Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni hogy melyik a leghalkabb aktív hűtéses HD6850?!
Referencia modellekben gondolkozom, nem szeretnék gyárilag tuningolt VGA-t,
valamint külön VGA hűtőt semElőre is köszi!
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Van egy ASUS EAH 5450 1Gb ddr3 VGA-m és a full HD videók elindításakor akad egy picit ilyenkor 2-3 villan a kép majd szépen magára talál és lejátssza akadás nélkül normálisan.
Egy Phenom II X4 B60 proci van alatta x64-es windows és 2gb ram átmenetileg.
Amit látok hogy a ramot nem akasztja ki 70-80% ig használja és maga a gpu sem terhelődik jobban 75%-nál.
Csak 1080p -nél csinálja, 720p -vel semmi baja sincs.
Ezek alapján ez a VGA nem birja a full hd-t normálisan? Azért furcsa mert a legtöbb tesztben azt irják hogy megbirkózik vele.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
-
joker1220
őstag
válasz varmi2 #56418 üzenetére
Szerintem is kevés, csak átmenetileg van benne amég nincs beszerezve a 4 gb
Egyébként csak azt furcsálom hogyha kevés neki akkor miért nem megy 80% fölé a memóriakihasználtság..
Mert ha végig szaggatna akkor azt mondom hogy a vga kevés de így hogy az elején laggol 3 at utána meg lemegy a fullos film teljesen és semmi baja ez magas
-
joker1220
őstag
Szia!
Én egy HD5450-el jártam úgy hogy felraktam a hozzá ajánlott 15.7.1 catalystot és HDMI-n nem volt hang.
Aztán frissítettem a Crimson Edition Beta -ra és minden jó
http://support.amd.com/en-us/download
Itt kiválasztod a képen látható értékeket, az utolsónál az oprendszered:
És letöltöd ezt:
Csak arra figyelj hogy amikor telepited az illesztőprogramot és irja hogy miket fog telepiteni akkor szedd ki a pipát az AMD Gaming Evolved APP elől hogy azt ne rakja fel, ha csak nem akarod hogy automatikusan állitgassa a grafikát a játékaidban
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
válasz Wellin9 #56458 üzenetére
Szia!
Mikor volt utoljára kiportalanitva úgy rendesen a kártyád? Házad mennyire szellőzik?
Azért az a 85-90 fok a mai kártyáknál már elég soknak számít, egy HD 4890 nél még elment átlagosnak a 100 fok is de ez már nem az a technológia..
Töltsd le ezt a progit és kezd el futtatni stability módban és ne fullscreenbe, állitsd be hogy logolja a höméréskletet és figyeld mert ez a stresszteszt eléggé le tudja terhelni.
Futtasd legalább egy 15 percig persze ha nem melegszik nagyon fel.
Ha ezt kibirja akkor nem a kártyával van a gond..
http://www.guru3d.com/files-details/furmark-v1-6-5.html
Nem gondolnám hogy tápnak köze lenne ahhoz hogy elmegy a kép, ha a táppal lenne gond nem csak a kép menne el.
Egyébként az a 850W egy irreálisan nagy táp a konfigodhoz, biztosan nem az a szűk keresztmetszet..
I7 5960X + R9 390 vigan elmegy 650W -os táppal
[ Szerkesztve ]
-
-
joker1220
őstag
válasz Wellin9 #56467 üzenetére
Bios frissítés nincs a kártyádhoz elérhető, el kellene olvasni hogy nem adtak -e ki hasonló hibára javítást esetleg...
Hűtés az megy rajta rendesen ha terhelve van?
Megpróbálhatod azt is hogy leveszed a gép oldalát aztán az egészet az oldalára fordítod hogy egyből ki tudjon menni a meleg, úgy megnézni teszttel hogy mennyire melegszik..
Rakd fel az MSI Afterburner alkalmazást és ott létrehozhatsz saját profilt a ventilátorvezérlésre, ott tudsz adni kakaót a hűtőre. Ezt is ki kellene próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
válasz Carlos_A #56483 üzenetére
Szia!
Parancsolj
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5501#ov
125K
Ez szerény véleményem szerint bőven elég lesz a játékokhoz
Ha Nvidia párti vagy inkább akkor:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5682#kf
Ez is 125K de ebben ''csak 4GB'' van.
Tápod elég lesz ezekhez?
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
válasz nonsen5e #56589 üzenetére
Szia!
Ha még nem próbáltad volna.
A laptopod gyártójának oldaláról szedted le a drivert az IGP és VGA -hoz vagy az NVIDIA oldaláról töltötted le?
Ha nvidiáról szedted akkor próbáld meg a laptopod gyártójának oldaláról leszedni és feltelepíteni tiszta telepítéssel.
Ha nem segít akkor elképzelhető hogy ott valami hardveres (alaplapi probléma) is lehet akár.
-
joker1220
őstag
válasz nonsen5e #56609 üzenetére
Én azért nem hagynám annyiban a dolgot mert ez így használhatatlan.
Most tényleg mondjuk nem játszol rajta hanem éppen dolgozol valami fontosat oszt' a lapos meg gondol egyett és kiköpi hogy kékhalál akkor buktad az egészet ha nem mentettél.
No meg játék közben is gondol egyet aztán szevasz és odalett amit addig elértél.
Én tutira vinném a szervizbe és addig basztatnám őket amég nem csinálnak belőle laptopot.
Szerintem vidd amég lehet.
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Passziv HD5450 VGA -nál normális hogy alapból 50 fokos terhelve pedig 60 és 70 fok között mozog!?
Egy újrapasztázást megér vagy ezek ilyenek és csak a házhűtőktől függ a melegedés..!?
Valakinek van hasonló?
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan jelenséggel hogy a VGA ventilátora nyugalmi állapotban egyszercsak bekapcsol és max fordulaton pörög néhány másodpercig, aztán vissza lassul és megáll? Ezt 4-5* is eljátszotta egymás után. A kártya egy Gigabyte RX 580 8gb. Fél éves, eddig nem csinált ilyet, legfrissebb driver van fent, tegnap még az előző volt fent, azzal is csinálta. 75 foknál sosem melegedett jobban, elég jól szellőző házban van .. Előre is köszi! Üdv
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
Köszi a választ! Már komplett Win10 ujratelepítésen gondolkodom. Az a legfurcsább hogy hónapok óta ment gond nélkül, nem változott semmi, nem frissítettem drivert, nem raktam fel új programot, és egyszer csak elkezdte csinálni. Ha használom, játék vagy bármi akkor nem csinálja, csak akkor ha semmi nem fut. Lefuttattam már defendert, malwarebytes t is, mondom hátha bekaptam valami vírust vagy bányász cuccot, de nem találtak semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest