogadható taktika. Igen Kenny, a sunnyogás is :D
Persze ez sosem fair, a magányos játékosok ellen, de a bf a csapatjátékról kéne szóljon.
Ha van egy működő, kommunikáló, egymást támogató squad, akkor az már fél győzelem

www.tacticalgamer.com

(#5411) MrChef válasza ThePoweR (#5409) üzenetére


MrChef
aktív tag

Ja, nekem is valami ilyesmi volt a tippem, hogy "akkor túl könnyű lenne".:-)

Eddig szinte mindig hivatalos szerveken voltam, és esetek felében volt csak engedélyezve a global unlock.

Akiknek kb. 800.000 pontjuk van, azok a játék megjelenése óta játszanak napi 10 órát?! :Y

Különben a snipereknek nincs olyan könnyű dolguk. Hacsak nincsenek magasabban, mint a plebs (ehhez kell egy kicsit szöszölni), ők is hullanak, mint a legyek. Szoktam kísérni snipereket medic-kel.

(#5412) MrChef válasza maskimx (#5410) üzenetére


MrChef
aktív tag

Múltkor elég szépet alkottam egy sráccal, két tankkal döngettünk. Ő javított, én medic voltam (rögtönöztem; jobban járt volna, ha én is szerelő vagyok, de így is ment a dolog).

Azokat utálom, akik ráadásul squad-tagok, de tojnak rám, elhúznak mellettem, én meg kutyagolhatok jó sokat.

[link]

(#5413) edipqe válasza nagash (#5402) üzenetére


edipqe
senior tag

a medicet is leölöm ha tudom, hisz ha lőátja hogy amit feléleszt meghal akkor lehet h elszalad.
A spawn a tényleges meghalás utáni "lerakás". Ha revive az revive és sztem nem spawn.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#5414) keszegduda


keszegduda
őstag

Alakulgat valami a bérléssel kapcsolatban? :)

(#5415) GameOver válasza edipqe (#5400) üzenetére


GameOver
aktív tag

Nálam még a baserape is belefér, ez meg pláne! Vagy te ölöd meg az ellenséget, vagy ő téged, ilyen egyszerű. Ez egy lövöldözős játék, benne van a pakliban, hogy lelövik az embert, tök mindegy, hogy azt minek hívják (spawnkill vagy akármi).

(#5416) gabipaci válasza edipqe (#5413) üzenetére


gabipaci
addikt

"A spawn a tényleges meghalás utáni "lerakás". Ha revive az revive és sztem nem spawn."

Ezen azota en is gondolkodtam, de csak nem ertek egyet!
A lenyeg hogy a spawn pontokat is ismerjuk, es ott lesben allni is ugyanolyan mint a "re"spawn-t leszedni...
De lehet hogy nincs igazam.

Bocs az ekezetekert, de most laptoprol irok :(

Logitech hardware tester

(#5417) McKennyKe90


McKennyKe90
tag

Megvan a arany repair badges!!nem hittem hogy valaha öszejön
de ma 2 klántárs segítségével összejött
Igaz kicsit statpadding szaga volt
Meg holnap vizsgázok Ecdl prezentációból!
Ugye adom az ívet na go slepp meg győzike

nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki

(#5418) gabipaci válasza keszegduda (#5414) üzenetére


gabipaci
addikt

Ma nagyon elfoglalt vagyok.
Ezt a laptopot telepitem.
De holnap elkezdem amit el kell.
Meglatjuk mit tehetunk.

Logitech hardware tester

(#5419) keszegduda válasza edipqe (#5413) üzenetére


keszegduda
őstag

Engem már rúgtak ki DEADSPAWN-al, egy pöppet elcsodálkoztam és értetlenül ültem a monitor előtt...de az ne zavarjon senkit hogy az admin szakasztott ugyan azt csinálta mint én, nem hiába adminok. :(

(#5420) gabipaci válasza McKennyKe90 (#5417) üzenetére


gabipaci
addikt

Az arany repair nekem sose lesz meg.
Bar szerintem nem is lehet legalisan megszerezni...

Logitech hardware tester

(#5421) nagash


nagash
senior tag

Hát, ha az éppen odaszaladó medic-et lelövöd, azt még megértem. :)
Ahogy itt olvasom a hozzászólásokat, inkább a Ti csapatotokban lennék Assaulter... :DDD

Knoblauch macht einsam.

(#5422) gabipaci válasza keszegduda (#5419) üzenetére


gabipaci
addikt

Jo lenne mar adminkodni, mi? ;]

Logitech hardware tester

(#5423) keszegduda válasza gabipaci (#5418) üzenetére


keszegduda
őstag

Nem sürge, csak rákérdeztem mi a helyzet. Nagyon remélem hogy összejön majd a dolog... :R

(#5424) keszegduda válasza gabipaci (#5422) üzenetére


keszegduda
őstag

:K
De ezúttal megpróbálok majd a koromhoz mérten ügyködni... ;]

(#5425) gabipaci válasza keszegduda (#5423) üzenetére


gabipaci
addikt

Kicsit korlatozva vagyok idovel.
De mar en is szeretnem ha atlatnam a dolgot.
Lenne is egy kerdesem ezzel kapcsolatban.
Mi van akkor ha az adminok nem online-ok?
Attol a tobbi ember tudja hasznalni a szervert?

Logitech hardware tester

(#5426) keszegduda válasza gabipaci (#5425) üzenetére


keszegduda
őstag

Elvileg menni fog a szerver, csak kelleni fog a minimális létszám ahhoz hogy elinduljon a játék. Én attól félek hogy ha netán ismert szerverré válna, a sok bérlő nem tud majd feljutni annyira sokan lesznek.

(#5427) MrChef


MrChef
aktív tag

Mi ez a spawnpoint, meg pontgyűjtés? Úgy értem, miért fontos? Én egyszerűen csak csapatszellemben, logikusan és általában maximális bedobással játszom, úgy lesznek pontjaim (kitüntetéseket is szereztem természetesen). Nem pedig fordítva: nem azért játszom, hogy pontjaim legyenek.

(#5428) GameOver válasza keszegduda (#5426) üzenetére


GameOver
aktív tag

A jól bevált admin-módszer ilyenkor az, hogy kirúgják az ellenfél legjobb játékosát... :((( A valamivel humánusabb megoldás szerint azt a játékost rúgják ki, aki a legkésőbb csatlakozott a szerverre és nincsen squadban.

[ Szerkesztve ]

(#5429) gabipaci válasza GameOver (#5428) üzenetére


gabipaci
addikt

Inkabb a masodik megoldasra kene raszikni:)

Logitech hardware tester

(#5430) McKennyKe90


McKennyKe90
tag

Lehet olyat hogy szabadon hagy a szerón anyi helyet amenyi kell
Aki föl akar menii
áá megyek majd leírom ha hazajöttem

nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki

(#5431) edipqe


edipqe
senior tag

nem kell vkinek egy kétoldalas (kiford-6ó) Manch. Un. mez? mérete: L. Kaptam de nekem kicsi. :B
centenáriumi edisssssssön. tehát a 100 éve manU tiszteletére lett kiadva. Eredetiséget igazoló hologrammos Man u billogok természetesen rajta vannak.
1ik oldala arany és fekete feliratok ill. a klubjel festett izés.
2es oldal (ha kifordítod) fehér fekete feliratokkal és hímzett csapatlogóval.
sérülés, stbstb mentes teljesen új állapotban. átvehető fehérvár-Bp-dunaújváros 3 szögben.
a példány elég ritka a centenáriumi dolog miatt. kinek mit ér meg?
meg van még egy dell fekete crt monitorom is 17"-os 5kért! 100Hz-es hibátlan

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#5432) keszegduda válasza McKennyKe90 (#5430) üzenetére


keszegduda
őstag

Közben nekem is eszembe jutott a szerverek mellet zárójelben fel van tűntetve hogy mennyi hely foglalt az adminoknak, de ez beállítás kérdése szerintem.

(#5433) McKennyKe90 válasza keszegduda (#5432) üzenetére


McKennyKe90
tag

Hát ja meg amikor kiírja hogy szerver re való joinolás közbe hogy reserved vagy ..... (bérelve) abból is látcik hogy lehet fizetni hogy fönt tartsák neked azt a bizonyos slotot
Pl van egy kurva jó onli karkand onli tankos mindenki arra vár szóval fos sszeró
de ha má azt írja hogy 40 en vannak a 64 ből akor már ezt írja ki hogy bla bla bal
szval sok gyagya ember van

nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki

(#5434) ThePoweR válasza McKennyKe90 (#5433) üzenetére


ThePoweR
senior tag

Úgy hívják Private Slot! Azt beállítással lehet változtatni! Arra jó hogyha mondjuk tele van a szeró ne keljen kirúgni embert hanem fel tudsz menni egy passal! De az nagy buziság amikor rávágnak 20 privát slotot, annak semmi értelme :F ! Na de persze ha forgalas a szeró akkor pénzért is lehet adni! Most pl ez volt cod4-be! Volt vagy 20 magyar tört szeró és a 48-ból 32 volt szabad és privát slotot lehetett kapni 250Ft-ért egy hónapra!

[ Szerkesztve ]

(#5435) K3NZO


K3NZO
senior tag

Hazaérte:). Die hard majd valami elérhetőséget mailben dobj! Köszike

"Per aspera ad astra"

(#5436) gabipaci válasza K3NZO (#5435) üzenetére


gabipaci
addikt

Ideje volt! :C
Lemaradtál a lényegről.
Saját szervert akarunk bérelni.
Eddig négyen vagyunk rá.
ThePower, Keszegduda, DNS65, és én.
Téged érdekel a dolog?

Logitech hardware tester

(#5437) gabipaci válasza ThePoweR (#5434) üzenetére


gabipaci
addikt

Amit küldtél emailben, nem enged a join-ra kattintani...

Logitech hardware tester

(#5438) keszegduda válasza gabipaci (#5436) üzenetére


keszegduda
őstag

Lenne még 1 bérlő ill. 2! :K
Egyik Predátor alias HDR rederin, tuti biztosan. A másik srác még nincs annyira képben magával a BF2-vel, de azt mondta Ő is benne lenne a dologban... :)

(#5439) McKennyKe90


McKennyKe90
tag

Én kezelem a PÉNZEKET
Diktálom a számlaszámom fogjá ceruzát 1234123-23123213-32321323
akkor fejenként fél milla

nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki

(#5440) keszegduda válasza McKennyKe90 (#5439) üzenetére


keszegduda
őstag

Eszed tokja... :DDD

(#5441) edipqe válasza keszegduda (#5440) üzenetére


edipqe
senior tag

a serveren milyen mappokat seretnétek rotálni, inf only vagy sima, ff-et akartok-e stbstb?
mert ha a profilomba beleillik akkor egy kis pénzt nekem is megér.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#5442) keszegduda válasza edipqe (#5441) üzenetére


keszegduda
őstag

Változatos lenne, ezt azok döntik el akik bérlik. Lenne minden, infantry, conquest stb... :)

(#5443) gabipaci válasza edipqe (#5441) üzenetére


gabipaci
addikt

Részemről:
Én azért nem nyomom a járműveset, mert nem sok értelmét láttam állandóan csak meghalni ellenük- gyalog.
Éppen ezért jobban örülnék ha a járműves részt nyomatnánk.
Persze nem csak azt. Infantryt is.
Annak sok értelme nem lenne ha infantry only/karkand only lenne!
Azért nem kell bérelni.
Millió van.
Inkább 2-es rotációban az összes mapot, és igény szerint SF, AF, EF.

Logitech hardware tester

(#5444) gabipaci válasza McKennyKe90 (#5439) üzenetére


gabipaci
addikt

30 fillért nem bíznék rád:)

Logitech hardware tester

(#5445) McKennyKe90 válasza gabipaci (#5444) üzenetére


McKennyKe90
tag

Eszed tokját

nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki

(#5446) McKennyKe90


McKennyKe90
tag

Azé tegnap megcsináltam a badgest
Hip hip hurrá hip hip hurrá

[ Szerkesztve ]

nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki

(#5447) K3NZO válasza gabipaci (#5436) üzenetére


K3NZO
senior tag

Na egy kis időre elmegyek és így felpörögnek az események? :). Nem a két fillérért de annyi server van mint égen a csillag a bf3 is lassan kopogtat az ajtón mi a garancia arra, hogy népszerű lesz a szerveretek (szerverünk esetleg) ...

"Per aspera ad astra"

(#5448) MrChef válasza ThePoweR (#5434) üzenetére


MrChef
aktív tag

CoD 4 magyar szerver? Én még a játékot sem láttam, hogy lehetne kapni. Vagy mindenki felvásárolta karácsonyra?

[ Szerkesztve ]

(#5449) K3NZO válasza MrChef (#5448) üzenetére


K3NZO
senior tag

COD4 nek rengeteg magyar servere van és már nagyon rágóta kapni.

"Per aspera ad astra"

(#5450) edipqe


edipqe
senior tag

miért van az h minden megvan már egy badge-hez és mégsem adja oda?

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.