Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
cuko#
tag
helló!
szeretnék érdeklődni, hogy a PowerColor márkával kapcsolatban mik a tapasztalatok? Hűtése ugye általában más (jobb?), mint pl a sapphire-nak vagy az msi-nek, az órajelek is gyárilag emelve vannak . . és a 3870-est nézve még árban is olcsóbb
(most néztem: sapphire 3780: ~60-65k, pc 3870: ~50k)ezek után szerintem jogos a kérdésem: van akármilyen hátulütője?
-
cuko#
tag
Sziasztok!
Eléggé gyorsan kéne a válasz, mert csak az egyiket tudom megrendelni, ha nem akarok lecsúszni róluk: Ati Gigabyte 3870 63 ropiért, vagy gainward 8800gt 66 ropiért? -
cuko#
tag
Lenne még egy kérdésem:
sima 88gt és golden sample közötti 4k-s különbséget megéri a gyárilag emelt órajel és az eltérő hűtés?
Gainward 88gt
Gainward 88gt GS -
cuko#
tag
köszi
-
cuko#
tag
Sziasztok!
2,3ghz-es x64es be-2400as procit milyen videokari hajtana ki teljesen? -
cuko#
tag
válasz Goatman #10154 üzenetére
Szerintem egy 3650-es 20k-ért a legjobb vétel most a középkategóriában. Itt ez a teszt, lesd meg a grafikonokat - szerintem elvisz crysisen kívül szinte mindent medium-high beállításokkal, 1280x1024-ben is.
Lespaulka001: annyi hátránya van, hogy alapból forrófejűbbek szoktak lenni (az enyém pl 52 fok körül jár alapon), ezért ha húzod, és ez által melegszik, előbb purcan ki, vagyis kevésbé lehet húzni szerintem - plusz mindenki döntse el maga, hogy mekkora hőnek hajlandó kitenni folyamatosan a vga-ját, én 52 fölé nem nagyon mennék néhány plusz fps-ért.
Cserébe, ha van a házadban légmozgás, megszabadulsz az egyik legidegesítőbb zajforrástól. -
cuko#
tag
válasz volvoguy #10287 üzenetére
Az "egyszerű, nem nagy költségvetéssel rendelkező USER" ül a seggén.. Nem játszik 8x-os aa-val, vagy full high-on, ha a vadi új játékok nem mennének csak diavetítés szintjén úgy. Ha valóban egyszerű, átlagos "USER", akkor vesz egy 3850/3870et vagy 96/88gt-t és megússza 45k alatt a vga-vásárlást (teljes konfigban mondjuk összesen 150k alatt), és letudhatja 1,5-2 évre.
Ha azonban nem egyszerű, játék-/ teljesítményb*zi ( ) felhasználóval van dolgunk, na akkor ő váltogathatja ennél sűrűbben is, illetve költhet 80-100k+ is vga-ra. -
cuko#
tag
válasz volvoguy #10386 üzenetére
Bocsi, ha rosszul látom, de: ilyen hozzászólásokkal nem csoda az 1000hsz 80 nap alatt, 5mp alatt megtudhatnád (kattintásokkal együtt), ha tényleg a válasz érdekelne, nem csak a hsz-ekre vadásznál. (vagy nagyon unatkozol? ^^)
Plusz, ha sok helyet láttad leírva, akkor nem hiszem, hogy köze nincs hozzá környezetben olvashattad.Éljenek a semmitmondó kommentek (és persze éljen az off)!
[ Szerkesztve ]
-
cuko#
tag
-
cuko#
tag
válasz Thunderzolee #10436 üzenetére
Mi az, hogy mi értelme?
Ő pci vga-t keres, én pedig linkeltem egyet, amit még ma is gyártanak, és pci-osok közül erősebb - miért lenne marhaság?
A te rácsodálkozós-élménybeszámolós hsz-ednek értelme volt? Nem. Én kommentemnek volt? Igen... -
cuko#
tag
válasz Thunderzolee #10448 üzenetére
Van, aki ezt is veszi, ha még gyártják. -
cuko#
tag
válasz Blero2 #10453 üzenetére
Ha találsz olcsón nem refhűtős powercolor / his 3870-est, akkor azt ha nem, akkor mindegy szerintem, milyet választasz nincs szinte semmi különbség a két gyártó referenciamodellje között - szóval amilyet találsz legolcsóbban.
(Arra figyelj, hogy ha lehet és van rá keret, akkor ddr4-eset vegyél szerintem.) -
cuko#
tag
válasz Grószfater #10522 üzenetére
Szerintem jobban járhatsz, ha eladod a 3870edet, és veszel egy 3870x2-t. Mi a baj a mostani alaplapoddal? (amúgy én intelből p35-ds3p-t mondanám)
bubuka71: szerintem egy ddr3-as 1650PRO / XT is elég lenne. Ha tervezed fejleszteni a géped többi részét a közeljövőben (1 év?) - például egy x2-es procival -, akkor 3650, mert olyan erős, mint a 26xt, csak olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
cuko#
tag
Helló!
Passzív hűtési megoldásokról: msi / sphr / gigabyte vélemények? Esetleg pozitív / negatív tapasztalat? (1650/2600XT-ket nézek, és passzívat szeretnék) -
cuko#
tag
válasz Daemon09 #11712 üzenetére
Aha, azt mondták már, hogy a gigáé nem a legjobb. Meg az MSI-ről sem voltak a legjobb véleménnyel. Mindenesetre biztos megtámogatnám egy házhűtő 80as/92es ventivel a passzív hűtést (azért így halkabb lenne valószínüleg mint egy szabályzott refhűtős).
joi29: 4400+ mellé menne, m2a-vm lapba, 2 giga rammal, stb.
Sapphire Ultimate 1650XT, illetve 2600XT, Gigabyte 2600XT, valamint MSI 2600XT (- ezek mind passzívok), továbbá az Asus nem refhűtős 26xt a versenyzőim (a "videókártyám" címért ).
csellosi: azért ddr3-as 3650-t nézz (~17,5k), de +50% teljesítményben.
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest