Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Megtudnátok mondani, hogy az Nvidia ION-nak melyik volt a legelső drivere W7 64 bit alá?
Előre is köszönöm! -
qpakcovboy
őstag
win10 64 bit alatt nem ismeri fel az xfx rx 460 kártyát. korábban geforce gt740 volt, de újrahúztam a wint és így sem megy. tudnátok tippet adni?
-
qpakcovboy
őstag
válasz qpakcovboy #69982 üzenetére
Az AMD hibakeresését követően helyreállt a rend.
Abban viszont kellene egy kis segítség, hogy hogyan tudom a képernyőt a TV-hez igazítani. nvidiánál minden rendben volt, viszont most a bal oldalon kb 1 cm alul pedig fél cm túllóg a kép felülete.
-
qpakcovboy
őstag
válasz varmi2 #70021 üzenetére
Megtudnátok mondani hogy miért nem passzol a képernyőhöz a kép? Korábban nem volt vele semmi gond.
Asus radeon rx550 vga hdmi kábellel összekötve egy lg 55b7v tv-vel. Körbe lb 1 cm lelóg minden méretben (fhd és uhd között). Frissítve van a driver és win is.
Előre is köszi!!!! -
qpakcovboy
őstag
válasz qpakcovboy #70022 üzenetére
-
qpakcovboy
őstag
Az is fura hogy elcsúszott, korabban ezzel nem volt gondom.
-
qpakcovboy
őstag
Egy film elindítása előtt kiírta a lejátszó, hogy a kijelző nem alkalmas hdr tartalom fogadására. Ennek ellenéré mégis elindítottam és azóta nincs kép.
Pontosabban biosba be tudtam lépni, csak win alatt nem volt kép. Újrahúztam a rendszert (w10 64) éa a cga driver telepítéséig volt kép. Feltettem az mvidia drivert és a kép eltűnt.
Valaki találkozott már ilyennel? Mit lehet tenni?
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Intel UHD Graphics 630-al el lehetne érni valahogy hogy legalább 120 Hz-en frissítse a képet?
A monitor egy msi MAG301RF, ami 200-at is tudna.
-
qpakcovboy
őstag
válasz Csupingo #80830 üzenetére
Az alaplapo nincs ilyen kimenet, ezért kell egy VGA, amin van és ki tudja hajtani a 2560X1080-at legalább 120 Hz-en. Játékra nem használom, csak irodai célokra. Arra gondlomta, hogy egy GTX1050 megfelelő lenne erre a célra, de nem vagyok benne biztos.
A gyártó honlapján nem találtam erre infót, nvidiánál még nem merültem el benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs